Dcera mi snědla list

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
216
13.5.13 19:20

Dcera mi snědla list

Ahoj maminky, dnes jsem po delší době potkala svou kamarádku tak jsme před našim barákem kecali a dcerky (3a6let)pobíhali kolem s nějakou větší holčičkou, najednou se koukám že obě holky mi jí trávu, tak hned letím k nim co to jí a ta větší holka je nabádala k tomu aby mi jedli nějaké listy, vypadají jako takové menší lopuchy či co to je. Tak ted mám nervy jestli jim z toho něco nemůže být, každá mi snědla dva listy a malá myslím i květ pampelišky. Ještě, když kolem baráku chodí lidi venčit psy a listy s velkou pravděpodobností, můžou být i pochcané od psů. Nestalo se některé z vás, že by vam děti snědly listy? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
13.5.13 19:23

Pampelišky jsou na krásu. Taky jsme je jako děti jedli. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505

Pampeliška je v pohodě, z těch se dělá i salát. ;)
Obecně napsat listy je nulová informace. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420

Já bych si z toho hlavu nedělala :-D děcka dokážou sbaštit i mnohem horší věci než trávu nebo listí :-D a pampeliška je vlastně aj zdravá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30300
13.5.13 19:25

Listy zatím malej neochutnal, ale nedávno papal hlínu i s kamínkama. Pokud to nebyla jedovatá rostlina, tak bych to neřešila. Jen bych si být tebou zkusila najít tu kytku a zjistit jestli náhodou není jedovatá, ale počítám, že nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
13.5.13 19:25

Nejen poch. cané listy, ale kozí bobky, kuřince a určitě i jiné mňamky… Žije zatím bez následků :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2526
13.5.13 19:27

Pampeliškové listy nevadí. A to co popisuješ jako malé lopuchy..to je co? Nejedly šťovík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
13.5.13 19:28

Ony ty jedovaté listy většinou vábně nechutnají, toho bych se nebála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
13.5.13 19:34

A pochcania od psa by som sa takisto nebala..:-)..ved moc je sterilny..:-)))..vacsie s*ačky sú treba z dazda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
13.5.13 19:40

My jsme jedli (možná) počuraný šťovíky ve velkej porcích a nepociťuju, že by mě to nějak poznamenalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
13.5.13 19:42

Ty malé „lopuchy“ budou asi jitrocel, zkus kouknout na fotky na netu. Většina běžných rostlin na trávníku jedovatá není, přinejhorším se :poblion:. Pokud to nebyl vlaštovičník, nebo okrasné rostliny, mělo by to být ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
13.5.13 19:43

Tipuji na šťovík - ten fakt neublíží..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
13.5.13 19:47
@Drovers píše:
Pampeliška je v pohodě, z těch se dělá i salát. ;)

Přesně tak :palec: Taky z toho někdo vaří med ;)

BTW. Ted jsem si vzpomněla, že ddyž mi bylo tak 5-6 let, tak jsme s pár kamarády urvali tulipány a snědli je :D Taky nám nic nebylo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
13.5.13 20:06

Když jdu s psisky na procházku tak si na louce sem tam utrhnu šťovík taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
13.5.13 20:06

Syn v roce rozkousal list jedovaté Diefenbachie. Naštěstí to dobře dopadlo, byli jsme v nemocnici na pozorování a nic mu nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák