Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky, dcera mě trochu bouchla hlavičkou do ohryzku na krku, když jsem jí měla na klíně, je to docela dost nepříjemné a hlavně jsem z toho dost vyplažená, nikdy se mi nic podobného nestalo, vám ano? Je to ok? Nestalo se mi tam něco v tom krku? Díky za uklidnění?
@Bibík13 kdyby se Ti stalo, tak už se dusíš.. jediné, co se může stát, že praskne ta kůstka a to hned poznáš, bránilo by Ti to v dýchání… Takže neboj, bolest přejde ![]()
@martina.se oki, takže když můžu dýchat, ale ještě furt cítím, jako by mě na tom krku někdo trošku tlačil, tak je to ok, jo? Já jsem strašný posera a tohle se stalo fakt prvně…
@Bibík13 je to protivné, ale kdyby se něco dělo, tak bys nemohla dýchat, takže v klidu, bolest a ten nepříjemný pocit přejdou ![]()
Ano, stalo se mi to několikrát - syn byl tak „šikovný“. Je to hodně nepříjemné, jakoby se ten ohryzek posunul dozadu, ale přešlo to.
@-Evka-
Evi, přesně jak popisuješ, jako by otek nebo se posunul do krku, je to hnus, ale nevím jestli to je tak nepříjemné, nebo to zhoršuje ten strach
Já jsem dostala do ohryzku perdu od lyžařky, která nezvládla své lyže a jela s rukama před sebou a napasovala to přímo do mě - celkem jsem to rozdýchávala, ale pak to bylo ok. Bylo mi teda 20 a vůbec jsem si nepřipouštěla, že by se mi něco mohlo stát.
Neboj, pokud můžeš dýchat a bolí to jen trochu, tak to je dobrý.
@fia80 píše:
Já jsem dostala do ohryzku perdu od lyžařky, která nezvládla své lyže a jela s rukama před sebou a napasovala to přímo do mě - celkem jsem to rozdýchávala, ale pak to bylo ok. Bylo mi teda 20 a vůbec jsem si nepřipouštěla, že by se mi něco mohlo stát.Neboj, pokud můžeš dýchat a bolí to jen trochu, tak to je dobrý.
tak to musela být pecka jak hrom, určitě větší než od 5,5 kg dítka
jsem nervózní a zdá se mi, co všechno se mi děje, neděje…
Kdyby se s tím něco stalo, poznáte to hned, ale ono to taky něco vydrží, mně takhle ségra kopla plnou silou do ohryzku, ještě jsem měla zakloněnou hlavu, takže fakt perda, ale kromě dlouhodobějšího nepříjemného pocitu se nic nestalo.
@Koblížek21 oki, ono to nebolí na dotek, dýchám normálně, už je to přes hodinu a ještě žiju, tak snad to je ok. jen se mi zdá, jako bych měla něco v krku, takový pocit, jako když jste zahlenění
@Bibík13 to je opravdu rychle poznat, já se tenkrát taky bála, protože zrovna nějak předtím mi tatí říkal, že to je nebezpečné, že se člověk udusí když to praskne, taky ségra dostala nářez, že si ho pamatuje dodneška, ale to by asi musela být fakt nějaká blbě vedená rána, aby to prasklo. Ale pocit to blbý nějakou dobu je, mně přišlo, že tam mám knedlík.
@Koblížek21
Knedlík, to je to správné slovo ![]()
tak doufám, že kdybych to prasklé měla, tak už by to vypadalo jinak???
@Bibík13 klid, na základce jsem běžela po chodbě, zakopla a přes celou chodbu jela po kolenou a krkem - ohryzkem narazila do hrany stolu na konci chodby. Asi dvě hodiny jsem nemohla skoro mluvit, ale nic mi nebylo, jen jsem z toho bla dost vykulená a do dneška nevím, jak se mi to povedlo ![]()
@Koblížek21 píše:
@Bibík13 no tenkrát mi tvrdili, že se člověk dusí…
Jako že se dusí když to praskne nebo jak to myslíš?