Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Rozchod, není o čem diskutovat
k čemu ti je takový chlap, když tě podvádí?!
@Anonymní píše: Více
Dostanes se z toho, kdyz se s nim rozejdes.
Já nevím, nevěrný může být kdokoli a kdykoli, když bude chtít, ne?
Tzn. Ty s tím stejně nemůžeš nic udělat, tak je zbytečný se nervovat. Kdo chce odejít odejde. V nejhorším budeš bez něj. Bude to taková tragédie? Buď bych se s tím nějak srovnala, nebo se s ním rozešla, nebo to začala praktikovat taky
Pokud jste si teda už zkusili promluvit.
Vybiras si vadne kusy. Ani jeden nestoji za nic.
Myslím, že název panický strach zde není zdela na místě, jestli máš tedy již dvakrát jisté informace, že se on někde s někým scházel, tak to není panický strach, ale celkem oprávněná obava, že to tak opravdu bude. Zkus si vskutku najít někoho jiného, o kterém podobné informace nikdy neuslyšíš, potom dej vědět, jestli máš stále strach z nevěry. ![]()
Mrzí mě, že to prožíváš, zakladatelko, ale asi by ti opravdu prospělo být zatím sama a po nějakém čase se scházet s někým, kdo má čistý štít, nebo aspoň podobné informace se o něm nebudeš dozvídat.
Hodně štestí.
![]()
To bych raději byla sama, než s takovým chlapem, který mě nebere vážně a dělá ze mě blbku… ![]()
Vztah, kde neni uz od zacatku důvěra, neni vztah, ale trápení.
Zdrhej holka! Máš 9 letou holčičku mysli na ní! vážně chceš aby podobný existence byli v jejím dosahu a působili na formování jejiho dětství a aby si ná základě nich utvářela vztahové vzorce? Buďte nějaký čas samy, a zapracuj na sobě a sebeúctě. Bohužel, výběr partnera hodně napoví o vztahu sama k sobě. Dalšího chlapa kterého si pustíš do života pečlivě a dlouho vybírej a prověřuj, ale nejdřiv se dej dohromady ty sama. Buď tady pro dceru a na chlapy teď dlabej, vždyť nejsou za každou cenu potřeba…
A nemaluj si, že když je to teď fajn, že to tak bude napořád. Takovej se nikdy nezmění. Vždyť k němu nemáš vůbec žádnou důvěru a tvůj vnitřní hlas (strach) ti jasně říká, že je to chybná volba. Poslouchej ho!
Ahoj, mám šílený strach z nevěry. Jsem rozvedená s 9-ti letou dcerou, manžel hodně pil, kouřil trávu a pak byl agresivní. Teď mám přítele a už se mi dvakrat stalo, že mě,,asi " podvedl. Nikdy jsem neměla jasný důkaz, ale stoprocentně vím, že se s někym scházel a psal si, vím o dvou ženských a na jiné to asi zřejmě taky zkoušel. Vím to z dobrého zdroje, dále přímo od jedné ze slečen a pak ještě z anonymů. Je to takový vztah, kdy spolu nebydlíme, ale jsme spolu skoro denně. Teď se snaží, ale já to pořád někde v hlavě mám a dost mě to užírá. Když je např. sám o víkendu, jsem úplně na nervy nebo když u mě nespí a spí doma. Asi je to nedůvěra. Snažím se mu věřit a aby to fungovalo, myslím, že i on se snaží a teď máme opravdu spokojený vztah, ale já se už bojím. Dokonce i tak, že ruším kamarádky nebo přesčasy.
Jak z toho ven? Děkuji za pochopení,