Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
mě pomáhá mléko, ale jen tak na půl hodiny, pak mi to jde na krkání a je to zase od znova
. Mam pocit, že se na jídlo jen podívám a žačne mě ta žáha pálit. Je to úplně po všem. Zítra letím do lékárny pre Rennie a uvidim. Jinak mě asi klepne ![]()
Ahoj, pila jsem cele tehotenstvi pouze mleko, ale ke konci uz nezabiralo nic.
Samozřejmě, že na noc jedlá soda, během noci Rennie a přes den mi zabírá pomalé křoupání mrkve (taky hrozny slaďoučké).
Mě se pálení žáhy taky od půlky těhu rozjelo. Ptala jsem se v lékárně a byl mi doporučen Gaviscom nebo Renee, šla jsem do tabletek. Jinak mi ještě lékárnice taky právě radila studené mléko (jenže já se mléka nenapiju). Jo a ještě prý pomůže si na noc podložit postel, aby byla hlava výš a nevracely se ty šťávy. Lékárnice říkala, že dvě knížky by měly stačit
. Už se vidím, jak zvedám naši postel s úložákem
. Ale rada je to dobrá.
mě pálení žáhy zlobí jen občas (třeba po mletém mase). sestřička na gyn mi doporučila gaviscon, v lékárně mi dali rennie. to mi ale pomůže tak na 10-15min a žáha zlobí znova
pak jsem se ptala taťky, toho zlobí žáha občas taky a jeho doporučení znělo jedlá soda. rozmíchaná ve vodě je sice nic moc
, ale pomáhá nejvíc. takže za mě jedlá soda ![]()
Já jsem sodu zkoušela taky,ale moc mi nepomohla a navíc mi po ní pořád natahovalo
takže za mě určitě rennie ![]()
ahoj, mne pomahalo hryzt surovu mrkvu (kolegyna v praci bola z toho „nadsena“) ![]()
Ahojky, stalo se vám někdy, že spíš pálí po stranách jazyka než vyloženě žáha..?
je to takový divný?
Taky to řeším mlíkem a Rennee, ale už jsem zoufalá. Denně litr mlíka nestačí, děs. ![]()
Pomáhal mi Gaviscon…ale je děěěsně hnusnej!
ale stačila mi jedna malá lžička a bylo po pálení. ![]()
kacenka83 píše:
Ahojky máte někdo zkušenost s pálením žáhy v těhu?Co je na to nejlepší?Moc díky
Vodové nanuky !!! samo že ne ty s ečkama ale nějaké lepší, nejlíp vlastní výroba:)
ty jo kyselá okurka to mě vůbec nenapadlo, vyzkoušim, mléko mi nepomáhá a gaviscon je skvělej, akorád ho teď jaksi doma nemám takže tahle noc bylo utrpení…jdu na okurku =))
mě zabíral jedině Gaviscon… Když nebyl po ruce, tak mlíko, citronka/citron, nebo čokoláda ![]()
no taky dobrý, čokoláda na tý teď ujíždim =)) to nebude žádnej problém =))