Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Maminky máte někdo podobnou zkušenost? Moje dcerka (13 měsíců) dneska našla gumu na gumování ve svých hračkách, zřejmě jí tam omylem dala má starší dcera, než jsem k ní doběhla, stačila si kus ukousnout a rozžvýkat na malé kousky. Byla to taková ta barevná čínská guma. Podařilo se mi skoro vše vyndat, ale nejsem si jistá, zda něco nesnědla. Může se jí něco stát? Přiznám se, že u mé starší dcerky jsem nic podobného nezažila, nic nestrkala do pusy, za to tahle mladší, opravdu s prominutím sežere všechno:-))) Myslela jsem si, že už jsem vše nebezpečné odstranila, ale nástrahy jsou prostě všude. Děkuji předem za vaše odpovědi.
@lein nestane se nic, ono to projde.. spíš se divím, že jí to chutnalo
Ale fakt se neboj, zrovna tohle jí nijak neohrozí..
Moc děkuji za uklidnění. Naší Valince chutná prostě všechno:-)
Jo, dcera se ji taky pořád snaží okusovat, seberu, schovám a za chvíli má jinou, doteď jsem si myslela, že máme doma jednu, maximálně dvě, ale už jich vyštrachala asi deset a nechci vědět, kolik už jich ukousla
Ale zrovna tohle neřeším, to ona si dokáže najít daleko zábavnější věci, ze kterých šílím.
@lein já jako děcko snědla mýdlo
doteď nesnesu to klasické, musí být jen tekuté, bo jen to cítím, dělá se mi zle
![]()
Jinak neboj, fakt jí nic nebude…
Určitě jí nic nebude, neboj. ![]()
Mě zase jednou dcera snědla mouchu
Asi jí chtěně srazila hračkou, moucha padla na stůl a než jsem jí stačila vyhodila, malá už jí měla v puse ![]()
Ahoj chtela jsem se zeptat..můj malý 10 měsíců dneska snědl kousek takové té vánoční gumové samolepky na sklo..nemůže mu nějak ublížit? Už jste to některá měla? Dekuju moc
@Bara182 Myslím si, že to bude v pořádku. Není to nic, co by se ji mohlo někdě zaseknout, zapíchnout apod. Dala bych ji hodně napít aby to šlo do žaludku a pak to vykaká. Pokud máš strach, pro svůj klid bych zavolala dětské lékařce. Já lékařka nejsem.. ale myslím, že to bude v pohodě. Doktorka se určitě setkala s horšími případy. ![]()
Můj malý se zase schoval s modelínou za křeslo a naládoval do sebe slušný kousek, vše v pohodě vykadil
Musím přiznat (ač nerada
), že jsem taky trochu vyšilovala
Malá bude v pohodě!