Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Hromádka obilí v hodnotě dvaceti korun nasypaná do barevné pixly a prodávaná za šest stovek - co víc o tom chceš slyšet? ![]()
@rmot ptám se těch co zelené super potraviny užívají. Ne blbečků co o tom ví houvno
🤣
@Anonymní píše:
@rmot ptám se těch co zelené super potraviny užívají. Ne blbečků co o tom ví houvno🤣
To trochu prehanis ne? @admin - můžete odtajnit zakladatele? Zde není k anonymu důvod
Zelená věc s příchutí lesního ovoce. Boží.
Takže další zelené- brokolice, špenát, nori, wasabi, hrášek, prošlá šunka.. Ještě něco?
@Anonymní píše:
@rmot ptám se těch co zelené super potraviny užívají. Ne blbečků co o tom ví houvno🤣
to je ale jedna stejná jedna skupina ![]()
@Tichošlápek píše:
To trochu prehanis ne? @admin - můžete odtajnit zakladatele? Zde není k anonymu důvod
Jedna tu propagovala Farmasi. Stejný šmejd jako tyto potraviny.
Švagrová mi dává v tomhle masírku, léčí to plně všechno, pro člověka nedotčeného v oblasti medicínské statistiky je totiž náhodné tvrzení od dokázaného nerozpoznatelné.
Pro užívání jediný akceptovatelný argument - a to pouze pokud připustíme, že to má to složení, co tvrdí - je, když jinak nejíte zeleninu a chybí vám vláknina.
Každý rozumný člověk si raději dá nižší cenu chutnou pestrou stravu, než zelený prášek.
Ale lidi jsou si schopní koupit při dietě nějaký práškový nápoj a už nic jiného nejíst
@Anonymní píše:
Vidíš a já mám za blbečky zoufalce, co se snaží si dělat zadarmo na diskusních fórech „nenápadně“ reklamu na své produkty
Nehledě na to, že když jsem si dohledal, co tento „úžasný“ produkt obsahuje, tak na svém předchozím hodnocení trvám ![]()
Za sebe zelené potraviny doporucujz. Ale tuhle značku ne, jsou kvalitnější. Ber to podle složení a certifikátu kvality, ne podle ceny
@Kleryna píše:
Ahoj, máte někdo s tímto zkušenosti?
Jak to chutná?
Případně doporučit něco podobného cenově přijatelného?
Děkuji
Toto neznám. Chutná to jako trávník.😁
Užívám v zimě a na jaře bio spirulinu (střídám s chlorellou). Hlavně kvůli zdraví prospěšným barvivům (modré, zelené, žlutooranžové).
Klíčky nebo malé rostlinky si člověk může doma vypěstovat sám.
Nedal bych to do úst. Dříve letely hrnce, teď tyto laciné jedy, prodávané za nekrestanske peníze.
@Ivan PPZ píše:
Zdraví prospěšná barviva?
Rostlinná barviva/pigmenty - antokyany, chlorofyly, karoteny.
Jsou samozřejmě i v běžně konzumované stravě (ovoce, zelenina,..).
Ahoj, máte někdo s tímto zkušenosti?
Jak to chutná?
Případně doporučit něco podobného cenově přijatelného?
Děkuji