Bouchnuti mobilem do spanku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
35
3.10.24 13:32

Bouchnuti mobilem do spanku

Ahoj, mám dotaz tentokratk nepanikarim jen žádám o radu protože si říkám že nepanikarim a právě třeba bych měla protože třeba se může něco stát, mám covid a jsem hrozne zeslabla volala jsem mobilem v leze a měla hlavu bokem a najednou mi vypadl mobil z ruky a tou úzkou stranou jak sou tlačítka asi tak cca z 10 cm výšky neměla jsem ho úplně u ucha a jak vypadl tak mě pradtil přímo do jskoby koutku oka nebo jak to popsat do té kosti u oka a spanku nejvíc to bouchlo do té kosti ale i do spanku, říkám si že se nic stát nemůže, zeto sice bolelo hodně ale bylo to zblízka nebyla to žádná velká rana, myslíte že mám pravdu nebo bych právě se měla tentokrát bát opravnenekdyz to bylo do spanku a spánkové kosti? Nevím jestli jeto spankova kost prostě ta u oka hned, bolito akorat, ale to je normální hrozne mě bolí hlava u covidu a mam o migrenu takže bych strhne nepoznala že se něco stoho děje myslím že ne ale radši se ptst jestli někomu stejně nešikovně se to podařilo někdy, mám tam trochu modřinu na té kosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
315
3.10.24 13:50

Mobil mi takhle několikrát spadnul a nikdy se mi nic nestalo. můžeš pozorovat, jestli se tam nebude dělat třeba modřina, případně ledovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10580
3.10.24 13:59

To se stalo snad úplně každému stokrát 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
3.10.24 13:59

Jj já si právě taky myslím ale, právě už se snažím nepanikarit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15360
3.10.24 14:14

Přečti si to po sobě. :roll:

Evidentně to zanechalo velké následky. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3709
3.10.24 14:30
@Šmoulice píše: Více

Top koment :*!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11771
3.10.24 15:46

A to máš Nokii? Nebo proč se tak bojíš nějakého vážného zranění? Kdyby to byla Nokia 3310. měla bych trochu strach… :mrgreen: ale to evidentně nebyla protože to už by si byla dávno v kómatu :kytka: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10580
3.10.24 16:00
@Vladusxx píše: Více

No to nevím, Nokia 3310 měla váhu 133 g, kdežto dnešní moderní dotykáč kolem 200 g :nevim:, navíc je dvakrát větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ruzzicka
4.10.24 03:21

Neměj obavy, pokud mobil spadl z malé výšky, pravděpodobně jde jen o povrchovou modřinu. Sleduj ale, jestli se neobjeví silnější bolest, otok nebo jiné neobvyklé příznaky, v takovém případě bych se poradila s lékařem.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák