Paradoxní účinky Viburcol

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1641
18.11.20 08:33

Paradoxní účinky Viburcol

Ahoj, mám dotaz jestli někdo nemá podobnou zkušenost. Malému je 11 měsíců a roste mu několik zoubků najednou. Zkoušela jsem na noc Viburcol aby se vyspal. Ale místo zklidnění je jak na speedu, neklidný, sice nepláče, ale nespí skoro vůbec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35613
18.11.20 08:39

No tak jsou to homeopatika, na někoho to nemusí působit. Zkoušela si calgel? Jestli ho to hodně bolí tak bych dala i klidně paralen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
18.11.20 08:44

Jsou to homeopatika = prostě taková vodička, co funguje ne principu, že víra uzdravuje… nejspíš to nemá účinek vůbec žádný, natož paradoxní. Spíš ten malý nešťastník nemůže od bolesti spát. Maž mu dásně Calgelem, když to bude moc bolet, tak zavést Paralen čípky a Vibucol… no… asi pro dobrej pocit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1641
18.11.20 08:57

Pusinku mu samozřejmě mažu a Panadol dostává… opravdu ho nenechavam trápit. Že jsou to homeopatika, to samozřejmě vím i to, co homeopatika jsou. Na mě třeba účinkují.
Jen jsem chtěla vědět, jestli nemá někdo podobnou zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
18.11.20 10:34

@Jencus ono homeo na někoho působí tak, že se situace nejprve zhorší a poté o hodně zlepší. Zkusila bych ještě den/dva dát a pokud poté nebude zlepšení tak bych je vysadila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
18.11.20 10:35
@JancaS84 píše:
No tak jsou to homeopatika, na někoho to nemusí působit. Zkoušela si calgel? Jestli ho to hodně bolí tak bych dala i klidně paralen.

No tak to je pak jasný - homeopatika = cukr. Cukr pro malé dítě = spousta energie. A bolest zoubků ustupuje tomu, že se mozek zaměstná něčím jiným.

Co třeba zkusit skutečné léky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
18.11.20 11:44

@gabrriel Jde vidět, že jsi znalec. Toho cukru budou v čípku určitě minimálně 3 kila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
18.11.20 11:49

No tak jsou to homeopatika, cos čekala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
18.11.20 12:46

Nemaji opacny ucinek, spis to na nej nejak nepusobi, taky jsme ho zkouseli, uz pred nakou dobou a taky to nemelo zadny vliv…spis klasika nurofen na bolest..ja jsem i toho nikdy nevydrzela, abych to zjistila, ale ten viburcol se uz u starsich kojencu musi nak davkovat a asi chvili muze tvat, nez zacne pusobit? Asi nefunguje, jako treba ta nurofen, ze zabere hned :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
18.11.20 15:39

Já dala Viburcol malému několikrát a vždycky do 5 minut zabral a klidně po něm i spal.

A k některým poznámkám na téma účinnost homeopatik, pochybuji, že si můj malej třeba v 7 měsících řekl, jsou to homeopatika, víra má mě uzdraví a udělalo se mu lépe :nevim: hold někomu to pomůže a někomu ne, ale nemusím to hned zatracovat.

Každý to snáší jinak, tomu tvému to nemuselo sednout, ale mohla to být náhoda. Taky pokud se mu třeba opravdu ulevilo po delší době, tak si chtěl třeba jen zase zadovádět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí