Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojky, tak já týden přenášela a doktorka mi poradila, aby si manžel co nejvíc užíval, že mu udělám radost a on mi pomůže
, protože jsem svědomitá pacientka, tak jsem poslechla. Manžel si užil a já šla po týdnu na vyvolání ![]()
A já jsem pořád tady. Tak nevím jestli to funguje. Dr mi to minule poradila, samo že jsem poslechla cenné rady a pořád nic. A to jsem zkusila už opravdu všechno včetně toho sperma. ![]()
Asi na tom něco pravdy bude, protože mi doktorka minulou poradnu doporučila poslední měsíc nesexovat..Jsem otevřená už nějakou dobu na prst, tak jsem se jí ptala, jak se sexem, abych to ještě nepopohnala, a Dr. odpověděla, že ted ještě jo ( byla jsem 30tt.), ale poslední měsíc ne (protože ví, že potřebuju porodit co nejblíž termínu, odjíždím teprv 14 dní před termínem do hoooodně vzdáleného města, kde chci rodit).A moje Dr. není přeháněcí, ani vyšilovací, ani plašmuška, takže riskovat to nebudu ![]()
Ivy.mystery píše:j.citra píše:
A vůbec,beztak je to jen nějaký další výmysl mužské mysli,aby si chlapi mohli neli museli sexnout:-):-):-):-):-):-):-):-):-)![]()
jj
![]()
my sexovali po kině v 38+5..druhý den ráno rupla voda..ale kdo ví co bylo příčinou ???Podle mě jen sexík uvolní..a pak se ukáže jestli juu nebo néé
Šmárjá, já četla v kině
Jsem si to představila (plné kino a sexující těhule) a málem mi zaskočilo ![]()
Lesino, nejsi sama, tak jsem si říkala, že sjou docela drsňáci ![]()
A k tématu - u nás to nefungovalo ani jednou ![]()
Nefunguje, nefunguje, nefunguje, nefunguje, nefunguje a v únoru už to ani nekoušíme
![]()
A slyšely jste o masírování bradavek?Našla jsem k tomu článek tak vám ho sem dám.
Pokud do termínu vašeho porodu zbývají už jen hodiny a nic nenasvědčuje tomu, že by se cokoli chystalo, nebo už dokonce přenášíte, nejspíš byste udělala všechno pro to, abyste to už konečně měla za sebou. Jedním z alternativních způsobů vyvolání porodu je prý stimulace bradavek.
„S masírováním bradavek, jehož cílem je vyvolání porodu, mám nejlepší zkušenosti,“ tvrdí porodní asistentka Kupková.
„Několikaminutová stimulace bradavek vede totiž k vyplavování hormonu oxytocinu, který vyvolává děložní stahy. Někdy se dokonce tohoto efektu využívá k zesílení slabých stahů při porodu. Ke stimulování bradavek by ale žena rozhodně neměla přistupovat dříve než v devětatřicátém týdnu,“ doporučuje zkušená asistentka.
O bradavkách jsem četla, ale vyzkoušené to nemám. Teoreticky by na tom něco být mohlo, i při kojení dochází ke stahování dělohy a podporuje to pak její zavinování (jestli to nějak nemotám a dobře si to pamatuju), ale prakticky…
![]()
Ahojky holky, no tak já jsem to taky slyšela a proto jsem to vyzkoušela když jsem byla poslední den 37tt a přesně po 24 hodinách mi řachla voda a za 13 hodin, tedy 38+1 byla malá na světě. Takže já za sebe můžu říct, že něco pravdy na tom bude. Teď má malá dneska přesně 14 dní a proto já tvrdím, že za zkoušku to stojí ![]()
Rosala80 píše:
Ahojky holky, no tak já jsem to taky slyšela a proto jsem to vyzkoušela když jsem byla poslední den 37tt a přesně po 24 hodinách mi řachla voda a za 13 hodin, tedy 38+1 byla malá na světě. Takže já za sebe můžu říct, že něco pravdy na tom bude. Teď má malá dneska přesně 14 dní a proto já tvrdím, že za zkoušku to stojí
Takže na tom něco je.....Myslím si že ta masáž by mohla být jako předehra a pak se vrhnout na ten sexík. Vyvolání porodu 2v1 ![]()
Ahoj,
no, myslim, ze kdyz telo a dite nebude pripravene k porodu, nepomuze vubec nic…vsak kolik je tady nekolik dni vyvolavanych porodu? Vyvolava se tabletou z latky, kterou obsahuje sperma, takze bych na to nespolehala.
j
jjanekk píše:
Ahoj,
no, myslim, ze kdyz telo a dite nebude pripravene k porodu, nepomuze vubec nic…vsak kolik je tady nekolik dni vyvolavanych porodu? Vyvolava se tabletou z latky, kterou obsahuje sperma, takze bych na to nespolehala.
j
Svatá pravda velebnosti
. Když příroda nechce, člověk ji nepřemůže různými pokusy. HOlt se musí nasadit chemie. ![]()
Myslim ze tak posledni tyden pred terminem jsou posledni dny…Ale ja s partnerem take sexovala pred terminem i v den terminu a nic takze bych na to nejak nespolehala ![]()
Ahojky holky,ctu vas,kdyz mam chvili casu Farlin,mozna budem rodit ve stejny den,ja jdu v utery na cisar,tak nam drzim pesticky pa ![]()
Ani mně to nefungovalo, nefungovalo a pro změnu nefungovalo.
Posledními dny myslím termín porodu podle UZ plus mínus (ale fakt spíš plus
) sedm dní - zejména poslední kousek mám kvalitně přenošený, nachystané už všechno údajně bylo, a stejně mi to nepomohlo. Porodila jsem devět dní po termínu, spontánně, vyhnala jsem dítě jinak.