Pánve Fabini

321
9.2.24 08:38

Panve Fabini

Dobry den, prosim, mate s timto nadobim zkusenosti? Co rikate na jejich vyrobu v Cine? Nemuzu se porad rozhodnout, proto dekuju za kazde info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
MartinL45
9.2.24 08:39
@novinarka píše:
Dobry de, prosim, mate s timto nadobim zkusenosti? Co rikate na jejich vyrobu v Cine? Nemuzu se porad rozhodnout, proto dekuju za kazde info.

Zemi výroby bych vůbec neřešil - 90% co máš na sobě nebo doma pochází z Asie..

• Citovat
  • Upravit
321
9.2.24 08:56

Dekuju. Takze memusim mit strach z nejakych toxickychna nekvalitnich latek v tomto nerezu? Certifikat je prece jen kus papiru z Ciny :nevim:
Clovek se zbavuje teflonovych a neprilnavych veci, tak se obavam, at do domu nepritahnu jeste vetsi katastrofu 8o

Příspěvek upraven 09.02.24 v 08:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MartinL45
9.2.24 08:57
@novinarka píše:
Dekuju. Takze memusim mit strach z nejakych toxickychna nekvalitnich latek v tomto nerezu? Certifikat je prece jen kus papiru z Ciny :nevim:

Ne, nemusíte.

• Citovat
  • Upravit
7384
9.2.24 09:12
@novinarka píše:
Dobry den, prosim, mate s timto nadobim zkusenosti? Co rikate na jejich vyrobu v Cine? Nemuzu se porad rozhodnout, proto dekuju za kazde info.

vše se vyrábí v Číně atd… jen koukám že je to drahá pánev, já mám tuto:

https://www.4home.cz/…lici,-28-cm/?…

Mám ji už asi 2-3roky a je jako nová stále. A může i do trouby. Za mě je topka. Dá se sehnat v akci.

Příspěvek upraven 09.02.24 v 10:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tartaletka
9.2.24 09:20

Našla jsem, že v Číně vyráběli při rozjezdu a teď vyrábí v Itálii :nevim:

My máme od nich nerezové a vaření je úplně o něčem jiném :palec: Jen to chce trpělivost, než se s tím člověk naučí. Každopádně uživatelsky vnímám kvalitu jako výbornou.

Ale i kdyby vyráběli v Číně, zas tolik bych se nebála. Navzdory pověsti i Číňani umí vyrobit kvalitní produkty, vždy záleží taky na zadání výrobce a jak moc chce výrobek ošidit - srazit cenu. Můj muž taky nechával dělat nějaké věci pro zaměstnavatele v Číně, potřeboval mít odolný materiál a přesnost na setiny milimetrů. A oni když chtějí, tak umí :nevim: Hlavně ta cena tam byla třeba 20%, než kdyby se to vyrábělo v USA, odkud měl manžel také nabídku. Jenže kdyby to vyrobil v USA, tak se s cenou produktu dostanou okamžitě na hodnotu, kterou by nikdo nebyl ochotný zaplatit :nevim:

• Citovat
  • Upravit
15872
9.2.24 09:50
@KKK85 píše:
vše se vyrábí v Číně atd… jen koukám že je to drahá pánev, já mám tuto:
https://www.tescoma.cz/…oklici-28-cmMám ji už asi 2-3roky a je jako nová stále. A může i do trouby. Za mě je topka. Dá se sehnat v akci.

Zkus prosím ten link upravit přes nějaký zkracovač, jelita z EM to zprasili vložením referral linku, ze kterého mají prachy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
9.2.24 10:07

Ja jsem prave koupila v doprodeji jejich starsi kolekci. Tusim, ze se jmenuje Lucca. Pan mi rikal, ze kdysi spolupracovali s Portugalskem, ale tam meli problemy s plnenim terminu, proto se rozhodli pro Cinu. O Italii vubec nevim.

Ano, ja si taky rikam, ze vetsina veci a materialu jsou z Ciny. Dokonce i muj iphone, ze :think: Verim, ze Cina umi udelat i kvalitu, ale presto ma cejch suntu a rychlokvasek. A to se nebavim o tech toxickych latkach, ktere tam vubec neresi. Je skoda, ze si Evropa neudrzela svou kvalitni vyrobu vseho mozneho a tohle bychom nemuseli vubec resit. Ja si za kvalitu rada priplatim. Budu mit radeji jednu panev a jeden hrnec, ktere budou kvalitni a nezavadne nez 20 ks suntu. A takhle to mam asi se vsim :nevim:

Příspěvek upraven 09.02.24 v 10:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7384
9.2.24 10:07
@Zumpa píše:
Zkus prosím ten link upravit přes nějaký zkracovač, jelita z EM to zprasili vložením referral linku, ze kterého mají prachy.

absolutně nerozumím této řeči :P :P :P :P ale každopádně se neukazuje pánev kterou jsem chtěla at se ukáže :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
9.2.24 10:08

Jj, tescoma pánev hluboká president stone 28 cm. epipi ten odkaz trošilinku upraví, takže ve finále je to na některých strojích nepoužitelné.
Tescoma shop za 2 litry, zelenej emzák za 1500.

Příspěvek upraven 09.02.24 v 10:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
9.2.24 10:10

Co se týká kvality- u nás je za to zodpovědný dovozce/ prodejce a ten musí mít ty certifikáty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák