Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj všem, teda dneska jsem si dala. Jeli jsme s malým na kole, bohužel bylo bláto a sesmeklo se nám zadní kolo, začali jsme se motat. Nejeli jsem naštěstí rychle, každopádně abych zabránila pádu, musela jsem seskočit a bohužel jsem si dala o štangli do pipiny
ale docela fest. Nateklo mi to, mám to modrý - celou pravou stranu, při čůrání to pálí, ale když jsem v klidu, tak to nebolí, ale nemůžu dát nohy k sobě a chodím jak rozpr… kačer
Mám to ledovat? To asi není moc dobrý nápad ne? MOhla bych od toho nastydnout. Nevíte někdo co s tím, aby to splasklo?
No, já jsem občas ledovala, když jsem měla zánět…ale jen na chvilku, a pak zas do tepla…a v pohodě, nenastydla jsem…
Muj syn se taky narazil a ledovala jsem to ale mel tam obrovskyho modraka pak
Leduj, pomůže to od toho oteklého a rozbolavělého. V porodnici taky dávají po porodu led ![]()
Mně se stalo totéž v 8 letech, auauauau. Babička mi to ledovala.
Ok, zkusím na to dá na chviličku led a uvidíme. je to fakt děs, připadám si, jako kdybych měla mezi nohama nafouklej balonek :-/
Určitě leduj. V porodnici jsem hned po porodu vyfasovala modré gelové polštářky - veliké šití po kleštích, celá pr..l modro fialová, taky jsem se bála že nastydnu, ale občas jsem si je tam prostě na chvilku dát musela…
promiň
tohle se mi stalo asi v 10 letech když jsem si frajerka půjčila od kámoše kolo favorit, a jak jsem byla zvyklá seskočit na svém, tak jsem seskočila na rám
jako bolest hrozná, chtělo se mi umřít. Pomohlo ledovat, ale pozor, když si tam dáš něco z mrazáku tak to zabal do ručníku, ať si neuděláš omrzlinu.
Taky se mi to stalo, když jsem lezla na skluzavku, sjela mi noha a bylo. Pipina modrá. Ale led si teda nepamatuju. Trošku to zchlaď, jestli máš pocit, že to pomůže, ale bacha ať si nepřivodíš zánět močových cest z té kosy nebo něco takového. Teď jsi mrtvá, ale časem se tomu zasměješ, uvidíš ![]()
Já takle spadla taky jako dítě, skončilo to šitím
já bych asi radši vyrazila k dr
To se mi stalo asi ve 10 plus mínus, ale já se narazila jak byly kola skládačky, tak přímo na tu páčku, fuj to byla bolest, i krev tekla, ale naštěstí to na šití nebylo…