Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@izabe píše:
Tohle je konečná…..
Ano, taky si myslím. Teď odlitam pryč, tak to řešit uz nebudu, nechám to vyhnít. Už asi nemám sílu.
@Jana525
Já mám docela bohatý i osobni život, s kamarádkami chodivam ven, takže určitě nevypadam, že sedim doma na zadku a čekám až se ozve.
Jen chci asi víc.
@Anonymní píše:
Ano. Na seznamce, ale profil uz nema, to mam zjištěné, a i ověřené.
Nikdy nezjistis ![]()
@Anonymní píše:
Ano, taky si myslím. Teď odlitam pryč, tak to řešit uz nebudu, nechám to vyhnít. Už asi nemám sílu.
Ozveš se mu, až se vrátíš. Chudák.
@Anonymní píše:
Vi, ze odletas? Tak ho nech, at ti popreje stastnou cestu, at se v prubehu dovolene zrpta, jak je, at nabidne odvoz z letiste atd.
Nekontaktovala bych ho
Zajimal by me prosim vas nazor. S manzelou uz spulu nezijeme asi 2 roky. Mame spolu dite. Nejsme jeste rozvedeni. Nedavno jsme spolu naplanovali dovolenou s tim ze pojedeme s ditetem k mori spolecne jako rodice. Nasledne jsem ale potkal zenu kterou mi snad seslalo samo nebe. Mame spolu vztah. Rekl jsem ji o tom ze mam s jeste stavajici manzelkou naplanovanou dovolenou. Tvari se chapave, ale sam citim ze ji to trapi, ale nechce mi nic zakazovat. Nechci aby musela byt v takove situaci a trapila se tim. Obecne ji vubec nechci takovym situacim vystavovat. A tak resim co s tim. Dava vam smysl tu dovolenou zrusit? Proste reknu jeste stavajici manzelce ze nejedu a male ktere bude pet let to snad bude jeste jedno. Vim ze mala by z toho mela radost kdybychom jeli ale nadruhou stranu taky vim ze nova partnerka z toho radost urcite nema ikdyz se snazi mi to tolerovat. Proste vim ze ji to trapi. Muzete mi prosim na to rici svuj nazor? Dekuji.
@Anonymní píše:
Ono o ten profil ani nejde. Mě to hned tak přišlo. To je takové typicky seznamkové, dva lidi už „pokročilí“ věkově, bydlí dál od sebe, hlavně píšou a vídají se málo. Za pár měsíců to skomírá. To je takový scénář, co znám z okolí asi 100× v různých obměnách, ale totéž dokola v podstatě. Může mít jiný profil, nebo mu zůstaly „zajímavé“ kontakty, pak jsi se objevila ty, ale už mu to zas nedá a zkouší to různé dál. Ale to je čistě moje představa. Je možné, že ho prostě jen hrozně nebaví to psaní a neosobní kontakt a nic jiného v tom není. ![]()
@Mutlice píše:
Ono o ten profil ani nejde. Mě to hned tak přišlo. To je takové typicky seznamkové, dva lidi už „pokročilí“ věkově, bydlí dál od sebe, hlavně píšou a vídají se málo. Za pár měsíců to skomírá. To je takový scénář, co znám z okolí asi 100× v různých obměnách, ale totéž dokola v podstatě. Může mít jiný profil, nebo mu zůstaly „zajímavé“ kontakty, pak jsi se objevila ty, ale už mu to zas nedá a zkouší to různé dál. Ale to je čistě moje představa. Je možné, že ho prostě jen hrozně nebaví to psaní a neosobní kontakt a nic jiného v tom není.
noooo, my věk cca 50, od sebe 50km, vídali jsme se, kdykoliv to šlo, psali a volali si furt a už spolu bydlíme. Jsme spolu přes půl roku.
Když se chce a je zájem, tak to jde. ![]()
Každopádně po seznamkových zkušenostech typu zakladatelčin příběh si tohoto neksutečně vážím.
@Eustress píše:
Vyznáš se v lidech, vidím.
Vyzna…když tam ten zájem je, druha strana vycítí, že se něco změnilo
@Anonymní píše:
Ano… Tak nejak to je. Ma hodně podnikatelských aktivit, tak mi tvrdí, že řeší to. Ja mu do displeje nekoukam…jakmile přijdu, vždycky telefon odloží, ale když vařím, nebo se sprchuji apod…tak datluje.
Vidíte se tak málo a ty ještě sama stojíš u sporáku? ![]()
@Mutlice píše:
Ono o ten profil ani nejde. Mě to hned tak přišlo. To je takové typicky seznamkové, dva lidi už „pokročilí“ věkově, bydlí dál od sebe, hlavně píšou a vídají se málo. Za pár měsíců to skomírá. To je takový scénář, co znám z okolí asi 100× v různých obměnách, ale totéž dokola v podstatě. Může mít jiný profil, nebo mu zůstaly „zajímavé“ kontakty, pak jsi se objevila ty, ale už mu to zas nedá a zkouší to různé dál. Ale to je čistě moje představa. Je možné, že ho prostě jen hrozně nebaví to psaní a neosobní kontakt a nic jiného v tom není.
Určitě je to možné, že v tom je jiná holka… začínám si to myslet totiz uz taky.