Kde seženu kvalitní společenské oblečení?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14574
8.2.24 17:12
@RobStarkk píše:
Jste normální? Slečna se jen zeptala a na nějaké „chytré“ ženské není určitě zvědavá… Proč to vůbec komentujete, když neumíte poradit?

Však jsem poradila, ne? Napsala jsem několik obchodu. Všude se dá objednat on-line a pohodlně vrátit.

@xxÁjaxx tak tos měla napsat, jakou chceš kvalitu. Móda Prostějov cenově odpovídá těm, co jsem zmínila, takže oblek do 5000-6000. Navíc v tamtěch se dá pohodlně objednat i on-line, a případně vrátit.

Ano, můžeš navštívit Steilamann, Max Mara, Hugo Boss, Blazek, Gerry Weber, Massimo Dutti a další, ale tam už si krapet priplatis. On-line prodej nevím, jak jim funguje. Dále lepší věci má i Falconeri.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21516
8.2.24 18:26

Manžel si vloni koupil krásný klasický oblek v pop outletu v Praze u letiště. Ale fakt nestál 5000. Měli tam i krásné dámské společenské šaty. Nad těmi jsem slintala já, ale mám jich ve skříni dostatek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
9.2.24 07:45

@xxÁjaxx presneji, jsou mozna trochu drazsi nez retezce typu zara ve slevach (tam nenakupuju, tak nevim), ale kvalita uplne jinde. Na konci ledna (mozne jeste ted) a od pulky cervence maji nejlepsi slevy. Jsou tam i damske byznys obchody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák