Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ne, je mi to nějak šumák - radši sportuju sama než se dívat z gauče, jak to dělají jiní. Byť to umějí nejlépe na světě… ![]()
@open mind píše:
Ne, je mi to nějak šumák - radši sportuju sama než se dívat z gauče, jak to dělají jiní. Byť to umějí nejlépe na světě…
já myslela na zahájení
Bojkotuji. Nebudu sledováním podporovat zemi, kde jsou pošlapávána lidská práva. Malicherné, ale je to tak.
Doma jsme debatovali, jak moc ten sportovec může, či chce ovlivnit svou přítomnost na hrách. Že on tam vlastně jede do práce.
A že by to spíš měla bojkotovat naše politická špička.
Peking byl to samý.
@terinka4444 píše:
já myslela na zahájení
To mě taky nikdy moc nebralo… Ale jdu si to pustit, třeba tomu přijdu po letech na chuť. ![]()
Ne, je mi to šumák.
Putin si hraje na cara, a myslí si, že mu Rusko a Rusové patří.
@open mind píše:
To mě taky nikdy moc nebralo… Ale jdu si to pustit, třeba tomu přijdu po letech na chuť.
zatím tlachají, za chvíli se vrátí děti a mám po ptákách, budem čumět na Noddyho ![]()
Koukam a tesim se maximalne
Uz jsem vcera koukala na krasobrusleni a Pljuscenko byl paradni ![]()
@open mind píše:
Ne, je mi to nějak šumák - radši sportuju sama než se dívat z gauče, jak to dělají jiní. Byť to umějí nejlépe na světě…
Já sportuji sama a ráda se podívám na ty, co to umějí ještě líp
Speciálně se těším na krasobruslení, biatlon, hokej a curling.
@terinka4444 píše:
zatím tlachají, za chvíli se vrátí děti a mám po ptákách, budem čumět na Noddyho
No zrovna jsem ti šla napsat, že to nemůžu najít - že na CT sport jenom krafou ![]()