Dcera mi snědla list

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22614
13.5.13 20:16

@sisip no dcera nic nejedla, ale my jsme jako malý jedli mladé pampeliškové listy, pak chudobky a samozřejmě štovík :mrgreen:
jsme živi a zdrávi :jazyk: Max se :poblion: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43019
13.5.13 20:58

Ja bych spis resila, co to bylo za kytku ty „lopuchy“. dojdi si jeste jeden utrhnout, vyfot ho a zkusime podle nejake knizky zjistit, co to je zac a jestli to neni skodlive. Docela hodne nasich kytek je „trochu jedovatych“, jakoze nezabijou, ale mkuze po nich byt zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
13.5.13 20:59

Jsem si vzpomněla na Kamilku, jednu holčičku. Nachytali jsme ji, jak na všech čtyřech okusuje trávu, když se ji maminka zeptala, co dělá, odpověděla „Já jsem kravička a papám travičku.“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
13.5.13 21:49

Záleží na tom, co to snědla. Ale snad to nebylo nic jedovatého, kdybi náhodou zvracela, tak by jsi to poznala. Já jednou sežrala takové velké hnědé lusky z listnatého stromu, tipuji, že to byl akát. Hráli jsme si, že to jsou fazole :mrgreen: :mrgreen: Prozvracela jsem dva dny, živě si pamatuju jak hrozně mi bylo a to mi bylo 6. Rodičům jsem to utajila, aby se nezlobili :nevim: Jinak chcanky od psa není taková hrůza, horší by bylo lejno :poblion: A vlastně, mohlo to být čistý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák