Panický strach z nevěry

Anonymní
18.5.26 10:46

Panický strach z nevěry

Ahoj, mám šílený strach z nevěry. Jsem rozvedená s 9-ti letou dcerou, manžel hodně pil, kouřil trávu a pak byl agresivní. Teď mám přítele a už se mi dvakrat stalo, že mě,,asi " podvedl. Nikdy jsem neměla jasný důkaz, ale stoprocentně vím, že se s někym scházel a psal si, vím o dvou ženských a na jiné to asi zřejmě taky zkoušel. Vím to z dobrého zdroje, dále přímo od jedné ze slečen a pak ještě z anonymů. Je to takový vztah, kdy spolu nebydlíme, ale jsme spolu skoro denně. Teď se snaží, ale já to pořád někde v hlavě mám a dost mě to užírá. Když je např. sám o víkendu, jsem úplně na nervy nebo když u mě nespí a spí doma. Asi je to nedůvěra. Snažím se mu věřit a aby to fungovalo, myslím, že i on se snaží a teď máme opravdu spokojený vztah, ale já se už bojím. Dokonce i tak, že ruším kamarádky nebo přesčasy.
Jak z toho ven? Děkuji za pochopení,

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
800
18.5.26 10:56
@Anonymní píše: Více

Tak se rozejdi a najdi si lepšího, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8480
18.5.26 11:01

Rozchod, není o čem diskutovat :roll: k čemu ti je takový chlap, když tě podvádí?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
18.5.26 11:55

Prostě rozchod, tady není nad čím přemýšlet :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33597
18.5.26 11:58

Dostanes se z toho, kdyz se s nim rozejdes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24815
18.5.26 12:12
:zed: tohle tě bude akorát pořád ničit a deptat.. prostě máš k nedůvěře a žárlivosti bohužel vážné důvody a sukničkáře nezměníš nikdy..
přece nechceš pořád řešit nějaké anonymy a obavy, kde se zrovna pod jakýma kalhotkama nalézá…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
18.5.26 12:14

Já nevím, nevěrný může být kdokoli a kdykoli, když bude chtít, ne? :think: Tzn. Ty s tím stejně nemůžeš nic udělat, tak je zbytečný se nervovat. Kdo chce odejít odejde. V nejhorším budeš bez něj. Bude to taková tragédie? Buď bych se s tím nějak srovnala, nebo se s ním rozešla, nebo to začala praktikovat taky :mrgreen: Pokud jste si teda už zkusili promluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24660
18.5.26 12:17

Najdi si jiného, nechápu, na co čekáš. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12593
18.5.26 13:55

Vybiras si vadne kusy. Ani jeden nestoji za nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
18.5.26 15:01

Myslím, že název panický strach zde není zdela na místě, jestli máš tedy již dvakrát jisté informace, že se on někde s někým scházel, tak to není panický strach, ale celkem oprávněná obava, že to tak opravdu bude. Zkus si vskutku najít někoho jiného, o kterém podobné informace nikdy neuslyšíš, potom dej vědět, jestli máš stále strach z nevěry. :)

Mrzí mě, že to prožíváš, zakladatelko, ale asi by ti opravdu prospělo být zatím sama a po nějakém čase se scházet s někým, kdo má čistý štít, nebo aspoň podobné informace se o něm nebudeš dozvídat. :) Hodně štestí. :kytka: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35787
18.5.26 16:14

Takový vztah nemá smysl. Ukonči to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15970
18.5.26 16:17

To bych raději byla sama, než s takovým chlapem, který mě nebere vážně a dělá ze mě blbku… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
18.5.26 16:19

Vztah, kde neni uz od zacatku důvěra, neni vztah, ale trápení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3261
18.5.26 16:31

Zdrhej holka! Máš 9 letou holčičku mysli na ní! vážně chceš aby podobný existence byli v jejím dosahu a působili na formování jejiho dětství a aby si ná základě nich utvářela vztahové vzorce? Buďte nějaký čas samy, a zapracuj na sobě a sebeúctě. Bohužel, výběr partnera hodně napoví o vztahu sama k sobě. Dalšího chlapa kterého si pustíš do života pečlivě a dlouho vybírej a prověřuj, ale nejdřiv se dej dohromady ty sama. Buď tady pro dceru a na chlapy teď dlabej, vždyť nejsou za každou cenu potřeba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3261
18.5.26 16:36

A nemaluj si, že když je to teď fajn, že to tak bude napořád. Takovej se nikdy nezmění. Vždyť k němu nemáš vůbec žádnou důvěru a tvůj vnitřní hlas (strach) ti jasně říká, že je to chybná volba. Poslouchej ho!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí