Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@verulicek Taky látkuju a když potřebuju papírovky, tak buď Babylove Nature nebo modré/zelené Pampers. Rozdíly ti nenapíšu, tyhle jsem vysledovala, že nám vyhovují, tak dál nepátrám.
Příspěvek upraven 03.08.14 v 13:34
@j.a.n.i1 a ty babylove jsou dobré? Pro mě je to normálně bludný kruh
o cenu nejde, je to jen jednorázová záležitost. Potřebuju něco, kde dělají menší balení (do 50ti kusů např.) Cena je mi volná
velikost prý 3? (malá má 6 kilo)
Bílé by měly být „nejlepší“. Oranžové jsou hrozné, tenoučké, navoněné (smrdí jak bolavá noha).
Zelené jsem ještě neměla.
Malý je taky v látce a papírové beru když tak Tesco loves baby.
@verulicek Bílé jsou trochu „větší“ a chemicky smrdí (aspoň mě). Zelené jsou trochu větší, nesmrdí-já je kupuju a jsem spokojená. S oranžovými nemám zkušenost-prý tak dobře nesají.
Oranžové ne, ty jsou hrozné a dost často protékají, já bych vzala zelené - active baby ![]()
Koupila bych ty zelené. Ty oranžové jsou moc parfemované a vel 3 už nemá ani ty elastický sucháče. Určitě ty zelené
Ty je mají a fakt vydrží… ![]()
@verulicek Já je u prvního používala, protže nemají ten gel, on byl v tomhle ohledu dost citlivý (ale musí to být ta nature řada, ty obyč mě přijdou blbé)… u druhé jedu spíš v těch paperskách, jsou poddajnější a nevadí ji.
@verulicek Měla jsem nějaké „no-name“ bez gelu a letěly do koše, dělaly se tam boule z té vaty…ale netvrdím, že jsou všechny špatné.
@Andy27 supeer! na dnešek nemám program, beru malou a zajedeme si
dííík ![]()
@verulicek
My už vyzkoušeli kde co a zakotvili na zelených Pamperskách - active baby a už bych neměnila, jsou prostě nej ![]()
Ahpj holky. Možná bude můj dotaz znít jako z doby kamenné, ale od narození látkuju. Jedeme na týdenní dovolenou a musím malé koupit nějaký papír. Prosím, jaký je rozdíl v Pampers bílých, zelených a oranžových? (kromě teda ceny) Které jí mám koupit? Malé je skoro 5 měsíců, přes noc nečůrá. Budu na dovči nosit i hodně v šátku…kterou variantu zvolit?
jsem z toho jelen.