Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj,
Máte některá zkušenost s Eshopem Nejkrásnější šaty? Jaké ty šaty jsou v reálu?
Maji mé vysněné svatební šaty, ale nejsem si jistá zda koupit. Prý šíjí na míru a tak požadují platbu předem.
![]()
Mě to přijde jako předprodej z Aliexpresu. Navíc nemají ani vlastní emailovou doménu. Já bych si u nich teda nic nekupovala.
Je to Čína.
Můžeš mít štěstí nebo smůlu, to nikdy neodhadneš.
Jo, typicky je to naše krejčovství. Ale je tak super vyhlášené, že… obrázek.
A taky je paní krejčová tak vytížená, že jí nevolat, ale jen WhatsUp. Je zrovna na zahraniční cestě. To je to pak šije na Míru (Pepu)…
Dobrý den,
ráda bych se vyjádřila jako majitelka Taylor´s dresses s. r.o, který vlastní 2 eshopy z toho i nejkrasnejsisaty.cz.
Na trhu působíme již 9 let. Šaty máme jak konfekční od dodavatelů a ty pečlivě vybíráme, ale také šijeme i šaty na míru. Pokud i přesto nejste spokojené, lze je vrátit do 14ti dní bez udání důvodu či standardně reklamovat.
Přikládám několik fotografií našich šatů, abyste se mohli podívat na naši kvalitu šatů.
Chápu, že může vzbuzovat obavy, že máme nový facebook, to je však díky hackerskému útoku, o starý účet kde bylo cca 27tisíc fanoušků stále usilujeme (lze stále dohledat i náš starý FB, ale máme k něm omezený přístup).
I na našem novém facebooku můžete nalézt fotografie našich zákaznic.
A ano je pravda, že jsem aktuálně v zahraničí v US, lze mě kontaktovat jak přes whatsapp tak i email.
Byla bych ráda pokud mě budete kontaktovat a nebudete psát recenze bez jakékoliv zkušenosti, které jen poškozují dobré jméno firmy.
@Ivan PPZ píše: Více
A ano posíláme i do zahraničí, kontaktují nás především češky a slovenky které žijí v zahraničí. Např. tyto šaty šly do Anglie