Parfémy FM Group

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20296
27.1.12 08:47

Och arome, můj oblíbený web :mrgreen:

No jinak, když to tak čtu, všechno…místní distributorka se rozčilovala nad jinými prodejci FM parfémů, že uvádí názvy parfému (tedy kradou) a že to není v popisu práce a dělají to jen jedinci…se mi zdá, že těch jedinců je nějak moc :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
27.1.12 08:54
RyBANA píše:
Och arome, můj oblíbený web :mrgreen:No jinak, když to tak čtu, všechno…místní distributorka se rozčilovala nad jinými prodejci FM parfémů, že uvádí názvy parfému (tedy kradou) a že to není v popisu práce a dělají to jen jedinci…se mi zdá, že těch jedinců je nějak moc :think: :lol:

Jo arome :srdce: 8)
Ale uz musim ho prestat studovat, jinak doma brzo budu mit parfumerie :pankac:

• Citovat
  • Upravit
4742
27.1.12 09:33

Holky, čtu si váš odkaz…

Jen čistě dotazy, nic v tom nehledejte.

Kolik tak doma máte parfémů? Používáte ho, ikdyž jste doma? Jo, a za jak dlouho vyčerpáte flakonek?
Teď mluvím o orinálech - doma mám Ralp Lauren http://www.parfemy-kosmetika-levne.cz/…oman/d-3201/ moje letní…
a pak od Calvina Kleina - Euforii, na tom odkaze jsem ji nenašla, ale už ji mám dlouho, jsem si jí šetřila. Ale šetřila jsem moc, už to není ono.....

Ptám se zkušenějších, máte nějaké tipy na vůně - spíše ostřejší, do spíše „pánské“ vůně, já se do parfumerky moc nedostanu a pak nevím, k čemu přičichnout, pak toho máte plnou hlavu a už vám nevoní nic.

Měla jsem už třeva Be Delicious, Bright Crystal, J´Adore, tak něco jiného- (jo, nevím, jestli to píšu správně, takže sorry)

A ještě dotázek měníte vůně, nebo máte takové stálice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
27.1.12 09:40

Mahjo: mám stálice (Chanel - Mademoiselle a Burberry - London) ale jinak spíš měním. Teď mám doma 5 parfémů a doma je používám taky. Flakon mi vydrží půl roku určitě (50ml).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
27.1.12 09:47

A jsou to sladší vůně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
27.1.12 09:51
Mahja píše:
Holky, čtu si váš odkaz…

Kolik tak doma máte parfémů? Používáte ho, ikdyž jste doma? Jo, a za jak dlouho vyčerpáte flakonek?
Teď mluvím o orinálech - doma mám Ralp Lauren http://www.parfemy-kosmetika-levne.cz/…oman/d-3201/ moje letní…
a pak od Calvina Kleina - Euforii, na tom odkaze jsem ji nenašla, ale už ji mám dlouho, jsem si jí šetřila. Ale šetřila jsem moc, už to není ono.....

Ptám se zkušenějších, máte nějaké tipy na vůně - spíše ostřejší, do spíše „pánské“ vůně, já se do parfumerky moc nedostanu a pak nevím, k čemu přičichnout, pak toho máte plnou hlavu a už vám nevoní nic.

Měla jsem už třeva Be Delicious, Bright Crystal, J´Adore, tak něco jiného- (jo, nevím, jestli to píšu správně, takže sorry)

CChanel – Mademoise JE PRO MNE LEHKA , SVEZI KVETINOVA VUNE ale pusobiva, sexy, zenska, nadcasovana,elegantni, 100ml mi vydrzi roka i dele, NIC cO SE BLIZI PANSKE VUNI, taktez Jadore jemna, krasna, mozna mene vyrazna , ted mam nove Bottega Veneta Bottega Veneta a je takova jina , luxusni mozna ostrejsi? no neni to zadna jemna vune , pritom je velmi sva .
Jinak rada : Alien, Angel , Crystal Noir , od Chanelu snad vse :) , ale predevsim Mademoiselle COCO a COCO , Miss Dior,a ted i tu Bottega Veneta Bottega Veneta

• Citovat
  • Upravit
20296
27.1.12 09:55

Moc ne, spíš vůbec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
27.1.12 09:56
Mahja píše:
A jsou to sladší vůně?

NEjsou to takove tezkopadne sladaky jako Euphorie a treba Opium (oba parfemy mam taky rada :). Jinak vydrzi, je citit jeste vecer, a taky citim z vlasu jeste druhy den rano

• Citovat
  • Upravit
oxit
27.1.12 09:59
Mahja píše:
Holky, čtu si váš odkaz…

Parfemu mam asi tak 15 kusu :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: , pritom Chane je stalice

• Citovat
  • Upravit
oxit
27.1.12 10:08

A jeste se mi libi toto http://www.parfemy-elnino.cz/…n-ambre-gris :oops: , tak uvazuji ze rozsirim sbírku

• Citovat
  • Upravit
4742
27.1.12 10:37
oxit píše:
Mahja píše:
Holky, čtu si váš odkaz…

Parfemu mam asi tak 15 kusu :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: , pritom Chane je stalice

Tak to je drsné! To bych pak nevěděla, co si vzít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
27.1.12 10:59
Mahja píše:
oxit píše:
Mahja píše:
Holky, čtu si váš odkaz…

Tak to je drsné! To bych pak nevěděla, co si vzít.

Prave ze origos staci opravdu jen trochu , a vydrzi strasne dlouho, 15 kusu mam asi za 2,5 roku , darek k vanocum, narozeninam atd ;) , mezi tim jsou i parfemy ala drogerka co jsem dostala

• Citovat
  • Upravit
marcelasipkova
27.1.12 16:23

Vzkaz pro Mahju, obnovit to jde, Najděte si ve vyhledávači fmgroupcz.com, rozklikněte první odkaz, v černém poli je 2012, nahoře v černé liště rozklikněte kontakty a najdete tam telefonní čísla a mailovou adresu info FM group, tak si skuste buď zavolat nebo napsat, určitě vám poradí. Při napsání mailu vám určitě zavolají. Teda aspoň když jsem tam psala já, tak vždy nejpozději druhý den volali. Přeji hodně ůspěchů

• Citovat
  • Upravit
marcelasipkova
27.1.12 16:36

Taky jsem si to tu pročítala a je to bez komentáře. Vidím, že tady nemá smysl diskutovat. Nezlobte se nikdo na mě, ale doopravdy si připadám jako blbec, kterej ničemu nerozumí, protože si nekupuje origoše. Tak fajn, jo, beru to, jste skvělé a my ostatní, co jsme si dovolily být spokojené s něčím jiným, tak jsme divné, protože přece nejlepší jsou originály. Uznávám, že jste prostě lepší a o to jde, nebo ne? Pokud si nyní myslíte, že jsem hlupačka, prosím, neberu vám to, ale tady už ani nehlesnu, protože to je doopravdy pořád o jednom. Mějte se krásně. Zdravím.

• Citovat
  • Upravit
oxit
27.1.12 16:53
marcelasipkova píše:
Taky jsem si to tu pročítala a je to bez komentáře. Vidím, že tady nemá smysl diskutovat. Nezlobte se nikdo na mě, ale doopravdy si připadám jako blbec, kterej ničemu nerozumí, protože si nekupuje origoše. Tak fajn, jo, beru to, jste skvělé a my ostatní, co jsme si dovolily být spokojené s něčím jiným, tak jsme divné, protože přece nejlepší jsou originály. Uznávám, že jste prostě lepší a o to jde, nebo ne? Pokud si nyní myslíte, že jsem hlupačka, prosím, neberu vám to, ale tady už ani nehlesnu, protože to je doopravdy pořád o jednom. Mějte se krásně. Zdravím.

To si o vas nikdo zde nemysli.......... Ale tenhle komentar taky stoji za to :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat