Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A pokud ano, proč jste přešly sem? Nemusíte jmenovat, jestli se to nesmí.
Já ještě chodím na jeden rodinný server a tam jsem se ale neregistrovala, sice se tam objeví občas něco zajímavého, ale je to tam napjaté, hádavé, až bych řekla, že jsou občas na sebe lidi dost hnusní. Tady jsem krátce, zatím mám pocit, že je to taková pohoda, taky se neshodnou všichni ve všem, ale nenadávají si, prostě
.
Neboj, brzy prozřeš, že i tady to je občas pěkně hustý
ale jinam na servery pro maminy krafat nechodím ![]()
Jsem tu spokojená, jinam nechodím.
Pokud se chci něco dozvědět tak se to dozvím.
Na určité členky je potřeba si dávat pozor a je lepší nezaškatukovat se moc do vyčnívajících skupinek. Nedopadá to moc dobře ![]()
Ja poznam i jine stranky, ale nechodim tam. Me spis vadi to, ze mi nevyhovuje celkove ta stranka, ovladani, upozornovani, orientace se v ni apod.
Já chodím hlavně na jiné stránky, sem se spíš jen tak bavit, víc to tu žije ![]()
Znám i jiné stránky, ale nevyhovují mi graficky, špatně se na nich orientuju. Takže jsem věrná emiminu.
@Kopre chodila jsem jinam, nevyhovovala mi infantilnost (nechci nikoho urazit, ale žvatlání, nesmyslné patvary atd). Připadala jsem si jak v mateřince. Nehledě na používání tisíců smajlíků v jedné větě
tady? mám tu pár známých, pár holek, které mám fakt ráda.. Vyhovuje mi to. Ale já diskutuju na více serverech - od hledačů pokladů, přes rybářské, metalácké až po web pro fandy určitých sportů, kultur atd.. Prostě se účastním toho, co mi baví ![]()
Občas zajdu na bodrýho oně, ale spíš na kukačku, píšu jen sem
@martina.se píše:
@Kopre chodila jsem jinam, nevyhovovala mi infantilnost (nechci nikoho urazit, ale žvatlání, nesmyslné patvary atd). Připadala jsem si jak v mateřince. Nehledě na používání tisíců smajlíků v jedné větětady? mám tu pár známých, pár holek, které mám fakt ráda.. Vyhovuje mi to. Ale já diskutuju na více serverech - od hledačů pokladů, přes rybářské, metalácké až po web pro fandy určitých sportů, kultur atd.. Prostě se účastním toho, co mi baví
jak to stihas?
Nedá se ani říci, že chodila, ale byla jsem registrovaná na kobyle a nechala jsem se vyhodit, neb tamní cenzura byla na mě moc
Tady je větší volnost ![]()
@Vemas píše:
jak to stihas?
pracuju na pc. Ráno přijdu, zapnu pc, do pozadí pod práci si otevřu blogy, postupně projedu, odpovim, co se kdo ptal, pak pracuju, semtam mrknu, odpovim
taky je vidět, kdy na pc jsem a kdy ne
a když je hodně práce, tak sem prostě nejdu ![]()
@mari1912 píše:
Nedá se ani říci, že chodila, ale byla jsem registrovaná na kobyle a nechala jsem se vyhodit, neb tamní cenzura byla na mě mocTady je větší volnost
Cenzura? V čem? Nebyla jsi dostatečně sluníčková?
Chodím sem od té doby, kdy jsem si všimla, že ať jsem hledala na netu cokoliv, vždycky byl odkaz i sem na emimi. Rok jsem tady jen četla, po otěhotnění jsem se zaregistrovala a jsem věrná dodnes ![]()
Já teda vyloženě pro maminky, ale dost jsem diskutovala na prozeny.cz. Ale tady se líp oreintuju a i když to tady někdy vře, tam se mi to zdálo horší… fakt takovej kurník…