Pád z postele u 8. měsíční

Anonymní
28.2.23 14:11

Pád z postele u 8. měsíční

Zdravím maminky, prosím o radu jestli některá máte zkušenost. Dnes ráno mi dcera (8. měsíců) spadla z postele, vzbudil ke řev. Výtok z nosu ani z uší nebyl. Postel je vysoká asi 60cm a je tam koberec. Zorničky v pořádku, papá normálně, nějak extra spavá není. Bouli ani modřinu nemá ALE jednou zvracela a to hned po tom pádu. Když jsem ji zvedla a dávala ji mléko, aby se uklidnila tak zvracela od té doby nic. Myslíte, že mám jít na pohotovost, už se nám něco podobného jednou stalo a koukali na mě v nemocnici jako bych byla vyšinutá.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35826
28.2.23 14:13

Nikam bych nejezdila, jen ji dál sledovala. A poridila si na postel pořádnou zábranu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2716
28.2.23 14:45
@Anonymní píše:
Zdravím maminky, prosím o radu jestli některá máte zkušenost. Dnes ráno mi dcera (8. měsíců) spadla z postele, vzbudil ke řev. Výtok z nosu ani z uší nebyl. Postel je vysoká asi 60cm a je tam koberec. Zorničky v pořádku, papá normálně, nějak extra spavá není. Bouli ani modřinu nemá ALE jednou zvracela a to hned po tom pádu. Když jsem ji zvedla a dávala ji mléko, aby se uklidnila tak zvracela od té doby nic. Myslíte, že mám jít na pohotovost, už se nám něco podobného jednou stalo a koukali na mě v nemocnici jako bych byla vyšinutá.

Stalo se mi to taky, volala jsem detsky, co s tim.. rekli mi at si pro svuj klid zajedu na pohotovost, tam malyho v pohode zkoukli..a pak jsem ho jenom sledovala a vse ok.. tak zkus doktorku, co ti rekne nebo klidne zavolej na pohotovost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.23 17:15

Nám spadla z více než 60cm a byla taky ok :) a syn nám spadl víckrát měl i modřiny a pokaždé rentgen ok.. jak říkali v nemocnici, děti jsou v tomto nerozbitné, samozřejmě se pokaždé děsím aby se to neopakovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí