Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Anonymní píše:
Popálila jsem si prst párou z parního hrnceco s tím? chladila jsem vodou, porad to bolí
popaleniny holt boli jak cert…s tim nic nezmuzes…bud rada ze jen prst…moje teta si takhle od tlakace popalila cely bricho…muzes na to dat max neco s panthenolem…ten je dobrej na popaleniny..a jinak vydrz no.
Pokud máš doma panthenol tak ho zkus. Jinak to bude bolet jak četr zvlášť na ruce pořád to mácháš
počítej tak 7-10dní ![]()
Napadl mně i fenistil gel jdu pro krabičku
popálení od sluníčka a povrchových popálenin
Me med pomaha na opareniny i na popaleniny
treb ti to taky pomuze ![]()
Porád chladit…průběžně…omotat třeba mokrym kapesníkem a chladit a chladit…
Fenistil gel taky nemame, asi bych mela doplnit domaci lekarnicku ![]()
med pomaha, bolest se o dost zmensila ![]()
Kostky ledu do sáčku, mraženou zeleninu a nechat přiložené… Nebo chladicí gelové obklady. To je můj osvědčený postup..
Pravda, pravda, chladit a chladit a pokud možno se vyhýbat teplým věcem, jakmile se opařenina znovu ohřeje tak bolí ještě víc.
co je na opařeném prstu intimního že jsi anonymní??
![]()
Já si popálila před rokem ruku párou z papiňáku. Já zašla na pohotoovst a tam mi dali nějakou speciální náplast a předepsali mi prášky proti bolesti. Jinak mi nezabralo nic ![]()
@sarlota535 píše:
Pravda, pravda, chladit a chladit a pokud možno se vyhýbat teplým věcem, jakmile se opařenina znovu ohřeje tak bolí ještě víc.co je na opařeném prstu intimního že jsi anonymní??![]()
asi to bude zrovna ten intimni prst noo ![]()
@mikitaa píše:
asi to bude zrovna ten intimni prst noo
chápu že někdy je anonymita nezbytná ale u některých diskuzí mě to opravdu zaráží
@mikitaa píše:
asi to bude zrovna ten intimni prst noo
tak tak, proto jsem anonymni ![]()
Popálila jsem si prst párou z parního hrnce
co s tím? chladila jsem vodou, porad to bolí