Paragraf na dítě nebo moje neschopenka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Vzala bych paragraf na dítě
máš na něj nárok.. jinak pokud odejdeš z práce sama, máš nárok na nižší podporu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě bych si vzala jen paragraf, při neschopence by jsi nemusela mít schválené vycházky.
Jinak si ty situace nespojuj dohromady. Pokud budeš hledat (neříkám, že tě to napadlo, píšu jen čistě teoreticky, navíc jsi sama nemocná…) práci na paragrafu s klukem, tak se ti to může vymstít, kdysi už tady nějaká diskuse na toto téma bylo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
paragraf na dítě nebo moje neschopenka
Děkuji za odpovědi. Prosím, kdo proplácí paragrafy na děti, sociálka? Jde o to, že nadřízená poznala, že jsem nemocná (mám asi zastřený hlas nebo nevmím.) tak jsem řekla že ano, že to možná chytnu od malého. Každopádně prý je výhodnější si vzít paragrafr na dítě. ALe teď mám obavy mě neobvinili, že ožebračuji firmu, neb parag. se proplácí již od prního dne. pokud tedy to platí zaměstnavatel, to právě nevím, zda sociálka, nebo zaměstnavatel.
- Citovat
- Upravit
Paragraf na dítě nebo neschopenka
Ahoj všem, potřebovala bych poradit v jisté věci, ideálně kdyby mi poradil někdo, kdo se v tom orientuje.Jsem v novém zaměstání, teprve druhý měsíc, tudiž ještě v ZD.Syn onemocněl a vypadá to, že bude nemocný delší dobu, zítra s ním jdu k dr. Do toho já dnes v práci mi začalo být špatně, teď už mám teplotu a bud nemocná také (motala se mi i hlava a vzhledem k tomu, že pracuji s penězi, musím se soustředit) Už jsme jednou nemocní byli, ale to jsem řešila hlídacími babičkami a sama to přechodila, vyležela se přes víkend a ještě ne úplně fit nastoupila do práce. Takže provozu se to nějak nedotklo a zaměstavatele také ne. V práci to není růžové, už jsem několikrát chtěla odejít kvůli nekorektnímu chování (šikaně) mé nadřízené. takže se může stát, že si vezmu paragraf na syna a pokud se moje nadřízená bude chovat tak jak se chová, jsem připavená jít i na úp. Hledám si i jinou práci, ale zatím bez úspěchu. Jde mi o to, co si vzít, zda paragraf na dítě, či neschopenku, neříkat, že jsem nemocná také? Neboudou z toho pak problémy na úp, kdybych pak za chvíli odešla ze zaměstnání na vlastní žádost. Bohužel je mi opravdu zle, dnes jsem sotva stála na nohou. Omlouvám se, že anonymě, snad pochopíte.