Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
No nedokjazu si predstavit, ze ma dite dotazeny pasy a toto se stane. Memu tretimu padala hlavicka na hrudnicek jako novosovi, bala jsem se, aby se neudusil, podkladala jsem vajicko pod nozickama slozenou osuskou, aby bylo vic podrazene do lehu, tim se problem vyresil
@marrlinka Tak jako né úplně u kolen, ale spadlou co to dovolí pás
@Lucie66 Chápu, že může být sedadlo trochu víc nakloněné ale já jsem vajíčko vždycky jakoby trochu podrazila aby to bylo jako kolébka a malá tam ležela. Dávat ho tam přesně podle sedadla tak by taky trochu seděla… Nemáš fotku?? Nemáš povolené pásy?
@Lucie66 píše:
@Barushe No právě, že ve vajíčku sedí…
Sedí ve vajíčku? To si neumím představit. Řekla bych, buď špatně připoutané nebo divné vajíčko. Každopádně je to dost zásadní vada.
@Lucie66 píše:
@Barushe No právě, že ve vajíčku sedí…
Tohle chce fotku, ale 100% budeš mít za a) blbě to vajíčko v autě, za b) dítě blbě upoutané ve vajíčku… maximálně se může stát, že jde dítku hlavička na prsa (při prudkém rozjezdu, v terénu), ale cokoliv jiného je špatně.
Jak pisou holky- proste to vejce vic naklon dozadu, aby mimco lezelo…
@Lucie66
mas ho po smeru nebo proti? nekdy to dela u sedadel, ktere maji sklon.
@Lucie66 píše:
@marrlinka Tak jako né úplně u kolen, ale spadlou co to dovolí pás
Jak co dovolí pás - pás nesmí dovolit vůbec nic…
Máme bázi takže já neovlivním jak tam je není možnost jí tam dát jinak…Není třeba možné, že jeto tím, že je na ni velká?
@Lucie66 v sedmi měsících na ni sedačka nemůže být velká… Máš úplně utažené pásy?
Pás má dotažený dneska jsem ho fakt dotáhla dost, ale ta hlava jí spadne jakoby na prsa a pak se jí sesune do strany, vypadá to fakt děsivě…
Nevim, co jsem se podivala na fotku, tak si to nedokazu predstavit. Jedine, ze by opravdu byla uz velka. Nesmi ji couhat hlavicka
@Lucie66 A když ho tam dáš bez báze? Nejde to trochu podtrhnout? Kolik váží malá? Už sedí sama? Pokud to je bez báze lepší jezdila bych bez báze, sedačku trochu podtrhla, malé dotáhla pásy přes ramena na max a v 9m do velké ale pokud možno taky polohovací, tam jí to bude padat taky.