Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Můj brácha má 6 stehů na obočí. Vzal to jako mimino z postele přes noční stolek. Jiné následky to nemělo, než tu jizvu, už je dospělý ![]()
Neboj, pokud na něm nic nevidíš, bude v pořádku (moje dítě takhle také bez následků z postele sletělo
)
Myslim ze bude v pohode hned plakal, usmívá se a vnímá, nemá zraněni nikde. Určitě sleduj jestli nebude blinkat atd ale to uz si určitě zjistila. Ja bych radši stejně zajela k lékaři muže se to ještě projevit lepší jet zbytečně než něco zanedbat
@Anonymní píše: Více
Klid, jestli se normálně usmívá, není víc spavý, nemá žádné viditelné zranění, tak to bude ok. Teď už víš, že čiperku nesmíš nechat bez dozoru na posteli, gauči atd. Pádů, odřenin atd ještě bude hodně
Sleduj ho, a kdyby se ti neco nezdálo, tak k lékaři.
Mne ted nedávno takhle syn spadl z gauče (rozložený, byl uplne vzadu a já se vzdálila asi na 10 sekund). Ještě jsem ho stihla zahlédnout jak válí sudy ke kraji, rozeběhla se, ale bohužel už nechytla. Rána a pláč. Taky mi z toho nebylo dlouho dobře, i když byl malý naštěstí v pořádku. Už vím, že ho nesmím nikde nechat ani na chvilinku.
Nevyčítej si to. Příště už ho tam nenecháš. Kdyby bylo něco v nepořádku, tak to poznáš.
Je tady spoustu diskuzí na toto téma. Skoro u všech se zdá, naštěstí, že to dopadlo v pořádku. Me ale zajímá, zda tady je nějaká maminka od ditete, kterému se po pádu z postele skutečně něco stalo? Jak se to projevilo, hned/se zpožděním atd…zkušenosti.
Bohužel jsem dnes tento incident měla. Jsem z toho od rána hotová natolik, že už jsem se 2× pozvracela. Vim, ze tech karambolů jeste bude. Vim, ze je spousta matek, kterym se to stalo a stane. Ale asi jako kazda, hrozne si to vycitam. Maly byl na manželské posteli, na straně kterou mame přiřazenou ke zdi, po dalsich stranách mam zabrany z peřin.. jsou mu 4,5 m..odběhla jsem se vyčurat a najednou slyším ránu a vzápětí křik, letím tam a maly na zemi, na bříšku a breci.. dopadl na koberec, postel mame klasickou, nijak vysokou..nejhorší je pro mě asi to, ze nechápu jak se dostal do takové pozice, byl na bříšku ale otočený tak ze nechápu, zda přeletěl nebo co se stalo.. zadne vnější zranění nema, po chvilince v náruči se uklidnil a normálně se usmívá, vnímá atd.. nastudovala jsem si vše, co kontrolovat a bedlivě ho sleduji.. na pohotovosti by stejně řekli to stejné.. každopádně i tak mám hrozne hrozne hrozne výčitky a pocit totálního selhání a zároveň obrovského ponaučení, ze ač se to zatím nezdá, je to asi čiperka.. nechci to říct ani partnerovi, protože ten vše hrotí tak 100× víc než já u malého a vzhledem k pocitu totálního selhání si myslím. ze tohle by to jen umocnilo, přestože v něm mam podporu.. kdyztak až s odstupem času, kdy to trochu zpracuju ja
ale každopádně moje otázka zní jasne, je tady někdo, u koho pad z postele mel následky? 😞