Parfémy FM Group

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20296
16.11.12 20:14

Tady jeden krásný příklad - jak „levně“ to úžasné FM Group vychází…

30ml za 350,– přiznaná napodobenina
http://e-parfemy.net/…h-arden.html

100ml za nižší cenu - originál

http://www.google.cz/…ucts/catalog?…. r_gc. r_pw. r_qf.&bpcl=38625945&biw=1517&bih=725&um=1&ie=UTF-8&cid=10077755738622749853&sa=X&ei=c5CmUMjlN4fDswbfyICoAg&ved=0CFoQ8wIwAA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tomaš Adamek
16.11.12 20:15

Lidi nechci se svama hadat zajette si tam je to kousek do nemecka opravdu nekecam proc bych mel lharu je na svete dost :)

• Citovat
  • Upravit
marcela sipkova
16.11.12 20:15

Jo, to vím, bohužel, já osobně s tím nic nenadělám. Vím, že to srovnávají, ale doopravdy FM dělá svoje. Vím, že se dají v drogérce sehnat levnější, to vám neberu, taky jsem si je koupila nebo dostala. Taky mě voní, lhala bych kdybych řekla, že ne. Mě jen mrzí, že si nenecháte vysvětlit, že spousta ženských je s FM spokojená a že to není takovej odpad, jak píšete. A to nepíšu jen kvůli tomu, že jsem distributor. Já jsem se doopravdy nesetkala s nikým, kdo by mě tvrdil to, co vy tady, že by to někomu tak strašně smrdělo, že by to musel vyhazovat do koše. S tímto tvrzením jsem se doopravdy setklala jen tady a docela mě to mrzí, že si to nechcete nechat vysvětlit, že to srovnávání se nemá dělat. Bohužel to dělají a spíš mě zaráží, že to někdo z FM ještě nezatrhl. I když jako distributoři jsme na to pořád upozorňováni, že to dělat nesmíme.

• Citovat
  • Upravit
29577
16.11.12 20:17

Je to odpad, jsou to smrady a ne napodobeniny. Taky jsem nalítla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marcela sipkova
16.11.12 20:18

Ten odkaz, jak jste tady zveřejnila, tak tam je jasně napsáno, aby se to nezaměňovalo, ne ře to je originál

• Citovat
  • Upravit
marcela sipkova
16.11.12 20:20

A teď ruku na srdce, opravdu jste tak strašně nespokojená? To se mě nechce moc věřit…

• Citovat
  • Upravit
20296
16.11.12 20:20

Napodobenina je vše co snaží být totožné jako originál a originál to není - i když si za to např. GUCCI platí dejme tomu DROMU, neplatí za to málo a je to jeho vůně - jeho nakoupené a dohromady sladěné esence.

Pak přijde nějaké FM obšlehne co všechno GUCCI namíchal (namíchá to možná ze stejných ale méně kvalitních esencí), napíše, že tam dává místo 16%, 20% - tedy ať žije kvantita nad kvalitou a holedbá se, že to prodává levněji (což ve finále většinou je taky kec).

edit: už jsem vyčetla, že vůně pak opravdu patří Dromu. Nicméně to nemění fakt, že prezentovat něco jako to, co již bylo vydáno pod jinou značkou, je když ne krádež, tak minimálně imitace a pokud vím, i ta je trestná.

Příspěvek upraven 16.11.12 v 22:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
16.11.12 20:22
@Marcela sipkova píše:
Ten odkaz, jak jste tady zveřejnila, tak tam je jasně napsáno, aby se to nezaměňovalo, ne ře to je originál

Ano chytře řečeno, je to přesně toto ale dělejme ze zákazníků blbce, že ne. Kdo by to prosím Vás asi tak koupil, kdyby to bylo jen číslo? :mrgreen:

Marcelo, to nemyslíte vážně 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tomaš Adamek
16.11.12 20:28

To me bavi napodobenina :) vite co je napodobenina? krabicka flakon stejna jak znacka parfemu ale obsak je nekde jinde :) jak muzete napodobit komponent vonneho oleje Citrusové plody, dubový mech a pižmo. prece jak dam citrusovy plod dubovy mech pizmo tak je stejne :) kdybych zamenil pizmo za hrasek tak je to uplne jina vune ne? :) koncentrat vonneho oleje se vlozi do lihu a mate parfem zadna alchymie :) parfem 20%vonneho oleje kyz chcete toaletni vodu od 5-8% vonnych esenci

• Citovat
  • Upravit
marcela sipkova
16.11.12 20:31

Víte, já se nechci dohadovat, každá na to máme svůj názor. Já vám ten váš nevyvracím. Jen chci říct, že ty parfémy z FM kupuju, voní mě a i všem, komu jsem je zatím prodala. Už se k tomu nechci nějak vracet, protože to by jsme mohli kolem parfémů diskutovat donekonečna. Já to vzdávám :) Jen bych se ještě chtěla zeptat, teď už ne na psrfémy, ale spíš na to, jestli jste zkoušela kromě FM parfémů koupit i něco jiného. Mám totiž zkušenosti i s tím, že si ode mě berou ženský kosmetiku a jsou s ní tak spokojeny, že mě řekly, že je mnohem lepší než od Avonu. A to si myslím, že je docela co říct, protože Avon je tady hodně rozšířenej. To píšu jen kvůli tomu, jestli nechcete vyzkoušet i něco jiného, než jen ty vún+ Třeba by jste byla spojená. A to si ode mě berou i přípravky na úklid do domácnosti

• Citovat
  • Upravit
Tomaš Adamek
16.11.12 20:36

To nezamenujte s bla bla nazev se mi taky nelibi na fm to je nekala hra ale rikam vam vonnou esenci si nekdo objedna pod cislem treba drom 44 a pojmenuje to dejme tomu gucci tu samou esenci si treba zakoupi fm a prodava to pod cislem dejme tomu 11 ale toto ze nezamenujte s timto je nekala hra lidi logicky kdyz od dromu si veme gucci esenci DROM 44 dejme tomu hruska jabko banan pojmenuje to gucci fm si veme tu samou hruska jabko banan smichaji to jen lihem a popripade destilovaniu vodou s 16%vonnych esenci co je padelek? co je napodobenina? kdyz to uplne tak samo voni?? nikoho se nezastavam ale zkuste popremyslet ano treba fm da misto 16% vonnych esenci jen 8 ale to nesmi prodavat jako prafem protoze se to radi za toaletni vodu muzou to treba tak delat ale jak na to prijde tak to zakazou

• Citovat
  • Upravit
Tomaš Adamek
16.11.12 20:38

Avon zkupuje zbytky od garnier loreal a dalsich firem zbytky :)

• Citovat
  • Upravit
20296
16.11.12 20:42

Tomáši ale to je hrozná blbost co píšete, protože kdyby to byla pravda - minimálně by ty vůně byly stejné ale nejsou!! Vy pokud děláte v oblasti parfémů by jste na to měl mít čuch tuplem :lol: :lol:

Jinak napodobenina je to proto, že samo FM to za to - jak jsme si všimly rádoby velmi vtipně tajně - rádo vydává. A v tom je chápu, jinak by ten jejich byznys přece neměl smysl, bylo by to naprosto neprodejné. Tady jde přece převážně o to, že kdo „nemá“ na značku koupí si to stejné neznačkové (jenže to prostě to stejné není). A to tady zase nedokážete pochopit vy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marcela sipkova
16.11.12 20:47

Sice jsem říkala, že se k tomu nebudu už vracet, ale jak píšete, že by to bylo neprodejné, tak si myslím, že v tomto pravdu nemáte, protože, kdyby se to mělo takhle brát obecně o čemkoli, tak by se u nás zřejmě neprodalo nic.

• Citovat
  • Upravit
20296
16.11.12 20:50

Marcelo tak samozřejmě, že FM na tom začal a teď, když už má své kupující - může se realizovat dál, že. To je obchod.

Jen je mi líto těch nalákaných, toť vše :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat