Úraz mozku 3letý Šimonek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
112
8.5.13 12:21

úraz mozku 3letý ŠIMONEK

AHOJ prosím vás chtěla jsem se zeptat muj 3 Šimonek je po úrazu mozku, byl 7dní v komatu a ted se s toho dostává, řekli nám že ho musíme hlídat a že se nesmí bochnout jakkoli do hlavičky, je živí a já mám strašný strach, tak scháním helmu, ochranou proti pádu a bouchnutí, jenže ji nemužu sehnat on má objem 52cm hlavičky a ta helma pro ty miminka je právě do 52cm tak že to už by mu byla malá, prosím vás nevíte kde bych ji mohla objednat, koupit? všem děkuji :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5063
8.5.13 12:25
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
8.5.13 12:26

Asi to nebude úplně ideální, ale koupila bych jakoukoliv helmu…třeba i cyklistickou :think: Jak dlouho se nesmí praštit do hlavičky? Co se mu při úraze stalo? Nějaká prasklina na lebce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
8.5.13 12:26

Stačí zadat do googlu ochranná přilba po úrazu a vyjede ti toho víc, hodila jsem odkaz na první stránku, třeba seženeš levnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
8.5.13 12:29
@Kakika píše:
Asi to nebude úplně ideální, ale koupila bych jakoukoliv helmu…třeba i cyklistickou :think: Jak dlouho se nesmí praštit do hlavičky? Co se mu při úraze stalo? Nějaká prasklina na lebce?

Je to 14 dní co se mu to stalo, včera ho pustili z nemocnice v Motole, spadl na beton ze schodu, má prasklou lebku, měl hematom veliký, krvácel do mozku a nesmí se do ní praštit žádným způsobem 6měsíců, no jo jenže on to má nad ouškem od spánku za ouško 10cm. a na to mi ciklistická nepomuže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
8.5.13 12:29
@AstraG píše:
Stačí zadat do googlu ochranná přilba po úrazu a vyjede ti toho víc, hodila jsem odkaz na první stránku, třeba seženeš levnější

děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
8.5.13 12:31

Přeji brzké uzdravení :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
8.5.13 12:42

@kudráček1 aha, tak to měl brouček tedy pořádnou polízanici. Půl roku je tedy neskutečná doba, to ti přeji pevné nervy a jemu hlavně brzké zotavení :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1211
8.5.13 12:44

Přeju at se dá vše co nejdříve do pořádku, tohle jsou fakt nebezpečné úrazy, držím palce a at seženete nijakou tu dobrou helmičku…právě že já o žádné nevím, ale přečetla jsem si zakladatelko co máš za trápení, a chtěla jsem jen popřát :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
8.5.13 12:47
@gabki píše:
Přeju at se dá vše co nejdříve do pořádku, tohle jsou fakt nebezpečné úrazy, držím palce a at seženete nijakou tu dobrou helmičku…právě že já o žádné nevím, ale přečetla jsem si zakladatelko co máš za trápení, a chtěla jsem jen popřát :kytka:

dĚKUJI VÁM MOC, MÁM TAKOVÝ STRACH O NĚJ ŽE BYCH CHTĚLA MÍT OČI NA HLAVĚ KOLEM DOKOLA…KOUKÁM SE NA TY HELMYČKY, JEŠTĚ SKUSÍM ZAJÍT K DR JESTLI BY MI JI NENAPSALA…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
8.5.13 12:51
@AstraG píše:
http://www.zpeliska.cz/index.php?…

TADY JSEM NAŠLA, TY CENY JSOU HEZKÉ http://www.kidsafetyhats.com/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
8.5.13 12:56

Lyzarskou helmu.ja vim je to neprijemny a tezko by se dalo v ni spinkat. treba mate v okoli malou lyzarku. treba vypujcit. preji brzke zotaveni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
8.5.13 13:02

@kudráček1
nezkousela ses zeptat primo v tom Motole? lekari, kteri znaji presne to zraneni by umeli nejspis doporucit typ helmicky.
jinak pokud zajedes do nejake vetsi prodejny zdravotnickych potreb, tak ti taky urcite poradi a objednaji na prodejnu.
ja bych asi takhle jenom od oka na interenetu nekupovala - tech typu je hodne a nektere jsou jenom takove penovky pro decka na odrazedla atd. :nevim:
a urcite zkus kontaktovat vasi zdravotni pojistovnu, jestli by aspon cast neproplatili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
8.5.13 13:05

Ideální by byla ragbyová helma, to je taková, co nosí Petr Čech (ten fotbalista) taky po úrazu hlavy.
Podívej se třeba tady: http://www.ragbyobchod.cz/…attack-modra
Nebo zadej do vyhledavače ragby helma a uvidíš, co ti to najde. Velikosti jsou různé, hrají i děti, takže mají i malé obvody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
8.5.13 14:05

Přeji brzké uzdravení a už žádne urazy :hug:
ochranna-helma-no-shock :
http://www.nunynek.cz/…lma-no-shock
ps:promin ted jsem si všimla že to je malé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit