Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Za mě nejlepší jsou bílé pampersky
, ty zelené pampersky mi divně smrdí a jsou tam hodně cítit takové jak granulky
taky zelené tesco loves baby jsou fakt dobré a i cena je super ![]()
Také se přidávám k ostatním a radím koupit ty zelené. Bílé mají být ty,,nejlepší,, ale jsou hodně parfemované, stejně tak ty oranžové.
Ahoj taky jsem latkovala akorat na noc byla mala v jednorazu takze muzu doporucit bile Pampers (oranzove nikdy!) zelene Tesco loves baby i obycejne bile z Albertu.
@janicka.ocet značku babylove mám ráda - mají nejlepší ubrousky
ale asi dám na názor většiny a půjdu do těch zelených…jestli se teda milostpaní hodlá ještě dnes probudit ![]()
Nejlepší jsou bílé, nejvíc a nejlíp sajou. Zelené smrdí a navíc má v nich malý vždycky úplně vlhkou celou dupku - to v těch bílých nemá.
Krom Pampersek ktere jsou (dle me) zbytecne predrazene a kvalita.. no asi jako ty nejlevnejsi pliny, jsou fajn „smoulikove“ z Albertu, Babylove z DM, Zelene z Tesca, Kaufalnd K- classic Baby a i polske DADA (ceska vyroba) jsou vyborne
pampersky nam vzdycky protekly ale tyhle co jsem vypsala mi kluci nikdy neprecurali
@Andy27 Myslis za tuhle cenu zelene pampersky ve velikosti 3? A maji i jine velikosti?
@verulicek
Já doporučuji Bella Háppy, používají je i v porodnicích. Jsou levné a prostě dobré ![]()
Za mě tedy bílé Pampers, ty zelené hrozně smrdí, bílé jsou suprové, ale drahé…ostatně jako všechny pampers ![]()