Jak zhubnout po porodu?

3.8.26 16:54

Visí břicho

Zdravím maminky, jak to máte s kojením? Jsem 5 měsíců po porodu plně kojím ale kila prostě dolů nechtějí jít, samozřejmě chodím na procházky jídlo je vyvážené ale stejně mi tam visí břicho nehledě na to že mám široké ramena… mam tady někoho kdo je na tom podobně? Plno mých známých když kojily tak říkaly že je to spalovač tuku u mě je to naopak 🙈 🫣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5538
3.8.26 17:10
@Denisa1446 píše: Více

To Ti spíše visí vytahaná kůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.8.26 17:12

@884135 Právě že spíš tuk….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5538
3.8.26 17:13
časem liposukce
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
3.8.26 17:22

Nespěchej na sebe, možná to půjde až přestaneš kojit. Někdy tělo udržuje „železnou zásobu“ i během kojení, aby mělo z čeho brát.. A 5 měsíců zase není nijak dlouho, prostě dej tomu čas a žij zdravě tak, jak máš nastaveno. Stejně nemůžeš najet na nějakou drastickou dietu, dokud máš kojence..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80210
3.8.26 17:37

no - to visící břicho nevycvičíš ani dietou nezhubneš, jedině bys fakt byla velmi obézní, a celkově zhubla - to se mi nezdá,
jediná možnost je abdominoplastika, stojí to 150 tisíc, a někteří odborníci to ani nedoporučují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5538
3.8.26 17:54
@stinga píše: Více

tolik nestojí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80210
3.8.26 17:57
@884135 píše: Více

na dobré klinice ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
3.8.26 18:02

U nás ve Varech na hodně dobré klinice, kde jsem byla na víčkách nedávno, stojí bříško podle rozsahu od 35.000 do cca. 100.000,– A to tam mají ceny na náš západní kout civilizace velmi nadstandardní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
3.8.26 18:17

Je spíš otázka, jak na tom byla zakladatelka než byla těhotná. Kůže je dost elastická. Manželka u prvního dítěte, se upustila z řetězu a jedla šíleně. Říkali jsme si tak tělo si to žádá, tak se neomezuj. Těhotná a miminko potřebuje živiny. :D Po porodu jí na váze zůstalo nějaký šílený číslo už si to nepamatuju, ale šílený. Pak rok makala, makala hodně. A břicho se srovnalo, ale trvalo to a byla zatím disciplína a pot. U druhého už si na tu „rozežranost“ dala pozor, tak to nebylo už tak hrozný. Práci to dalo taky. Každý tělo se s tím vyrovnává jinak. Někdo je dva měsíce po porodu jako byla dřív a někdo i po roce musí makat. Mluvit o operaci je myslím ještě dost brzo. Zakladatelce přeji disciplínu, odhodlání a držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
3.8.26 19:53

Hubne se porad stejne, kalorickym deficitem. Zkus nastavit kaloricke tabulky a hlidat prijem. Kojeni je jen urcita aktivita navic, samo sobe se tim zhubnout neda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.8.26 20:21

@JoHoP zdravím, právě že jsem se utrhla též ze řetězu 😂 🙈byla jsem jak koule před otěhotněním normální…
Moc děkuji za povzbuzení 👏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4159
3.8.26 20:29

Ha zhubla pridanim pohybu a pocitanim kalorii. Ale az dva roky po porodu. Pet mesicu je dost brzy, dala bych si cas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
3.8.26 21:04

Já zhubla cca 10 kilo, po ukončení šestinedělí jsem začala s kalorickým deficitem a hoodně poctivým počítáním kalorií na příjmu i na výdeji… ale nekojila jsem. Tím, že kojíš, tak bych asi začala hodně jemně vynecháním “zbytečných” kalorií - oříšky, sladké pití, sladkosti, sýry ve větším množství, hlídat si množství oleje třeba v zálivce na salát. Muze to udělat hodně a vlastně se nešidíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
3.8.26 22:44

Pokud nebyla nadváha desítky kil, tak je šance, že se kůže zatáhne. Taky jsem po třetím porodu dřela v posilovně pravidelně. Kromě cvičení na všechny partie, tak i cíleně na břicho, k tomu běhání venku. Fungovalo to. Aj se podařilo rýsovat buchty na břichu. Ale nebylo to zadarmo. Hodiny potu, dřiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze