Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jazmine píše: Více
Nevím jaký výzkum máte a mysli, ale největší a nejnovější průzkum CZECHSEX, 2025 uvádí, 55 % ženatých mužů bylo nebo je nevěrných a 35 % vdaných žen bylo nebo je nevěrných. Tato čísla jsou v souladu i s mezinárodními výzkumy, které uvádějí, že během manželství má mimomanželský sex přibližně dvě třetiny mužů a téměř polovina žen.
Tedy by mě zajímalo z jakého zdroje jste čerpala.
Když čtete, tak by stálo za to číst pozorně. Neuváděl jsem že 90% mužů je nevěrných, ale že 90% by bylo schopných podvést kdyby k tomu měli příležitost a jistotu že se to nikdo nedozví.
Pro mě je definicce šílenství hledat muže, u kterého si budu jistá že mě nepodvede. Pokud si nechcete vybírat mezi asexuály, cuckoldy a podobně zaměřenými muži. V momentálně nejmladších kategoriích je to pocento mužů, kteří by podvedli nižší, ale i jejich zájem o sex je celkově nižší, takže že by to byla výhoda pro spokojený partnerský vztah se říct ale nedá.
A s kým podvádějí? Ona stačí jedna žena, která je veselá v rozkroku a zvládne obsloužit velkou partu chlapů, když na to přijde. Za večer přivede k nevěře třeba i 3 muže naráz. Chlapské kolektivy kde se objeví jedna taková žena by mohli vyprávět.
Nicméně hlavní položkou která vychyluje rozdíly nevěr na stranu mužů a vás zdá se pro mě nepochopitelně nenapadla jsou prostitutky a společnice. V české republice jsou jich tisíce a kolik zvládne snaživá prostitutka za měsíc různých mužů si snad představit už trochu dokážete.
@Strizlivy_Realista píše: Více
No to ale pořád jaksi neni těch 90 %, co? ![]()
Já to hledat už asi nejdu, byl to výzkum z USA nějaké univerzity, uvedený tušim na serveru Idnes, zase tak moc mě to nebere. Myslím, že i v kontextu tématu zakladatelky je to dost jedno. Statistická data a reálný život jsou dost rozdílné věci. Nikdy bych si na základě nějakých statistik nevytvářela vlastní úsudek a hranice toho, co jsem ochotna akceptovat. Slušný chlap se najít bezesporu dá aniž by dotyčná musela snašet neustálé nevěry, anonymy i ztrátu důvěry. Vše je jen otázka priorit a sebeúcty ![]()
@D. C. píše: Více
Příroda sama zařídila aby se lidé podváděli, žádné že nemyslela na to aby se nepodváděli. Život není peříčko, jak ho dětem líčí pohádky, romantické filmy a červená knihovna. Od určitého věku je potřeba se na svět dívat realisticky nebo budete zklamaní ze stejných situací neustále dokola
@Strizlivy_Realista Hele mě se to upřimně ani moc nechce už číst, každy ať si žije podle sebe. Odpověděla jsem, patlat se mi v tom ale uz fakt nechce. Jenom se zakladatelce plevelí téma, statistiky jí jsou v reálném životě a v tom co aktualně řeší dost k prdu. Nic prakticky nemění na tom, jak se v tomto vztahu cítí
No vidíte a kdyby se na to ženy podívali střízlivě, brali v potaz realitu, tak jich tolik nežije v neustálém strachu jestli je někdy jejich muž podvede a měli aspoň relativně spokojený vztah a nemuseli pořád přemýšlet nad rozchodem, hledáním nového muže a tím zda je nevěrný.
Každá by jste chtěla věrného muže, ale ikdybych zavřel oči a nevěrných bylo jen těch 55% procent mužů. Tak statisticky každá druhá žena si může být jistá že její muž je něverný.
Takže se ve finále můžete prát o ty věrné nebo být raději úplně samy. Vy nemáte ráda statistiku, ale ta statistika vám řekne, že můžete hledat do konce života, všechny ženy zkrátka věrného muže mít nebudou.
Není lepší přistoupit na to, že to bude dělat, ale ať aspoň nelže a dělá to bezpečně?
No ještě že ses tady objevil ty a nám všem hloupým ženám jsi to tady osvětlil!
Sorry, ale číst to ani nebudu. Já si fakt ve svých letech nepotřebuju vytvářet úsudek a číst nevyžádané rady od kohosi na diskuznim fóru🤦♀️
Hezký večer
To tě nikdo číst ani nenutí. Od toho to je diskuzní fórum, lidé tu diskutují a dávají různé pohledy na věc. Kdyby tu byly povolené jen stejnonázorové pohledy, tak diskuze ztrácí smysl.
@Strizlivy_Realista a proč mě teda furt označuješ?
Založ si téma, případně piš obecný příspěvek, ale fakt je docela otravný vidět jak mi furt blikáš v upozornění
Já se ti opravdu snažila myslím dost jasně a decentně dát najevo že mě diskuze s tebou a ty tvoje eleboráty fakt moc nebaví
Myslíš, že to můžeš respektovat? ![]()
To bude asi ten maskulinní typ chlapa, o kterým je řeč vedle v diskuzi…
![]()