Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, chci se zeptat, zda vám některé v těhotenství začaly padat řasy. Mě teda padaly i před, ale ne v takové míře. Bylo to vždy určité období, kdy jsem měla už i mezeru. Většinou vždy z jednoho oka.Ale ted mi přijde že padají ještě víc. Denně tak 2-3 řasy. Někdy jedna, někdy žádná ale v průmeru ty dvě. Jsem z toho docela nervozni protože jsem husté nikdy moc neměla a ráda bych aby mi tam něco zůstalo. Doufám že je to tedy jen přechodné z těhotenství a pak se to upraví. Jsem v 6.měsíci.
@Marky983 2-3 řasy/den bych neřešila..myslím, že mi to v tomto množství padá průběžně celý život a pořád jich mám dost..
@Marky983 byla bych v klidu, mě zas děsně prořídlo obočí - teď si ho domalovávám hnědým stínem ![]()
Ahoj holky, musím se přidat, po porodu mi také vypadaly vlasy a teď už i řasy. V koutku na jednom oku už nemám řasy vůbec. Máte s tím některá zkušenost a používaly jste něco na podporu růstu řas? ![]()
@conovka píše:
Ahoj holky, musím se přidat, po porodu mi také vypadaly vlasy a teď už i řasy. V koutku na jednom oku už nemám řasy vůbec. Máte s tím některá zkušenost a používaly jste něco na podporu růstu řas?
zkušenost s tím nemám, ale často slyším doporučení na ricinový olej.. ![]()
Ahoj, pomohl ten ricinový olej? jako i na vypadané řasy? vím, že se doporučoval nanášet na posílení, ale mám problém, že během posledního týdne se mi na jednom horním víčku udělala taková až lysinka, tak nevím jak ho nanášet na posílení něčeho co tam není
z ničeho nic, je možný že se mi tak třeba dělá nějáké ječné, nebo žitné nebo nějáké takové zrnko a tohle to má jako průvodní efekt?
a teda taky jsem v šestým měsíci, ale kdyby to souviselo s těhotenstvím, tak by se to snad projevilo dřívěji a postupně, nebo je to normální, že by to přišlo tak naráz? ![]()
Zdravím maminky, oživuji diskuzi. Jsem v pátém měsíci a zhruba tři měsíce mi hodně padají řasy, mám už i viditelná holá místa. Před tím jsem nosila přes rok prodloužené řasy, po sundání mi zůstaly krátké a slabé řasy, které se ale začaly vzpamatovávat a hezky růst. Pak se to ale obrátilo a teď je to děs. Nemáte nějakou radu, co s tím? Děkuji