Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky, neporadil by mi někdo obchod, kde bych sehnala kvalitní hezké společenské oblečení? Mě je 23 a příteli 25.
Radši bych chtěla halenku, kalhoty nebo overal ale spokojím se i s šaty, když by nešlo sehnat. A pánský oblek. + pro obě pohlaví kabáty ![]()
Bandi, moda prostějov apod. už jsme koukali. Tak pokud byste znali i jiné stránky, s kterou máte zkušenost, budu ráda za radu. ![]()
Smankote vy jste nebyli nikdy v obchodě s oblečením? Běžné společenské věci, obleky, i kalhoty pro ženy, halenky, saty, mají ve všech obchodech - HM, Zara, CA, Esprit, Marks and Spencer…
Kde je problém?
@xxÁjaxx píše:
Ahojky, neporadil by mi někdo obchod, kde bych sehnala kvalitní hezké společenské oblečení? Mě je 23 a příteli 25.
Radši bych chtěla halenku, kalhoty nebo overal ale spokojím se i s šaty, když by nešlo sehnat. A pánský oblek. + pro obě pohlaví kabáty
Bandi, moda prostějov apod. už jsme koukali. Tak pokud byste znali i jiné stránky, s kterou máte zkušenost, budu ráda za radu.
Dámské bonprix. Pánské Polsko, vlastně i dámského je PL hodně. Ale mi se více líbí v bonprixu.
Třeba zalando, zoot, nepises teda v jaké cenove relaci to chcete. V kamenném mívají třeba v HM, zara, orsay, mohito
proste vlez do jakéhokoliv obchodaku.
Pánský obchod je Celio, kabát jsem teď kupovala chlapovi v Reserved. S dámským neporadím, sháním si halenku, prošla jsem všechny výše jmenované weby a prostě to, co bych chtěla, nikde nenacházím. Takže jo, všeho je všude plno, ale to neznamená, že seženeš, co chceš…
@xxÁjaxx píše:
Radši bych chtěla halenku, kalhoty nebo overal ale spokojím se i s šaty, když by nešlo sehnat. A pánský oblek. + pro obě pohlaví kabáty
Bandi, moda prostějov apod. už jsme koukali. Tak pokud byste znali i jiné stránky, s kterou máte zkušenost, budu ráda za radu.
Obzvlast panske se musi zksit. za me nejlepsi outlet arena v praze, maji tam par panskych obchodu a dobre ceny.
@Semtex píše:
Smankote vy jste nebyli nikdy v obchodě s oblečením? Běžné společenské věci, obleky, i kalhoty pro ženy, halenky, saty, mají ve všech obchodech - HM, Zara, CA, Esprit, Marks and Spencer…Kde je problém?
Jste normální? Slečna se jen zeptala a na nějaké „chytré“ ženské není určitě zvědavá… Proč to vůbec komentujete, když neumíte poradit?
@Semtex píše:
Smankote vy jste nebyli nikdy v obchodě s oblečením? Běžné společenské věci, obleky, i kalhoty pro ženy, halenky, saty, mají ve všech obchodech - HM, Zara, CA, Esprit, Marks and Spencer…Kde je problém?
Hmm.. Asi v tom že nechceme společenské oblečení od značky HM třeba
ale ve stylu Bandiho například.. (pokud byste věděl/věděla, tak se tenhle styl oblékání rychle vyprodává, tak je nemožné sehnat hezké oblečení, které se Vám líbí ve vaší velikosti)
Ale vzala bych každou radu, kde jste dobře koupili, jestli je problém poradit bez keců tak nemusíte dál reagovat. ![]()
@Kriss Tina No líbí se nám styl Bandi, moda prostějov a podobný.. bohužel to co jsme chtěli nám hned vyprodali
potřebujeme v březnu formální oblečení. zkusím se podívat co radíš. Děkuju ![]()
@RobStarkk píše:
Jste normální? Slečna se jen zeptala a na nějaké „chytré“ ženské není určitě zvědavá… Proč to vůbec komentujete, když neumíte poradit?
Děkuji za zastání.
Brala bych jakoukoliv radu, ale že si neumím nic sehnat sama v obchoďáku, na to jsem alergická ![]()
Zalezi na cene, manzel a jeho kolegove takove ty obycejne obleky a saka berou v Bandi a Marks and Spencer. Proste „monterky“ do kanclu. Spolecensky odev treba na ples, svatby, to nejcasteji kupuji v Lewinovi. Manzel si taky nechava komplet sit na miru. Ma uz leta jednu krejcovou a nevyjde to u ni za komplet tak draze, jak by se mohlo zdat.
Kde bych koupila spolecenske saty uprimne nevim, tu potrebu jsem nemela uz hodne let
Vzdycky jsem kupovala na internetu, ale mam dost konfekcni postavu. Jinak podle ceny a povahy udalosti bych zasla bud do HM, Esprit, nebo do salonu se svatebnima a plesovyma satama (treba na Narodni tride je fajn).
@xxÁjaxx Objednávala jsem si šaty z ASOS.com. Mají velký výběr, dobře popsané velikosti, výměna zdarma a rychlé doručení. Ceny přiměřené. Tak zkus kouknout i tam. A jinak se mi líbí i věci dámské z Reserved, v Mohitu mají overaly…