Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj, tema pro nas, ktere svadime ten boj opakovane a zapolime s hormony, nemocemi a nejvic s vuli.
Uz jsem v tom kolotoci jela mockrat a podpora odsud mi pomohla se (aspon trochu) dokopat.
Cil: kratkodoby 3 kila dolu
strednedoby 8 kilo dolu
dlouhodoby. udrzet to ![]()
Prekazky: menopauza
potize se zaludkem
Kdo se prida?
Idealne bych pak udelala uzavrenku.
Já se přidám. Stačilo by mi 3-5kg, ale potřebuju si najít něco, co mi bude fungovat a vydržím u toho.
@jakdal Ahoj, vitej ![]()
Taky to zkousis opakovane? A co je pro tebe nejtezsi?
@Eliška píše: Více
Díky, jo taky opakovaně. Nevím už ani po kolikáté to zkouším, ale nejmíň po sté a čím jsem starší, tím mám pocit, že je to těžší. A úplně nejtěžší je dodržovat pitný režim.
@Lil Kitkatt Ahoj, parada!
Co jsi dnes zmenila?
Ja zatim nejedu KT, zatim jen menim slozeni jidelnicku.
@jakdal píše: Více
Presne, souhlasim. Driv to slo mnohem snadneji, zhubnout i udrzet to.
Pitny rezim mam taky mizerny, ale mnohem horsi je pro me problem, ze pri hubnoucim rezimu podle KT (ktere mi zabiraji) me boli zaludek a jsem extremne unavena. Premyslim o konzultaci u dietologa.
Rozhodně to konzultuj. Nemáš nějakou intoleranci nebo alergii?
Já se jdu přidat rok jsem držela kt a zhubla 4 kg at jsem snižovala kcal nebo zvyšovala tak nic prostě nic
Ja si konecne po detech najela na zdravy zivotni styl, ktery verim, ze vydrzim cely zivot a uz nikdy nebude zadne zacinani, ani hubnuti. Pomalicku tim i hubnu, ale uz mi na tom vlastne ani nezalezi. Prala bych takovy klid a mir v dusi kazdemu. Ale ja teda nemam zdravotni omezeni, to musi byt tezsi a zdravi bych resila prioritne, hubnuti se prida. Hodne sil a budte na sebe hodne!
Já jsem taky věčný dietař, letos mě to nejvíc namichlo, protože jsem cvičila každý den, pás, silovka, chůze a samozřejmě stažené kalorie a za 5 měsíců 5kg nic moc, už to tak nejde jako dřív..léto jsem si dala pauzu, protože pivo a prosseco
a teď se do toho zase pustím, ale mám podezření na zpomalený metabolismus
jdu za 14 dní na 2 letku, tak to zkusím probrat, kde je zakopaný pes.. ![]()
@Eliška Připravila jsem si jídlo, zase pojedu podle KT a právě se chystám na orbitrek. Musím zařadit pohyb, protože bez něj to prostě nejde, to bych nemohla sníst nic. V zimě jsem zhubla 5kg, pak mi doktor nasadil hormony a mám to zpátky. ![]()
Před lety se mi podařilo zhubnout na mojí vysněnou váhu, pár let jsem držela, ale pak prostě přišly velké starosti a cílem bylo přežít a nezhroutit se a bylo vymalováno.
Chtěla bych dát dolů 10 kg, ale budu ráda za cokoliv.
Ráda se přidám, přicházející roky a problémy s páteří mě solidně limitují v pohybu…
Potřebovala bych ty 3 kila a srovnat břicho ![]()
Já, já, já, Plha se hlásí
. přidám se, díky. Něco podobného zrovna potřebuju.
Nikdy jsem diety neřešila, kromě módních nějakých epizodek, ani nepotřebovala řešit. Přirozeně funguju plus minus v přerušovaném půstu, s dostatkem pohybu. Doteď to stačilo.
Ale je mi 51, s velkou slávou dorazila menopauza a všechno je jinak ![]()
Učím se s tim nějak fungovat.
Fakt nechci mít břicho větší než prsa, tak pokud tahle diskuze nebude mít jepičí trvání, ráda se připojím.
Aktuálně mi stačí 5 kilo dolů.