Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj,
prosím o pomoc, malemu dnes vlezl do nnosu mravene, nemuze se mu neco stat? Je mu 9 mesicu ![]()
Tak to ho s nejvetsi pravdepodobnosti vdechnul a spolknul ne? Asi by se mu nic stat nemelo…
tak nosem se dostane jedine do krku a polknutim dal.Jak dlouho to je?
Spal venku a kdyz se kroutil, tak jsem se na nej sla podivat a zrovna mu tam vlezl
chvili si drbal nos, pak si psiknul a pak uz nic, mam strach aby se mu neco nestalo :/ Bylo to odpoledne, tak okolo 3
Myslím si, že to musel polknout…
Nesouvisí to sice s tím, ale jak byl kluk malý kolem dvou let, tak si strčil pecku z melounu do nosu. Jeli jsme s ním na pohotovost a doktorka řekla, že tam nic není a že to s největší pravděpodobností musel polknout. Takže tak…
Aha, tak snad to bude dobre, chudinka malinkej, je mi ho tak lito :/ jsem hrozna, musim ho priste poradne hlidat
ted budu asi jako blbec ale nemohl mu vlizt do hlavy ze ne?
@kristynakarlova Klidně ho mohl i vypšíknout
Neboj bude to v pořádku maximálně se mu z nosu dostal do krku a následně do žaludku, nemůže se mu nic stát.
![]()
Promiň..nemyslím to nijak zle ale jak jsem si přečetla ten dotaz jestli mu nemohl vlézt do hlavy, tak jsem vyprskla smíchy a přítel vzkazuje, že jo a že tam založí mravenčí kolonii.
neber to jako narážky, ale jako pobavení na odlehčení.
My jsme takové veselé kopy. Jinak myslím, že ho buď spolkl, nebo vypčiknul. ![]()
Jo pritel mi taky rikal ze tam bude mit mraveniste, ze jsem prdla, ze mu nikam neleze, ze uz je davno mrtvej
ale ja na to porad musim myslet, fuuj ![]()
Takovych mravencu jeste polkne
. Nic se mu stat nemuze.
A do hlavy taky ne
. To me tak rozesmalo. ![]()
Je jasné, že se bojíš, tak Tě napadlo jestli by mu nemohl vlézt do hlavy, ale to se určitě stát nemohlo. Prostě se nad tím už nestarej. Jinak to neznamená, že jsi hrozná. U nás to bylo tenkrát taky malá nepozornost a hned byla pecka v nose a do hlavy mu nevlezla
.
holky teda moc jste me potesili takhle pri ordinaci v ruzove zahrade ![]()
Milá maminko když mi malá spávala venku natáhla jsem jí na kočárek vždy sítku a neprolezl ani mravenec, a to se mi jednou podařilo zaparkovat na zahradě u mraveniště
a ti lozili po rámu a korbě..jsem plašila a ometala rychle kočár, ale právě ta sítka je super
Neboj malý bude v pořádku ![]()