Bouchnutí do ohryzku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
469
21.5.13 17:22

@Reinka no proboha 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
21.5.13 17:22

@Bibík13 přesně tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
21.5.13 17:24
@Koblížek21 píše:
@Bibík13 přesně tak

ok, takže že se dusím bych asi poznala, ne??? teda doufám. Je to takové jako tlačení v tom krku, ale já jsem histerka, tak se mi zdá, že aj se mi blbě mluví nebo já nevím, přitom si tady mluvím jedině na dceru, protože mám chlapa v práci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
21.5.13 17:24
@Bibík13 píše:
@Reinka no proboha 8o

Dneska se tomu dávno smějeme, ale tehdy mi do smíchu nebylo no :mrgreen: Jinak jo, taky jsem měla knedlík v krku, takovej skříplej ten ohryzek. Ale následky žádný, druhej den bylo vše ok :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
21.5.13 17:26

@Reinka díky, taky budu doufat, že to přejde a zítra bude všechno ok…teď si asi budu dávat hodně pozor na ten krk :-( po tomhle zážitku. brrrr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
21.5.13 17:27

@Bibík13 no to bys určitě poznala to se neboj, to je něco tak hnusnýho, že to se splést nedá. Ale neboj, to fakt bude dobrý, kdyby to nepřestalo za pár dní, tak bych možná někam zašla, ejstli to není třeba naprasklý, ale myslím, že zítra o tom už nebudeš vědět :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
21.5.13 17:43
@Koblížek21 píše:
@Bibík13 no to bys určitě poznala to se neboj, to je něco tak hnusnýho, že to se splést nedá. Ale neboj, to fakt bude dobrý, kdyby to nepřestalo za pár dní, tak bych možná někam zašla, ejstli to není třeba naprasklý, ale myslím, že zítra o tom už nebudeš vědět :mavam:

jéžiši fakt by to mohlo po tak malém nárazu naprasknout? púroboha, tak večer nespím, ze strachu, ten pocit mi připomíná, jak jsem byla po intubaci v krku jsem pak měla jakoby hleny, knedlík, atd… tak to je to stejné, tak mám obavy, že se mi vevnitř něco stalo, nebo se fakt jen přehnaně kontroluju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
21.5.13 18:22

@Bibík13 neboj, to je fakt jenom nějaká nejhorší varianta, kdyby to nepřešlo co já vím, za pár dní? Určitě to už zítra bude dobrý, v noci si to odpočine jak se uvolníš, takže neboj, a v klídku se pořádně vyspi, schválně dej ráno vědět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
21.5.13 18:26

@Koblížek21 to je jasné, že dám, však na to stejně budu myslet celou noc :-) díky holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.5.13 20:53

Já bych to nepodceňovala a radši upalovala k doktorovi… kamarád měl zaražený ohryzek a museli mu to páčit nějakýma kleštěma a stejně to strašně bolelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.13 00:11

Jako malá jsem spadla z palandy krkem přímo na tyč, ještě asi hodinu to bolelo, i se mi trošku hůř dejchalo, měla jsem pocit knedlíku v krku, ale pak se to samo srovnalo. Nebála bych se, myslím, že kdyby to bylo něco vážnějšího, poznala bys to.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
22.5.13 09:44

Holky, tak dneska ráno úplně ok, do doby než jsem na to začala ustavičně myslet a zase se mi zdá, že se mi zahleňuje krk a mám tam knedlu, ale to asi nemusí mít s tou příhodou nic společného a snad je to jen nachlazení. tak díky za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
23.10.13 17:06

RÁNA DO OHRYZKU

Před chvílí, asi před hodinou, se mi stalo to samé;, syn mě udeřil hlavou přímo do ohryzku a pořád to cítím, takový strašně blbý pocit v krku. Zajímalo by mě, zda to opravdu bude OK? Asi ano, ale mám z toho divný pocit a bojím se. Už se mi to stalo poněkolikáté, syn je takový divoch, ale mám dojem, že teď je to zdaleka nejhorší.

Děkuji za případné reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.10.13 17:18

@Lurin bude to ok, kdyby nebylo, začneš se hned dusit. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
23.10.13 17:21

Díky Martino. Snad ano. Já jsem taky takový plašan. Zvlášť, když to pořád a pořád cítím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák