Pampers - rozdíly?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6770
3.8.14 14:01

Za mě nejlepší jsou bílé pampersky :palec:, ty zelené pampersky mi divně smrdí a jsou tam hodně cítit takové jak granulky :nevim: taky zelené tesco loves baby jsou fakt dobré a i cena je super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
3.8.14 14:02

Také se přidávám k ostatním a radím koupit ty zelené. Bílé mají být ty,,nejlepší,, ale jsou hodně parfemované, stejně tak ty oranžové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
3.8.14 14:09

Když už do DM, tak jedině Babylove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
3.8.14 14:16

Ahoj taky jsem latkovala akorat na noc byla mala v jednorazu takze muzu doporucit bile Pampers (oranzove nikdy!) zelene Tesco loves baby i obycejne bile z Albertu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
3.8.14 14:22

@janicka.ocet značku babylove mám ráda - mají nejlepší ubrousky :-) ale asi dám na názor většiny a půjdu do těch zelených…jestli se teda milostpaní hodlá ještě dnes probudit :-D

• Citovat
  • Upravit
141
3.8.14 14:48

Nejlepší jsou bílé, nejvíc a nejlíp sajou. Zelené smrdí a navíc má v nich malý vždycky úplně vlhkou celou dupku - to v těch bílých nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
3.8.14 14:49

Krom Pampersek ktere jsou (dle me) zbytecne predrazene a kvalita.. no asi jako ty nejlevnejsi pliny, jsou fajn „smoulikove“ z Albertu, Babylove z DM, Zelene z Tesca, Kaufalnd K- classic Baby a i polske DADA (ceska vyroba) jsou vyborne

pampersky nam vzdycky protekly ale tyhle co jsem vypsala mi kluci nikdy neprecurali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
3.8.14 15:03

@Andy27 Myslis za tuhle cenu zelene pampersky ve velikosti 3? A maji i jine velikosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
3.8.14 15:05

Ne, ne to jsem neviděla :think: jen 3kový

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
3.8.14 15:09

@verulicek
Já doporučuji Bella Háppy, používají je i v porodnicích. Jsou levné a prostě dobré :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
3.8.14 15:55

Za mě tedy bílé Pampers, ty zelené hrozně smrdí, bílé jsou suprové, ale drahé…ostatně jako všechny pampers :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí