Pád na kolena v 25 tt – je to nebezpečné?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
18.10.24 17:14

Pád na kolena 25tt

Poraďte jestli mám jet na pohotovost nebo jen zbytečně panikařím.
Jsem ve 25tt, šla jsem po dvoře v pantoflích a zakopla jsem, letěla jsem popředu a spadla na ruce a kolena. Ty mám sedřené pěkně.
Pohyby cítím normálně, možná trochu víc. Nekrvácím a ani nijak extra me břicho nebolí, občas mně pichne v podbříšku, ale docela trpím i na tvrdnutí tak nemůžu posoudit jestli je to po pádu nebo je to v pohodě. Doktor na kontrole říkal, že me břicho pnout bude, protoze jsem hubena a břicho mně vyrostlo rychle.
Na pohotovost se nemůžu dovolat, ale nechci tam otravovat, včera jsem byla na kontrole a mesic zpatky si mě na pohotovosti nechali právě kvůli tvrdnutí

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35495
18.10.24 17:17

Neřešila bych to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
18.10.24 17:51

Neresila bych

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.24 18:15

Jak poznám že je něco špatně z placentou? Krvácela bych nebo špinila? Nebo měla křeče? Jsem z toho docela ve stresu. Ale v porodnici prý maji frmol, kvůli hodně porodů

• Citovat
  • Upravit
35495
18.10.24 18:19
@Anonymní píše: Více

Klid. Nic se ti nestalo. Nespadla jsi ani na břicho, ani na zadek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
18.10.24 18:31

Buď bys krvácela nebo by přišly kontrakce. To se nedá nepoznat, neboj. Nejspíš se nic nestalo. Já v těhotenství spadla kolikrát, vždycky odřený kolena, ruce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6608
18.10.24 18:52

Uklouzla jsem a vykloubila si koleno v osmém měsíci, gecla jsem na pr.del. Díky tomu, že jsem mimino pak zase cítila, ho nikdo nijak nekontroloval. Nebyl to přímo pád na bricho. Takže pokud ho cítíš a není to nějak sílené, nebo abnormálně málo, je v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
18.10.24 18:58

Na 99% se nic nestalo. Ale jestli vis, ze nad tim budes cely vikend premyslet a budes z toho ve stresu, nebala bych se na pohotovosti klidne otravovat. Jde o tvou psychickou pohodu a ta je dulezita :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák