Sperma - vyvolání porodu

759
18.8.10 22:24

Pánské sperma

Ahojky holky zrovna jsem se dočetla, že pánské sperma může vyvolat v posledních dnech těhotenství, porod.
Změkčuje a uvolňuje děložní hrdlo.Sperma totiž obsahuje přirozené prostaglandiny, které se používají i ve formě tablet v porodnici při vyvolávání.
To jsem vůbec nevěděla. :think:
A co se POVAŽUJE ZA POSLEDNÍ DNY? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50725
18.8.10 22:28

A dámské sperma to nedělá? :lol: Pardon, jsem si nemohla pomoct :oops:

To jsem taky slyšela, ale i to, že by ho muselo být hrooozně moc, mnohem víc, než z jednoho sexu. Tak těžko říct…

Za poslední dny bych považovala týden před termínem, maximálně dva :nevim: Ale to je jenom můj názor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
18.8.10 22:29

ahojky,nevím řekla bych že tak posledních 14dní,protože nevěřím moc na to že bys po jednom styku začala okamžitě rodit,ale spíš to že se to daleko lépe asi rozeběhne…mě osobně to dr.radila taky,ale já se bála a nakonec jsem přenášela 14dní… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101648
18.8.10 22:32

Já to taky slyšela… a pak někde četla článek, který to rozebíral a dospěli tam k závěru, že aby to mělo tenhle účinek, tak by musel být sex cca 15× za den… a velice pravděpodobně s více partnery než s jedním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
18.8.10 22:32

JO, mně doporučoval gynekolog když jsem přenášela, abychom hodně sexovali, že to prý porod vyvolává. Ale i když jsme se snažili (ne že by to šlo moc dobře, když jsem byla jak velryba), tak to příliš nezabralo. Spíš bych to viděla jako jednu z těch „zaručených rad“ jak mír porod rychle za sebou, vyzkoušela jsem je všechny, jsou na prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
18.8.10 22:33

Tak to jsem taky slyšela.taky jsem to zkoušela.Několikrát denně a nechci bejt sprostá ale muselo mi snad téct i ušima :-? a přenášela jsem 15dní :mrgreen: ,takže u mě to teda fakt nefungovalo.Ptala jsem se na to pak i dr v internetové poradně a řekl že by to musela bejt konská dávka :mrgreen: a přesto by se nejspíš nic zásadního nestalo:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
18.8.10 22:34
j.a.n.i1 píše:
Já to taky slyšela… a pak někde četla článek, který to rozebíral a dospěli tam k závěru, že aby to mělo tenhle účinek, tak by musel být sex cca 15× za den… a velice pravděpodobně s více partnery než s jedním…
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8078
18.8.10 22:34
kecačka píše:
ahojky,nevím řekla bych že tak posledních 14dní,protože nevěřím moc na to že bys po jednom styku začala okamžitě rodit,ale spíš to že se to daleko lépe asi rozeběhne…mě osobně to dr.radila taky,ale já se bála a nakonec jsem přenášela 14dní… :roll:

já to měla přímo nařízeno od doktorů,manžel byl narozdíl ode mě spokojeny,ale stejně nám to nepomohlo:-(nechali mě přenášet 7dní,od posledního termínu.a to jsme sexovali asi 14dnů,každý den…takže NÉ KAŽDÉMU TO ZABÍRÁ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8078
18.8.10 22:38

A vůbec,beztak je to jen nějaký další výmysl mužské mysli,aby si chlapi mohli neli museli sexnout:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
18.8.10 22:48

Ehm, nechci preyslet, jake jine spera by to jeste mohlo umet, treba byci? Pardon, tez jsem si nemohla pomoct :lol: :oops:

Vyvolat porod ne, na to je tam te latky moc malo, ale jako jeden z doplnku vyhaneni, proc ne. Ma pak po tom cca 37+0 po sexu docela tvrdlo bricho, i to obcas zabolelo, takze neco se tam urcite delo, 38+0 jsem byla na prst a 39+0jsem byla na deset prstu :lol:
Ale to pricitam spis prochazkam, nebo lepe receno horolezceni po prilehlych kopcich a odvaru od Ingeborg Stadelmanove, po nem mi tyden tvrdlo bricho i ve 2min intervalech (bezbolestne) a pak to uz slo sup sup rychlovka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
18.8.10 22:52

Já jsem měla od začátku těh. zákaz styku s tím že až to bude potřeba,bude nás do toho můj gyndr. nutit,no nestihl to,dodělali jsme přebalovák,pak si zasexovali a druhej den jsem frčela do porodnice :wink: ,nevím teda jestli to způsobilo sperma,ale předčasně se mi odloučila placenta. :think: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
9867
18.8.10 22:54
Smaikii89 píše:
Ahojky holky zrovna jsem se dočetla, že pánské sperma může vyvolat v posledních dnech těhotenství, porod.
Změkčuje a uvolňuje děložní hrdlo.Sperma totiž obsahuje přirozené prostaglandiny, které se používají i ve formě tablet v porodnici při vyvolávání.
To jsem vůbec nevěděla. :think:
A co se POVAŽUJE ZA POSLEDNÍ DNY? :think:

Nefunguje to, věř mi. Ale sex na konci těhotenství nemusí být provozován jen z touhy porodit - jsou i lepší důvody :wink: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
18.8.10 22:57

A posledni dny bych povazovala, jakmile se clovek prehoupne pres 38+0, od te doby jsou deti povazovane za donosene. Ja jsem ten odvar vypila presne 38+0, driv bych to neriskla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.10 23:09
j.citra píše:
A vůbec,beztak je to jen nějaký další výmysl mužské mysli,aby si chlapi mohli neli museli sexnout:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
:mrgreen: :mrgreen: jj :mrgreen: :mrgreen:
my sexovali po kině v 38+5..druhý den ráno rupla voda..ale kdo ví co bylo příčinou ??? :mrgreen: Podle mě jen sexík uvolní..a pak se ukáže jestli juu nebo néé :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
18.8.10 23:29

Já to četla, že to pomáhá při přenášení :-) kamarádce teda ve 39 týdnu asi hodinu po sexu praskla voda :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí