Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojte, chtěla bych se zeptat, před 3 lety jsem spadla z kola, udělal se mi výron a když jsem šla do nemocnice do Liberce (bohužel doktoři kteří nic neřeší) doktor se mi na to ani nepodíval a ani mě neposlal na rentgen, jen z výslechu mi dali sádru, měla jsem ji asi 2 týdny a pak mi ji po prvni kontrole sundali. Kdyz jsem šla na druhou kontrolu tak mi řekli že je to v pohodě. Prvni rok jsem o tom pouze vedela a obcas to zabolelo ale bouličku jsem tam měla furt. 2 rok už mě to začalo i bolet tak jsem šla znovu do nemocnice a tam mi řekli že s tím nic nemám že to je jen natažené. Bohužel jsem tedy odešla bez výsledků. Já studuji a zároveň pracuji a tam jsou ty ruce vážně potřeba, ted je to už 3 rok a mám možnost se dostavit do jiné nemocnice ale bojím se že z toho bude operace nebo něco takovýho. Mám tam stále bouličku a dost mě to pobolívá. Než bych se tam stavila tak bych chtěla slyšet někoho kdo s tím třeba měl nebo má zkušenost. Na fotce to moc není vidět ale při hmatu je bouličku opravdu velká.
Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!