Pokles HCG a následný nárůst - zkušenosti

408
9.9.26 12:59

Pad hcg a nasledny narust

Ahoj zeny,
Netyka se to mne ale chci se zeptat zda nekdy nekomu se stalo to co se deje me kamadce.
Cykly myva rozhazene, ale vzdy do 36 dnu ms prisla. Nicmene, po vynechani ms az na 8-9 den zjistila ducha na testu, nasledne test na krev, kde hormon byl 50, za dva dny 140, pote vyrostolo na 600. Pote byla na urgentu nebot krvaceni. Delali ji test na krev, hormon cely tyden padal na 300, cekalo se, ze to nedopadne a ze nasadi prasky ale muselo se cekat az hormon spadne… a sla za dva dny zas na krev a hormon na 800 a ted 1800… ultrazvuk - nic, coz asi nemuze byt nic videt…
No jde se za dva dny zas a uz snad se neco uvidi. Ale je to strasne divne. Nevie co si myslet. Doktorka rika, ze se muze jednat o mimodelozni, ale proc ten velky pokles, pak narust. Posledni ms 19.8. To uz by odpovidalo, ze bolest by se objevila..
no, jesli mate zkusenost a nebo matka priroda si dela co chce :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37103
9.9.26 13:23

Možná čekala dvojčata a jedno se neudrzelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
9.9.26 13:26

@JancaS84 A kdyby ano, tak nebyva, ze u dvojcat je ten hormon jeste vetsi, a u ni po spozdeni 8dnu slaboucky duch a krev 50hcg 🤓
A stale nic neni videt…
Nicmene, ted jen cekat no. My mame teorie ruzny, ze mohlo to byt ze dvojcata.. a doktori sami nechapou a spis se naklani k mimodeloznimu a variantu s dvojcaty ani nedali na stul..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80054
9.9.26 14:11
@Niki550 píše: Více

podívej se, ono nezbyde než čekat, jak se to vyvrbí, všechny příspěvky tady budou jen spekulace, a ona by dítě chtěla nebo nechtěla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15130
9.9.26 14:33
To Tebou udávané zpoždění 8 dnů nesedí na poslední MS 19. 8. A i kdyby měla 8 dnů zpoždění, tak píšeš, že má nepravidelný cyklus, čili vůbec nevíte, jak dlouho je případně těhotná.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
9.9.26 14:33

@stinga ja vim, ale to se ted tahne tyden a neco, a jsem z toho uplne na vetvi, chodim s ni na kazde vysetreni…
Jinak ano, dite by chtela ale jak jsme byly uz smireny, ze to proste nevyslo, tak ted ta nadeje a aby se nam zas nevzala.
Tak me zajimalo, treba nekomu se stalo to, ze prudky pokles a potom narust. Jako.. co to muze znamenat.
Ale ovsem… ted jen cekat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
9.9.26 14:34

@Janča6 moje chyba, posledni mela 19.7, ne srpen. Takze je to pekna prave doba a nic se nevi.
Takze dalsi ms ji mela dorazit cca 16.8, coz nic a pozitivni test prvni duch byl 26.8 ( vim to nebot oznamila mi to)
Dnes mame 9.9 a ultrazvuk stale nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15287
9.9.26 15:58

Prý kamarádce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
9.9.26 16:10

@karkarka prisaham ano. Ja jsem tehotna, ale momentalne vse v poradku diky bohu. A jelikoz jsme to zjistily doslova v jeden mesic, ze budem tehu, tak to resim.
Ona vubec nepouziva emimina apod, jen vi, ze jelikoz jsem vic hrotici typ, tak tu mam ucet a sdilim sve veci. Neni treba byt hned skepticka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19160
10.9.26 20:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.9.26 21:30

Taky mi to nesedí teda..spíše tvoje přítelkyně vid..ale není proč se stydět..

• Citovat
  • Upravit
408
11.9.26 07:50

Jezis, jaka pritelkyne. Jste uz normalni. Nepisu nic anonymne, pisu situaci me kamaradky a vy misto nejak rady posete zbytecnosti ktere jsou k nicemu. To uz radsi at je tento prispevek bez komentaru. O cem je pak tato stranka kdyz ne o podpore a sdileni zkusenosti! Trapny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
11.9.26 07:52

@hospodki k cemu je to dobre?
Hrotim to protoze to bylo anomalni chovani tela a predstav si, ze na bulovce jsme byly co druhy den. Bez odpovedi “ jen cekejte”

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19160
11.9.26 10:19

K tomu, at mas predstavu jak ona mluvi o tobe… a propos.. nic jineho nez cekani fakt nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
11.9.26 13:11

@hospodki ona mluvi o me jak o nejvetsi podpore, a dekuje, ze jsem tu pro ni a jsem ochotna s ni prozivat tezky chvile. Je mi lito, jesli takovy osoby vy kolem sebe nemate.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí