Parfémy FM Group

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Alice Kralova
16.11.12 22:24

Bohužel pan Tomaš má v něčem pravdu. a to že vonné esence 85% všech firem berou z Drom fragrance. ano firmy mají své továrny ale jen na naplnění flakonu. flákonky se vyrábí ve francii v paříži

• Citovat
  • Upravit
Alice Kralova
16.11.12 22:27
@Oksi_B píše:
opet cituju: **Časopis Chalenges zveřejnil nedávno tabulku, v níž jsou znázorněné náklady na výrobu, propagaci a distribuci parfému. Výsledky nás asi příliš nepotěší, ukázalo se, že nás výrobci opravdu kapánek drbou. Radost mohou mít prodejci imitací, kteří to říkali od začátku :D

Přeloženo do češtiny a na české peníze:

Cena za 100 ml průměrné toaletní vody

parfemový základ (to voňavé) – 21 Kč
alkohol – 2,80 Kč úprava parfému – 10 Kč ( tady jsem možná blbě pochopila slovo conditionnement )
obal a balení – 57 Kč
průmyslová marže – 21 Kč ( asi zase špatně přeloženo, francouzštinářky když tak mě opravte )//
Cena při výjezdu z továrny – 112 Kč

reklama – 350 Kč
marže výrobce – 238 Kč
Celková výrobní cena – 700 Kč

cena distribuce a marže distributora – 420 Kč
DPH – 280 Kč
Prodejní cena – 1400 Kč**

ano máte bezpochyby pravdu reklama pro danou zem stoji miliardy a ziskani jména taky největši paraziti jsou maloobchodníci

• Citovat
  • Upravit
2770
16.11.12 22:32
@Alice Kralova píše:
ano máte bezpochyby pravdu reklama pro danou zem stoji miliardy a ziskani jména taky největši paraziti jsou maloobchodníci

a proto jedeme do DROMU. :mrgreen:, kanistry jiz mam pripravene, tak sup sup. Zitra zalozim novou firmu, treba BO ( OB je blby :think:, ze?), a sup znackove flakony do kose :mrgreen:, takove marnotratnictví, a asi vyprazdnim i skrin, a zajedu si do turecka :think:

Příspěvek upraven 16.11.12 v 22:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
16.11.12 22:34
@Oksi_B píše:
a proto jedeme do DROMU. :mrgreen:

Neuděláme si výlet, co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2770
16.11.12 22:35

@RyBANA to bude vyvar!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
16.11.12 22:38
@Oksi_B píše:
@RyBANA to bude vyvar!

No začneme pak prodávat FM :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alice Kralova
16.11.12 22:43

Ale funguje to přeci u všeho hold za jméno se platí MLM má ještě jednu výhodu muže jít s cenou eště víc dolů nepotřebují žádne komerční reklamy a berou ty esence na tuny né po kilogramech. Kdyby MLM nebralo take množství ba i parfémy co mají jména by podražili

• Citovat
  • Upravit
20296
16.11.12 22:47

Ta dyslexie je, u prodejců FM a jim podobných, běžná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
16.11.12 22:50

By mě zajímalo, jak si to koupí někdo, kdo nemá tucha, jak která složka voní…počítám, že domovní prodejce potom rád přiřadí co je co, že? 8)

Ale to je furt dokola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2770
16.11.12 22:51
@Alice Kralova píše:
Ale funguje to přeci u všeho hold za jméno se platí MLM má ještě jednu výhodu muže jít s cenou eště víc dolů nepotřebují žádne komerční reklamy a berou ty esence na tuny né po kilogramech. Kdyby MLM nebralo take množství ba i parfémy co mají jména by podražili

http://1.bp.blogspot.com/…HALIMAR2.jpg tester mne stal asi 1100kč 100ml, totiz 3×30ml FM za 350( to je jen 90ml)
vnimate vypracovanost flakonu? A to ze ma jmeno? A taky svoji historii? A radu oceneni? Zadny FM neco s cislem se mu v zadnem pripade nevyrovna :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petrklic122
16.11.12 22:54

Otec ve zline ma drogerii pomaham mu jsem rikal tatkovi proc taka silena marze odpovedel mi musime jit s ostatnima nekoupil bych nikdy za prodejni cenu kde jakou kosmetiku nebo parfem :) mame to za nakupku a to vase fm vyjde cenove stejne jak me oblibene vonavecky v nakupce. ps kdo chce vonet podnikejte s parfemama odbirejte za nakupku :)

• Citovat
  • Upravit
2770
16.11.12 22:57
@petrklic122 píše:
Otec ve zline ma drogerii pomaham mu jsem rikal tatkovi proc taka silena marze odpovedel mi musime jit s ostatnima nekoupil bych nikdy za prodejni cenu kde jakou kosmetiku nebo parfem :) mame to za nakupku a to vase fm vyjde cenove stejne jak me oblibene vonavecky v nakupce. ps kdo chce vonet podnikejte s parfemama odbirejte za nakupku :)

ne, my uz chystame vylet do DROMu :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petrklic122
16.11.12 22:57
@Oksi_B píše:
http://1.bp.blogspot.com/…HALIMAR2.jpg tester mne stal asi 1100kč 100ml, totiz 3×30ml FM za 350( to je jen 90ml)
vnimate vypracovanost flakonu? A to ze ma jmeno? A taky svoji historii? A radu oceneni? Zadny FM neco s cislem se mu v zadnem pripade nevyrovna :jazyk:

tohle sezenu za 400 pro vas z nasi drogerie :) este vydelam :D

• Citovat
  • Upravit
petrklic122
16.11.12 22:58
@Oksi_B píše:
ne, my uz chystame vylet do DROMu :) :mavam:

doporucuji :)

• Citovat
  • Upravit
2770
16.11.12 22:59