Parfémy FM Group
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Oksi_B píše:
opet cituju: **Časopis Chalenges zveřejnil nedávno tabulku, v níž jsou znázorněné náklady na výrobu, propagaci a distribuci parfému. Výsledky nás asi příliš nepotěší, ukázalo se, že nás výrobci opravdu kapánek drbou. Radost mohou mít prodejci imitací, kteří to říkali od začátku![]()
Přeloženo do češtiny a na české peníze:
Cena za 100 ml průměrné toaletní vody
parfemový základ (to voňavé) – 21 Kč
alkohol – 2,80 Kč úprava parfému – 10 Kč ( tady jsem možná blbě pochopila slovo conditionnement )
obal a balení – 57 Kč
průmyslová marže – 21 Kč ( asi zase špatně přeloženo, francouzštinářky když tak mě opravte)//
Cena při výjezdu z továrny – 112 Kčreklama – 350 Kč
cena distribuce a marže distributora – 420 Kč
marže výrobce – 238 Kč
Celková výrobní cena – 700 Kč
DPH – 280 Kč
Prodejní cena – 1400 Kč**
ano máte bezpochyby pravdu reklama pro danou zem stoji miliardy a ziskani jména taky největši paraziti jsou maloobchodníci
- Citovat
- Upravit
@Alice Kralova píše:
ano máte bezpochyby pravdu reklama pro danou zem stoji miliardy a ziskani jména taky největši paraziti jsou maloobchodníci
a proto jedeme do DROMU.
, kanistry jiz mam pripravene, tak sup sup. Zitra zalozim novou firmu, treba BO ( OB je blby
, ze?), a sup znackove flakony do kose
, takove marnotratnictví, a asi vyprazdnim i skrin, a zajedu si do turecka ![]()
Příspěvek upraven 16.11.12 v 22:35
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Oksi_B píše:
a proto jedeme do DROMU.
Neuděláme si výlet, co? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale funguje to přeci u všeho hold za jméno se platí MLM má ještě jednu výhodu muže jít s cenou eště víc dolů nepotřebují žádne komerční reklamy a berou ty esence na tuny né po kilogramech. Kdyby MLM nebralo take množství ba i parfémy co mají jména by podražili
- Citovat
- Upravit
By mě zajímalo, jak si to koupí někdo, kdo nemá tucha, jak která složka voní…počítám, že domovní prodejce potom rád přiřadí co je co, že? ![]()
Ale to je furt dokola.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alice Kralova píše:
Ale funguje to přeci u všeho hold za jméno se platí MLM má ještě jednu výhodu muže jít s cenou eště víc dolů nepotřebují žádne komerční reklamy a berou ty esence na tuny né po kilogramech. Kdyby MLM nebralo take množství ba i parfémy co mají jména by podražili
http://1.bp.blogspot.com/…HALIMAR2.jpg tester mne stal asi 1100kč 100ml, totiz 3×30ml FM za 350( to je jen 90ml)
vnimate vypracovanost flakonu? A to ze ma jmeno? A taky svoji historii? A radu oceneni? Zadny FM neco s cislem se mu v zadnem pripade nevyrovna ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Otec ve zline ma drogerii pomaham mu jsem rikal tatkovi proc taka silena marze odpovedel mi musime jit s ostatnima nekoupil bych nikdy za prodejni cenu kde jakou kosmetiku nebo parfem
mame to za nakupku a to vase fm vyjde cenove stejne jak me oblibene vonavecky v nakupce. ps kdo chce vonet podnikejte s parfemama odbirejte za nakupku ![]()
- Citovat
- Upravit
@petrklic122 píše:
Otec ve zline ma drogerii pomaham mu jsem rikal tatkovi proc taka silena marze odpovedel mi musime jit s ostatnima nekoupil bych nikdy za prodejni cenu kde jakou kosmetiku nebo parfemmame to za nakupku a to vase fm vyjde cenove stejne jak me oblibene vonavecky v nakupce. ps kdo chce vonet podnikejte s parfemama odbirejte za nakupku
ne, my uz chystame vylet do DROMu
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Oksi_B píše:
http://1.bp.blogspot.com/…HALIMAR2.jpg tester mne stal asi 1100kč 100ml, totiz 3×30ml FM za 350( to je jen 90ml)
vnimate vypracovanost flakonu? A to ze ma jmeno? A taky svoji historii? A radu oceneni? Zadny FM neco s cislem se mu v zadnem pripade nevyrovna
tohle sezenu za 400 pro vas z nasi drogerie
este vydelam ![]()
- Citovat
- Upravit
@petrklic122 píše:
tohle sezenu za 400 pro vas z nasi drogerieeste vydelam
ne ne, dekuji, zkuste AUKRO, tam budete uspesnejsi
, a takovych tam je ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bohužel pan Tomaš má v něčem pravdu. a to že vonné esence 85% všech firem berou z Drom fragrance. ano firmy mají své továrny ale jen na naplnění flakonu. flákonky se vyrábí ve francii v paříži