Papilocare u hpv infekce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2988
29.12.22 13:38

@Michaelahrb hodně používám preventivně Rosalgin výplachy a nebo gely Laktofeel. V poslední době se mi osvědčily kapsle Femtime z Dr.Maxe. Ale je důležitá i ta prevence no… třeba dvakrát týdně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.22 14:21

@z.holubicka mi prijde, ze ten rosalgin mi nedělal moc dobre, bylo to na me hrozne parfemovane 🙈
Dekuju moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2988
29.12.22 14:27

@Michaelahrb já používám častěji ten Lactofeel a Femtime. Je to i jednodušší užití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.22 14:30

@z.holubicka jooo super tak dekuju, jen těžko rict jestli to u me bude mít nějaký účinek
Mesicky mi pravidelne nechodí což řešíme s gynekologozkou(kdyby se mi to tělo aspoň tak cistilo)mám diagnostikovany chronicky zanet dělohy a u toho jsem si cetla ze jen tak vyléčit nejde ze musí byt dobra imunita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2988
29.12.22 14:45

@Michaelahrb ten papilocare vyzkoušejte a uvidíte…ten by tu imunitu zlepšovat měl. Já jsem zrovna jen exot, kterému to nesedlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.23 21:11

HPV infekce, papilocare a sex

Ahoj holky, ženy, chci obohatit téma a zároveň jdu i s dotazem.
V první řadě jsem ráda, že po pročtení diskuzí, vidím spíše pozitivní ohlasy na léčbu s papilocare. Byla jsem k tomu totiž dost skeptická. V létě jsem užívala Deflagyn a ten mi bohužel vůbec nepomohl. Tak uvidím, jaké výsledky mě čekají po této léčbě zhruba v červnu.
Začala jsem teď užívat ještě Penaxol tablety, jsou to teda taky potvory pěkně drahý vitamíny, ale holt pro to zdraví člověk musí něco obětovat. Tak koho by to zajímalo, můžete googlit.
Mám ale hlavně dotaz, co se týče sexuálního života.. Bohužel jsem půl roku bez přítele a vůbec si nejsem jistá, jak dál řešit nového partnera co se týče sexu, když probíhá tato léčba? Je mi jasné, že kondom bude potřeba, ale celkově jsem vystrašená, aby se mi zdraví novým sexuálním partnerem nezhoršilo. Máte s tím někdo nějaké zkušenosti? Budu ráda opravdu za otevřenou a bohatou diskuzi. Děkuji moc!

• Citovat
  • Upravit
2988
8.3.23 08:54

Nějak moc nechápu dotaz na sex😉ten můžeš mít úplně normálně. Nemá to vůbec na zdraví vliv. Jestli se bojíš přenosu HPV na partnera, tak tomu kondom moc nezabrání, protože se přenáší i třeba jen mazlením, intimním kontaktem celkově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
8.3.23 14:50

Ahoj, všem, obnovuji diskuzi, jaké máte výsledky s papilocare? Pomohl? Pokud chápu dobře, tak by měl pomoci s mírnými nálezy na čípky způsobenými HPV viry, ale samotný HPV viry neodstraní? Moc děkuji za jakoukoliv zkušenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
16.5.23 11:01

Ahoj zatiaľ som síce nebola na ďalšej citologii, ale tiež som mala zlé výsledky, čoho následkom mi lekár odporučil papilocare a chcem sa podeliť o nie najlepšiu skúsenosť s produktom. Vedľajšie účinky nikde nie sú popísané a zo skúseností viem, že je ich zopár. Po užívaní mi začali vypadávať vlasy ( nie pár vlaskov pri rozčesávaní, ale pramienky). Menštruácia mi vynechala úplne po dobu užívania 3 mesiace. Bola som non-stop unavená. Nie tak bežne, ale bez ohľadu na čas spánku, kvalitu som ledva vyliezla z postele. Po troch mesiacoch užívania som sa rozhodla úplne vysadiť a čuduj sa svete dva týždne na to prišla menštruácia, prestali mi vypadávať vlasy a nie som ani tak unavená z bežného dňa. Ničomu inému to pripisovať neviem, keďže sestra tiež brala a mala presne tie isté problémy i keď jej menštruácia síce prišla, ale bolo to skôr špinenie a aj to trvalo krátko. Možno sme my tie divné, ale nepríde mi, že je to náhoda, resp., žeby sa to dalo pripisovať niečomu inému. Vzhľadom na cenu, na ktorú by sme samozrejme nemali prihliadať ak ide o zdravie (len nech pomôže, nie škodí), si rozmyslite či ste ochotné všetko toto podstúpiť. Snáď sa nájde lepšia alternatíva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
16.5.23 12:24

@Bejbela ahoj dane tabletky užívám, už asi měsíc, ale žádné vedlejší účinky nemam…krom asi toho, ze též nemam ms, nebo spis si přijde jak chce (nenapadlo me to dávat do souvislosti ), a kdy by jsi měla jít znova na cyto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
16.5.23 13:06

@andreabak tak teraz mám tu spomínanú menštruáciu, takže ak mi skončí tak sa objednám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
16.5.23 13:36

@Bejbela tak pak prosím dej vědět výsledek, dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
16.5.23 13:48

@andreabak okej a ešte k tým vedľajším účinkom radšej si to odsleduj už aspoň ako tak vieš čo môže byť. Ja som si tiež nespájala súvislosti nebyť sestry aj s tou menštruáciou som si myslela, že v podstate krátko po pôrode je to ok…tiež vlasy tým že kojim som myslela že padajú kvôli tomu. Len to že sestra nie je ani po pôrode ani nekoji…ale každopádne držím palce nech to máš ok a nech sa u teba neobjaví žiadne z uvedeného :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
3.10.23 12:09

Mám 19 tubiček (2 nenačatá balení a v jednom mi zbylo 5 ks). Kdo by měl zájem, pište.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.25 12:21

Ahoj, řeším teď, zda také pořídit papilocare či colpofix. Lékař oba doporučuje. S čím máte lepší zkušenost? A papilocare na 6m znamená 6 balení à cca 1600 Kč? Nebo je tam toho nějak víc na více měsíců?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex