Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
U sestry mi to přijde normální, u kolegyň záleží, jak to mají nastavené. Já si taky dám pusu s kolegy, které jsem dýl neviděla.
@MucholapkaXXL píše:
Znám chlápka, který se chová na můj vkus poněkud zvláštně. Běžně lidi na potkání líbá na rty. Potká svoji ségru a dá jí hubana na rty. V práci přijde na jednání (které vede, je na vedoucí pozici), s přítomnými muži si podá ruku a přítomné ženy políbí na rty. Přijde vám to normální?
Na rty ne, na tvář už je dnes asi běžné. Ale taky to nemám ráda, stoprocentně ne od téměř cizího člověka.
@terien píše:
U sestry mi to přijde normální, u kolegyň záleží, jak to mají nastavené. Já si taky dám pusu s kolegy, které jsem dýl neviděla.
No on nerozlišuje, jak dlouho je neviděl… takže když je vidí každý den, každý den je líbá…
@unuděná píše:
Na rty ne, na tvář už je dnes asi běžné. Ale taky to nemám ráda, stoprocentně ne od téměř cizího člověka.
Na tvář mi to přijde v pohodě… ale líbat takhle všechny na rty mi přijde skoro až úchylný ![]()
@MucholapkaXXL píše:
No on nerozlišuje, jak dlouho je neviděl… takže když je vidí každý den, každý den je líbá…
Tak záleží na nich, jak to berou
každý den by mi to asi přišlo divné. Moc se mi tomu ani nechce věřit. A ty to řešíš proč?
@terien píše:
Tak záleží na nich, jak to beroukaždý den by mi to asi přišlo divné. Moc se mi tomu ani nechce věřit. A ty to řešíš proč?
Protože jsem se s tím doposud nesetkala a zarazilo mě to, tak jsem chtěla vědět, jestli je to fakt tak nenormální, jak mi to připadá, nebo jestli jsem přehnaně… nevím… upejpavá?
@Lekninka91 píše:
No a?
Přijde mi zvláštní líbat prakticky cizí lidi…
A je fakt, že u nás v rodině se ani se sourozenci nelíbáme na rty…
Krome vlastniho chlapa a deti to absolitne nesnasim. Na rty. To je soukromy majetek. A nemam problem to na plno rict. Na tvar nevadi pokid dotycneho uz znam, i kdyz to francouzsky 5× na jednu5× na druhou taky ne.
Netolerovala bych to u sebe. Ale pokud tebe takhle neocicmava a tem ostatnim to je jedno tak to za ne neres ne? Pusu maji, evidentne, ozvat se snad umi.
@MucholapkaXXL píše:
Protože jsem se s tím doposud nesetkala a zarazilo mě to, tak jsem chtěla vědět, jestli je to fakt tak nenormální, jak mi to připadá, nebo jestli jsem přehnaně… nevím… upejpavá?
Tak jestli je pěknej a voní, tak bych se olibavat klidně nechala ![]()
@Khalesi píše:
Krome vlastniho chlapa a deti to absolitne nesnasim. Na rty. To je soukromy majetek. A nemam problem to na plno rict. Na tvar nevadi pokid dotycneho uz znam, i kdyz to francouzsky 5× na jednu5× na druhou taky ne.
Netolerovala bych to u sebe. Ale pokud tebe takhle neocicmava a tem ostatnim to je jedno tak to za ne neres ne? Pusu maji, evidentne, ozvat se snad umi.
No, není to pro ně tak snadné, jak by se mohlo zdát… když přijde na jednání, kde je třeba 20 lidí, z toho víc než polovin žena, a začne s tou líbačkou, není asi úplně snadné říct „mě neocucávejte, šéfe“ ![]()
Nesetkal se nedavno se smrti? Nekdo je olizovac odjakziva, nekdo je proste strasne stastny, ze ty lidi jeste jednou potkal.
@kacakaca píše:
Nesetkal se nedavno se smrti? Nekdo je olizovac odjakziva, nekdo je proste strasne stastny, ze ty lidi jeste jednou potkal.
Z toho, co se mi doneslo, tam takhle všechny olizuje už víc než dvacet let…
Jo, a potom, co je tam takhle všechny olíbá, je během porady bez váhání setře a naváží se do nich pro údajnou neschopnost ![]()
@MucholapkaXXL píše:
No, není to pro ně tak snadné, jak by se mohlo zdát… když přijde na jednání, kde je třeba 20 lidí, z toho víc než polovin žena, a začne s tou líbačkou, není asi úplně snadné říct „mě neocucávejte, šéfe“
Krok dozadu, ruku pred usta, „Soukromy majetek, sefe“ a usmev.
@kacakaca píše:
Krok dozadu, ruku pred usta, „Soukromy majetek, sefe“ a usmev.
Tak zkusit to můžou, ale pracovnice roku z nich už určitě nebudou… pán je totiž navíc nesmírně ješitnej ![]()