Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Hezký večer, malý mi teď spadl ze sedu na hlavičku (7měsíců) byla to teda hnusná rána ale ani nezabrečel a pak se smál, je v pohodě ale bojim se aby to něco nebylo..byl to děsivej zvuk..ani na hlavičce nic nema..myhttps://www.emimino.cz/diskuse/pridat-tema/?add=1&name=p%C3%A1d+na+hlavi%C4%8Dku+u+7m+mim%C4%8Da#slíte že to bude ok? ![]()
Počkej až spadne ze stoje ![]()
Ne, vážně - nic to nebude, navíc když ani nebrečel. Děti si málokdy vážněji ublíží pádem ze své vlastní výšky.
Takových pádů ještě bude
jak si bude stoupat tak bude padat ještě víc
pokud má pod sebou koberec a né třeba kachličky tak se neboj ![]()
Máme plovoucí podlahu..no asi to nic nebude ale stejne to je infarkt dycky kdyz se neco stane ![]()
Jak muže někdo říci bude o. k??
Copak zde někdo vlastní nějaké zvláštní schopnosti vyšetření přes wifi??
Zakladatelko jestli bude o. k nebo nebude, to ti těžko někdo řekne, jestli teda jen nechceš namazat med kolem pusy.
Musíš ho sledovat, budit v noci, kontrolovat zorničky, nesmí zvracet, bejt jinej než normálně, malátnej, hodně spavej, z horečkama, no prostě mělo by být vše jak má.
Když ho budeš sledovat, tak o. k bude!
@maynecka já jsem měla první týden fakt nervy nadranc, postavil se a normálně hodil záda.. rána jak z děla, řev jak blázen..
no uběhly dva týdny a už pochopil jak se dostat na zem
aniž by sebou třísknul
Příspěvek upraven 05.06.13 v 21:14
@maynecka
Ahoj taky mi prcek spadl na hlavičku a vše v pohodě, a byla to hrozná rána, a pořád mi to honí hlavou.
@Pipet píše:
Počkej až spadne ze stojeNe, vážně - nic to nebude, navíc když ani nebrečel. Děti si málokdy vážněji ublíží pádem ze své vlastní výšky.
Souhlas.
A mě teda ted roční syn ještě neupadl, ale nechodí, předpokládám že 7měsíční také né.
To jen vsuvka že padání není pro každého -těch pádu ještě bude, padání je normální atd..Já bych se zjančila.
Na sedačce ho držim a nechávám hlavně na zemi.Ono na zemi nemá kam spadnout ![]()
Tak přesně takhle sebou dneska plesklo to naše zlato. Začíná si sedat, je nestabilní a jak byl zapřený o ručku, tak se z toho skoro sedu svalil dozadu, taky to docela zadunělo, manžel z toho měl hlavu v pejru, ale malej z toho měl legraci. Neboj, to nic není a takových pádů ještě bude. Oni ty dětičky jsou gumový, příroda to dobře zařídila, aby to období pokusů přežili pokud možno bez úhony. ![]()
Kluk od půlky 7 měsíce stojí, padá furt a to ze stoje, kdybych ho měla pokaždý budit a kontrolovat zorničky, tak se už 14dní nevyspím. Jestli se tolik bojíš zajdi k pediatře
Kámošky kluk měl v 8měsících po nešikovném pádu prasklou lebku
Tak u nás jsou pády silně o hubu kvůli dlažbám. Mladíka učím sedat na dupu, zatím ho fest hlídám, pokud od něj potřebuji odejít, nafasuje na tu chviličku helmičku. Daří se mu sedat, hlídáme ho a stejně jsme už razili směr chirurgie, když to velice ošklivě narval hlavou do rohu dvou zdí. Pokud někomu sletí dítě díky nepozornost z přebalováku a podobně, to je chyba rodiče. Tyhle samovolné pády bohužel jsou, byly a budou.
Tak jasně že ho budu radši hlídat
ale vypada v pohodě směje se na mě…on seděl na zemi..všude po bytě mam roztahaný deky a ty puzzle pěnový a on upadne zrovna na plovoučku ![]()
@Kamča.dalmatinka píše:
A mě teda ted roční syn ještě neupadl, ale nechodí, předpokládám že 7měsíční také né.
To jen vsuvka že padání není pro každého -těch pádu ještě bude, padání je normální atd..Já bych se zjančila.
Na sedačce ho držim a nechávám hlavně na zemi.Ono na zemi nemá kam spadnout
Tak mně třeba starší ze začátku, když se učil sám sedat, dělal to, že si sice sedl, ale pak se zkácel…
Takže i na zemi měl kam spadnout…
to bude podle mě tenhle připad… Takže bych zrovna tohle nějak zvlášť nehrotila… Protože pokud má tendence padat teď ze sedu, bude to nejspíš podobný i až si stoupne…
mladší byl v tomhle jinej, dával si načas a sedl si „až“ v 8 měsících a prostě držel, stejně tak jako si prostě jednoho dne stoupnul a hned věděl, jak se dostat dolů… Starší si začal sedat kolem těch 6 měsíců stoupat v cca 7 a byl prostě kamikadze…