Papilocare u hpv infekce

2
19.1.20 23:12

Papilocare u hpv infekce

Dobrý den, máte někdo zkušenosti s papilocare vaginální gel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
22.1.20 16:43

Dobrý den, také by mne zajímaly zkušenosti, Papilocare mně byl zrovna dnes doporučen na základě pozitivniho testu na HPV (cytologie vysla negativní).

• Citovat
  • Upravit
535
23.1.20 21:06

Já si ho včera začala aplikovat, takže zatím zkušenost minimální. Doktorka mi to doporučila po konizaci, takže jsem vyplázla 3tisíce, zatím jsem koupila 6balení, která by měla vydržet 3měsíce, pak uvidím. Každopádně doufám, že to bude k něčemu, není to úplně levná sranda:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
3.2.20 20:52

Dobrý den. Také mě zajímají nějaké recenze.. Dnes mi papilocare doporučila doktorka, protože mám nález na deložním čípku 2.stupně. Ale nikde ani tečka o tom, zda to pomáhá nebo ne :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.20 00:37
@Anonymní píše:
Dobrý den, také by mne zajímaly zkušenosti, Papilocare mně byl zrovna dnes doporučen na základě pozitivniho testu na HPV (cytologie vysla negativní).

Bud si telo s infekci poradi samo nebo ne. V pripade, ze ne, muze byt negativni cytologie jen voditko. Ja mela negativni cytologii vzdy, jednou vysla lehce zhorsena, lekarka mi tvrdila, jak je to vlastne stale v poradku. Z vlastni iniciativy jsem sla k jinemu gynekologovi, ktery me poslal na biopsii a vysledek CIN 3, tezka metaplasie a stav k operacj.. Cytologie je presna na 60-70% maximalne. Bohuzel. Jeste existuje Deflagyn gel k zavadeni, videla jsem studii a vysledek neni 100%, ale dle meho nazoru uspokojivy.

• Citovat
  • Upravit
535
9.2.20 10:48
@Anonymní píše:
Bud si telo s infekci poradi samo nebo ne. V pripade, ze ne, muze byt negativni cytologie jen voditko. Ja mela negativni cytologii vzdy, jednou vysla lehce zhorsena, lekarka mi tvrdila, jak je to vlastne stale v poradku. Z vlastni iniciativy jsem sla k jinemu gynekologovi, ktery me poslal na biopsii a vysledek CIN 3, tezka metaplasie a stav k operacj.. Cytologie je presna na 60-70% maximalne. Bohuzel. Jeste existuje Deflagyn gel k zavadeni, videla jsem studii a vysledek neni 100%, ale dle meho nazoru uspokojivy.

Co jsem o tom četla, asi jsou ty dva výrobky podobný, co se týče účinku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.20 20:40

Zkušenosti s Papilocarem

V červnu mi lékař dělal test na HPV na moji žádost. Test jsem si zaplatila, protože stěr z čípku mi vyšel negativní. Test na HPV vyšel pozitivní. Nejsem očkovaná proti HPV viru. Když jsem se ptala lékaře jak se můžu HPV viru zbavit, doporučil mi Papilocare. Není to zrovna levná záležitost, ale řekla jsem si, že zdraví mám jen jedno a to je nejdůležitější. Koupila jsem si 11 balení na půl roku. V lednu jsem byla na dalším testu na HPV a výsledek skvělý! Už nejsem HPV pozitivní. Takže, můžu jedině doporučit

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.2.20 17:31

A můžu prosím vědět, jak jste Papilocare přesně užívala? 1 balení je na 7 dní a užívat by se měl 21 dní a pak 7dni pauza, je to tak?
Dále pak pokracovat dle doporučení lékaře obden či jinak? Mám zakoupené zatím 3 balení..ale nebráním se přikoupit další, i když je to nákladné, ale pro zdraví udělám všechno.

Na konizaci jsem byla před 10 lety. Chodím co půl roku na cytologii do onko ambulance, cytologie negativní. Test na HPV mne udělali poprvé nyní, když mne chtěli předat do péče již jen svému gynekologovi. Byl pozitivni. Na dotaz jak se víru zbavit lékařka doporučila Papilocare, že s ním má dobrou zkušenost, a pak mně také predepsala Isoprinosine-lék na imunitu.
Děkuji za odpověď ohledně dávkování.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.2.20 19:45

Papilocare jsem užívala dle doporučení lékaře: 1. měsíc každý den (3 balení), potom týdenní pauza na menstruaci a dalších 5 měsíců ob den (spočítala jsem si, že na 1 měsíc - myšleno lunární - 28 dní - 4 týdny - budu potřebovat 11 tub, což jsou necelá 2 balení) a vždy týdenní pauza na menstruaci. Papilocare jsem si průběžně dokupovala, takže to do mého rozpočtu až tak výrazně nezasáhlo. O Isoprinosinu jsem také slyšela, ale přímo mi ho lékař nenapsal. Papilocare také zvyšuje - burcuje vlastní imunitu. Mají i stránky, kde jsem se dočetla hodně informací o složení - celkem mě překvapilo, na co všechno to má vliv. Proto jsem se rozhodla do toho jít. Přeji Vám, ať Vám také pomůže jako mě - chce to jen čas. Nic není hned. Dejte potom vědět…

• Citovat
  • Upravit
2
16.2.20 17:17

Děkuji moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.20 15:19

Oživuji téma, chystám se začít užívat Papilocare po konizaci. 21 dní denně + 7 dní pauza - pauza bude delší, protože menses mi začíná vždy tak 5tý den pauzy a končí až několik dnů po načnutí dalšího platíčka antikoncepce. Snad to nevadí.
Spíš by mě zajímalo, jak jste to řešili se sexem? Měli jste před aplikací nebo po aplikaci? Něco málo jsem se dočetla, ale ty informace jsou dost protichůdné, tak by mě zajímala vaše zkušenost :)

• Citovat
  • Upravit
535
2.4.20 22:09
@Anonymní píše:
Oživuji téma, chystám se začít užívat Papilocare po konizaci. 21 dní denně + 7 dní pauza - pauza bude delší, protože menses mi začíná vždy tak 5tý den pauzy a končí až několik dnů po načnutí dalšího platíčka antikoncepce. Snad to nevadí.
Spíš by mě zajímalo, jak jste to řešili se sexem? Měli jste před aplikací nebo po aplikaci? Něco málo jsem se dočetla, ale ty informace jsou dost protichůdné, tak by mě zajímala vaše zkušenost :)

Já teda nejsem doktor, ale spíš bych gel vynechávala v dny, kdy krvácíš, ne podle antikoncepce, ne? A co se týče tvojí druhé otázky, tak já si gel zavádím až těsně před tím, než jdu spát, čili pokud mám večer styk, tak před aplikací gelu. Ale někde jsem četla (možná v příbalovém letáku?), že příznivě ovlivňuje pohlavní styk, takže by to asi šlo i po:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.20 23:00

Papilocare

Dobrý den, chci se zeptat zaváďíte si gel ve stoje nebo v leže? Díky

• Citovat
  • Upravit
535
26.4.20 20:25
@Anonymní píše:
Dobrý den, chci se zeptat zaváďíte si gel ve stoje nebo v leže? Díky

Tak ve stoje by to asi hned vyteklo, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.20 21:11

Měl jste někdo problém s Papilocarem? Já ho užívala tři dny a dostala brutální mykozu, který jsem se nemohla týden zbavit, nic nezabíralo. Mívám je teda často, takže nemůžu říct, že to byl 100% spouštěč, ale předtím jsem měla docela dlouho klid. Teď mám úplně hrůzu ho začít znovu brát, aby se mi to zase nerozjelo :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex