Pálení žáhy

58
9.7.10 11:38

pálení žáhy

Ahojky máte někdo zkušenost s pálením žáhy v těhu?Co je na to nejlepší?Moc díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12800
9.7.10 11:42

mě nejdřív fungovala sklenice mléka, ale teď už mě žáha pálí snad po všem a za sebe doporučuju Rennie :palec: funguje okamžitě! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
9.7.10 11:43

taky jsem si občas vzala rennie,a mě taky pomohlo,když jsem se napila coly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
9.7.10 11:44

mliko a rennie :) jeste jsem slysela ze banan pomuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
9.7.10 12:12

Ahojky, tady si taky počteš:
https://www.emimino.cz/…rankovani/2/
Mně dr. třeba řekl, že těhotným se doporučuje maalox. Ty pastilky Rennie třeba na mě vůbec nefungovaly. Ale to asi musíš zkusit, co sedne tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
9.7.10 12:26

mě nefungovaly žádný pastilky ani Rennie ani Tums
lentala sem mlíko a jedla banány :wink:
a taky mi pomáhalo zajíst to sušenkou Bebe ty jemné a nebo piškoty(stačil jeden kousek) těch sem za těhu sežrala tuny ale zabíralo to :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
9.7.10 12:30

mě nepomáhalo skoro nic.. Renie jsem zbouchala snad tunu..pomohlo vždy jen na chvilku… jedna PA mi radila mandle loupané bez příchuti.. anebo Gaviscon… to jsem nezkoušela.. taky je dobé, když ležíš mít hodně pod hlavou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
9.7.10 12:35

Za mě tak rennie!Tohle těhu mě pálila žáha celkem šíleně a rennie byl můj nej kamrád pomáhá i kdžy ti je po jídle těžko nebo t+ě něco nadýmá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
9.7.10 12:36

me taky nepomaha fakt skoro nic navic mliko nepiju takze fakt hruza ale mit hodne pod hlavou to pomaha ja spim skoro v sede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
9.7.10 12:44

však jsem si v těhu říkala, že kdo tvrdí, že je to nejkrásnější období života,tak neví o čem mluví :lol: první trimestr jsem prozvracela, od druhého mě začala pálit žáha a ve třetím jsem necitila záda a nemohla se hýbat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
9.7.10 12:48

tak to ja sem az do tretiho trimestru mela fakt pohodovy tehotenstvi ani bych nepoznala ze sem tehotna :lol: nebylo me vubec spatne snad jen jednou z hladu no ale ted uz to zacina byt fakt sileny je mi spatne dost casto ale to jenom kvuli tomu paleni zahy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5044
9.7.10 12:50

Ahoj, já jsem pila zelený Roiboos - 3. nálev (pozor, 1. ani 2. by těhule neměly). Bylo to to jediný, co mi pomáhalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
flamenga
9.7.10 12:56

mne na záhu pomáhala jedine Fatra :pankac:

• Citovat
  • Upravit
58
9.7.10 14:48

MOC DÍKY ZA ODPOVĚD URČITĚ TO SKUSÍM.MĚ DALI V LÉKÁRNĚ NEJAKÉ CUCAVÉ BOMBONY A ZVEDAL SE MI PO NICH ŽALUDEK,A TO JSEM MĚLA JEN JEDEN. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
9.7.10 19:27

Ledový mlíko, pila jsem ho po litrech, to bylo jediný, co zabralo opravdu citelně. A pak ještě Renníe a zázvorový čaj, ale to zabíralo jenom na chvíli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí