Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Klopotkova píše: A proč nejdeš někam na zábavu/diskotéku a tam se neopiješ? My jsme to tak dělaly s kamoškama, když nám bylo cca 16 let, 50-53kg, super oblečené, namalované, načesané, to se flirtovalo, to byly časy, ach jooooo, těch chlapů, co se kolem nás motalo, Booožeee, chci to zpět na chvilkuuuu
jenze mezi ostrilenymi lovci bude jako ovce mezi vlky, nevim, nevim, jestli by nejakou z vas (v 16) dokazal ukecat, myslim, ze jste mely oci pro uplne jine typky,
![]()
@Pesimistaa píše:
muze zkusit drzost,
ty jsi tak krasne, ze si te odnesu rovnou domu do postele,
pak to bude vyresene, pravdepodobnost, ze dostane po puse je jen 50% a to stoji za ten risk,
a konverzace muze zacit, obema stranam bude hned od prvni vety, o cem se to tu smlouva, predmet bude jasny, jan misto a cas s ebude upresnovat![]()
![]()
![]()
![]()
tak nějak, souhlas
@Venetia píše:
ono to jde i později
Akorát je jiný pohled na uchichtané maminy, než na uchichtané 16tky ![]()
@Pesimistaa píše:
jenze mezi ostrilenymi lovci bude jako ovce mezi vlky, nevim, nevim, jestli by nejakou z vas (v 16) dokazal ukecat, myslim, ze jste mely oci pro uplne jine typky,![]()
![]()
možná by bylo dobrý vyrazit s nějakou kámoškou, aby se v prostředí trochu ostřílel
@Kfětoslava píše:
Akorát je jiný pohled na uchichtané maminy, než na uchichtané 16tky
tak to nevím, co tím myslíš
@Pesimistaa píše:
jenze mezi ostrilenymi lovci bude jako ovce mezi vlky, nevim, nevim, jestli by nejakou z vas (v 16) dokazal ukecat, myslim, ze jste mely oci pro uplne jine typky,![]()
![]()
No, kdyby za mnou v 16ti přišel 30letý chlap, tak mu řeknu něco v tom stylu - ať se vrátí do hrobu nebo bych ho měla za úplných úchyla, to jsem byla na vrstevníky a kluky cca o 2,3 roky starší.
Dnes je mi 35 let, vrstevníci mě nezajímají, příteli je 38 let, ale jsme spolu 10 let, to jsem to ještě brala jinak, milenci je 62
a jsem z něj úplně hotová…
![]()
@Venetia píše:
možná by bylo dobrý vyrazit s nějakou kámoškou, aby se v prostředí trochu ostřílel
Tak takový ocejchovanej outsider to mezi dívky kterým bylo tak 16let, měl velmi těžké i když mu bylo 18, natožpak když je mu přes 40.
@Klopotkova píše: milenci je 62a jsem z něj úplně hotová…
![]()
rozved to, to me zajima,
ja byl v podobnem vztahu cele roky, rozdil 25,
dodnes nejak nechapu, jak to mohlo vubec existovat a vydrzet tak dlouho,
![]()
@Božislava píše: Tak takový ocejchovanej outsider to mezi dívky kterým bylo tak 16let, měl velmi těžké i když mu bylo 18, natožpak když je mu přes 40.
ja nemyslel, ze by sel po sestnactkach, ja reagoval na ty diskoteky a dost hloupe jsem navazal to dalsi, o
omluva
![]()
@Pesimistaa píše:
rozved to, to me zajima,
ja byl v podobnem vztahu cele roky, rozdil 25,
dodnes nejak nechapu, jak to mohlo vubec existovat a vydrzet tak dlouho,
![]()
![]()
Jako, že jsi měl starší dámu nebo mladou holku?
Milence vidívám velmi sporadicky, jsme od sebe daleko.
@Klopotkova píše: Jako, že jsi měl starší dámu nebo mladou holku?
Milence vidívám velmi sporadicky, jsme od sebe daleko.
ji bylo o 25 min,
to bych se citil jako gerontolog s takto starsi damou, pardon za primou rec
![]()
@Pesimistaa píše:
ji bylo o 25 min,
A kolik je tobě? ![]()
@Pesimistaa píše:
ji bylo o 25 min,
To se mi na chlapech líbí, ten dvojí metr
@Kfětoslava píše:
To se mi na chlapech líbí, ten dvojí metr
to jo, opačně se zřejmě necití jako pedofil ![]()
@Venetia píše:
to jo, opačně se zřejmě necití jako pedofil
Pokud jemu 50, tak se jako pedofil cítit nemusí
Ale měli by si chlapi přiznat, že nebudou vedle mladice vypadat jak mladíci.