Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj maminky, do malého (14 měsíců) dnes ráno na hřišti narazila holčička koloběžkou, rozběhl se a ona to neubrzdila, takže boule asi 2×2 cm uprostřed čela a jelikož to bylo o kovová řidítka, tak jsem pro jistotu jela na rentgen, kde vše ok. Ale asi před hodinou si hrál, začal dělat blbosti, opřel se rukama o takovej umělohmotnej domeček vysokej asi 20 cm, ale ten mu podjel a on spadl zase přímo na čelo na plovoučku, no samozřejmě mu naskočila vedle té první boule ještě jedna, daleko větší a nateklejší, už mu sice trochu splaskla, normálně si hraje, nezvracel, jedl, zorničky reagují, ale ta boule je šílená. Na rentgen už nejedem, protože vždycky koukají, co tam děláme, když nezvrací nebo není v bezvědomí, ale mám strach, aby mu třeba nemohla nějak prasknout lebka, když už ráno do toho čela narazil a taky se chci zeptat a i uklidnit, jestli mají vaše dítka taky občas takovou bouli
Děkuju
Ano boule rychle vyskočí a rychle zmizí.. Parkrát spadla na hranu a praskla jí kůže. Nikdy jsme nikam nejeli. Teď už je starší, teď je zas věčně odřená - dneska i pod tričkem, to nepochopím ![]()
@evcaB Ahoj mám 3 letého syna a do toho minulý týden na hřišti strčila kamarádka a on si dal do hlavy o kovovou hranu klouzačky. Okamžitě boule jako blázen u prostřed čela. Boule celá barevná a za 4 dny spadnul z postele na zem přímo na tu bouly. Bouly máme stále a syn je úplně v pořádku tak se neboj a buď v klidu. ![]()
Děkuju, aspoň trochu jsem se uklidnila, ale ty pády jsou fakt na moje nervy ![]()
Děkuju, aspoň trochu jsem se uklidnila, ale ty pády jsou fakt na moje nervy ![]()
@evcaB Na to si zvykneš. Náš syn je pěkný ozembouch. Věčně zakopává, padá a pere se s kamarádkou..strkají do sebe atd. Já už si na to zvykla ![]()
@Tee34 No náš je taky pořád na zemi a většinou všechny pády jsou na hlavu, já jsem vždy na nervy a chlap už mi nadává, že to vše moc řeším a každé dítko padá. No než odroste, tak se z toho asi zblázním ![]()
@evcaB Tak mi taky věčně padáme na hlavu náš Martínek to snad ani jinak neumí než na hlavu. To jsou často takové rány až se divím, že se mu ještě nic nestalo. Je vidět, že tu hlavu má tvrdou ![]()