Pálení žáhy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11035
25.8.10 15:32

mě pomáhá mléko, ale jen tak na půl hodiny, pak mi to jde na krkání a je to zase od znova :-( . Mam pocit, že se na jídlo jen podívám a žačne mě ta žáha pálit. Je to úplně po všem. Zítra letím do lékárny pre Rennie a uvidim. Jinak mě asi klepne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.8.10 15:58

Ahoj, pila jsem cele tehotenstvi pouze mleko, ale ke konci uz nezabiralo nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
25.8.10 21:50

Samozřejmě, že na noc jedlá soda, během noci Rennie a přes den mi zabírá pomalé křoupání mrkve (taky hrozny slaďoučké).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15426
27.8.10 22:26

Mě se pálení žáhy taky od půlky těhu rozjelo. Ptala jsem se v lékárně a byl mi doporučen Gaviscom nebo Renee, šla jsem do tabletek. Jinak mi ještě lékárnice taky právě radila studené mléko (jenže já se mléka nenapiju). Jo a ještě prý pomůže si na noc podložit postel, aby byla hlava výš a nevracely se ty šťávy. Lékárnice říkala, že dvě knížky by měly stačit :-). Už se vidím, jak zvedám naši postel s úložákem :-). Ale rada je to dobrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
28.8.10 12:46

mě pálení žáhy zlobí jen občas (třeba po mletém mase). sestřička na gyn mi doporučila gaviscon, v lékárně mi dali rennie. to mi ale pomůže tak na 10-15min a žáha zlobí znova :zed: pak jsem se ptala taťky, toho zlobí žáha občas taky a jeho doporučení znělo jedlá soda. rozmíchaná ve vodě je sice nic moc :poblion: , ale pomáhá nejvíc. takže za mě jedlá soda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
28.8.10 12:51

Já jsem sodu zkoušela taky,ale moc mi nepomohla a navíc mi po ní pořád natahovalo :nevim: takže za mě určitě rennie :wink:

• Citovat
  • Upravit
292
28.8.10 13:07

ahoj, mne pomahalo hryzt surovu mrkvu (kolegyna v praci bola z toho „nadsena“) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
1.9.10 08:48

Ahojky, stalo se vám někdy, že spíš pálí po stranách jazyka než vyloženě žáha..? :-? je to takový divný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4162
1.9.10 17:51

Taky to řeším mlíkem a Rennee, ale už jsem zoufalá. Denně litr mlíka nestačí, děs. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alca a danik
1.9.10 17:55

Pomáhal mi Gaviscon…ale je děěěsně hnusnej!
ale stačila mi jedna malá lžička a bylo po pálení. :wink:

• Citovat
  • Upravit
1918
11.3.11 17:30
kacenka83 píše:
Ahojky máte někdo zkušenost s pálením žáhy v těhu?Co je na to nejlepší?Moc díky :-)

Vodové nanuky !!! samo že ne ty s ečkama ale nějaké lepší, nejlíp vlastní výroba:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
21.5.11 11:40

Mě se osvědčila kyselá okurka :-)
Rychlejší než jedlá soda :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
21.5.11 13:10

ty jo kyselá okurka to mě vůbec nenapadlo, vyzkoušim, mléko mi nepomáhá a gaviscon je skvělej, akorád ho teď jaksi doma nemám takže tahle noc bylo utrpení…jdu na okurku =))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
21.5.11 13:11

mě zabíral jedině Gaviscon… Když nebyl po ruce, tak mlíko, citronka/citron, nebo čokoláda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
21.5.11 14:13

no taky dobrý, čokoláda na tý teď ujíždim =)) to nebude žádnej problém =))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí