Naraženina přirození z kola

2891
8.5.13 13:08

Naraženina přorození z kola

Ahoj všem, teda dneska jsem si dala. Jeli jsme s malým na kole, bohužel bylo bláto a sesmeklo se nám zadní kolo, začali jsme se motat. Nejeli jsem naštěstí rychle, každopádně abych zabránila pádu, musela jsem seskočit a bohužel jsem si dala o štangli do pipiny :oops: ale docela fest. Nateklo mi to, mám to modrý - celou pravou stranu, při čůrání to pálí, ale když jsem v klidu, tak to nebolí, ale nemůžu dát nohy k sobě a chodím jak rozpr… kačer :D Mám to ledovat? To asi není moc dobrý nápad ne? MOhla bych od toho nastydnout. Nevíte někdo co s tím, aby to splasklo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5768
8.5.13 13:11

No, já jsem občas ledovala, když jsem měla zánět…ale jen na chvilku, a pak zas do tepla…a v pohodě, nenastydla jsem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8579
8.5.13 13:13

Muj syn se taky narazil a ledovala jsem to ale mel tam obrovskyho modraka pak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
8.5.13 13:33

Leduj, pomůže to od toho oteklého a rozbolavělého. V porodnici taky dávají po porodu led :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
8.5.13 13:33

Mně se stalo totéž v 8 letech, auauauau. Babička mi to ledovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
8.5.13 13:42

Ok, zkusím na to dá na chviličku led a uvidíme. je to fakt děs, připadám si, jako kdybych měla mezi nohama nafouklej balonek :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
8.5.13 13:42

Určitě leduj. V porodnici jsem hned po porodu vyfasovala modré gelové polštářky - veliké šití po kleštích, celá pr..l modro fialová, taky jsem se bála že nastydnu, ale občas jsem si je tam prostě na chvilku dát musela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
8.5.13 14:04

:mrgreen: promiň :oops: tohle se mi stalo asi v 10 letech když jsem si frajerka půjčila od kámoše kolo favorit, a jak jsem byla zvyklá seskočit na svém, tak jsem seskočila na rám :mrgreen: jako bolest hrozná, chtělo se mi umřít. Pomohlo ledovat, ale pozor, když si tam dáš něco z mrazáku tak to zabal do ručníku, ať si neuděláš omrzlinu.

• Citovat
  • Upravit
11592
8.5.13 14:23

Taky se mi to stalo, když jsem lezla na skluzavku, sjela mi noha a bylo. Pipina modrá. Ale led si teda nepamatuju. Trošku to zchlaď, jestli máš pocit, že to pomůže, ale bacha ať si nepřivodíš zánět močových cest z té kosy nebo něco takového. Teď jsi mrtvá, ale časem se tomu zasměješ, uvidíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
8.5.13 14:29

Já takle spadla taky jako dítě, skončilo to šitím :roll: já bych asi radši vyrazila k dr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
8.5.13 14:53

To se mi stalo asi ve 10 plus mínus, ale já se narazila jak byly kola skládačky, tak přímo na tu páčku, fuj to byla bolest, i krev tekla, ale naštěstí to na šití nebylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák