Parfémy FM Group

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3910
5.7.11 17:57

Příspěvek upraven 12.12.11 v 17:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
5.7.11 18:09
zuzulenda píše:
Oxit, dostala jsem od muže před 2rokama parfém Dior J´adore . Když jsem se s ním navoněla, bylo to úžasné. Po cca 5h už nebyl pořádně cítit. Muž se mě neustále ptal, proč se nevoním tím jeho parfémem, že jestli mi vůbec voní.
Když mi kamoška nabídla parfémy FM Group, vyzkoušela jsem to jen tak z legrace. Říkala jsem si, že blbých 5stovek a udělám kamošce kšeft. Když jsem se navoněla parfémem FM Group, byl cítit téměř celý den. Někdy jsem stříkla nechtěně na oblečení a kabátek, který jsem pověsila po příchodu domů, voněl ještě 3.den potom.
Koupím si drahý parfém, teda teď za poseldní půlrok jsem si koupila 3, jeden kolem 13stovek. Ale střídám to i s parfémama od FM…
Takže neříkám, že jsou nejlepší, sice jsem to v prvním příspěvku psala, ale já jsem s nima byla spokojená…
Dlouho jsem si od kamarádky neobjednala, odcestovala do ciziny. Ale klidně až přijede, objednám si znova…

Zuzulenda :
kazdy parfem na kazde zene sedi jinak :wink: , jestlize FM je po par hodinach citit pouze lihem, a to nejsem jedina kdo to tvrdi, tak opravdovy parfem je porad parfem, a hlavne voni! Mam Chanel za 2,5tis , vydrzi straaaaaaaaaaaaaaaaasne dlouho, staci ho malo totiz, a voni mi na obleceni i druhy az treti den :) , taktez Versace ktery je jen za 1tis :) , nekdy parfem holt nesedne :) , j anejsem rozhazovacna, opravdu 2,5tis kč za parfem je dost, ale vydrzi mi daleko delsi dobu nez radoby „parfem“ od FMgroup, ktery po chvile voni lihem , to uz radsi parfemy od AVON , cenove dostupne, a vydrzi…

• Citovat
  • Upravit
oxit
5.7.11 18:24

Ted hodne kamaradek se spis stezovalo na FM parfem, ze nevoni, nevim zda si je objednat je rozumny :think: , mam stejnou zkusenost, jen vyhozene penize :nevim: bohuzel :nevim: , na kazdodenne voneni jsem si poridila obyc MEXX , coz cenove vyjde skoro stejne jako FM parfem…

• Citovat
  • Upravit
3910
5.7.11 19:14

T

Příspěvek upraven 12.12.11 v 17:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
5.7.11 20:43

Ja jen ze s posledniho nakupu od FM (nechala jsem se ukecat) byla pekne nastvana, vonavky mi strasi ve skrince, vubec to nevoni :nevim: :-( , a je mi opravdu lito, i kdyz se jedna o 1500kč, penez, za tohle jsem si mohla koupit normalni parfem :nevim: , uz i ten CK ma nadherne vune a dostupne ceny..........

• Citovat
  • Upravit
Jiřina FM
29.7.11 14:55

Já FMko dělám rok…vrací se mi stále zákazníci s objednávkami…Dělám na diskotéce za barem a ještě k ránu mi říkají jak krásně voním…Nikdy jsem originál neměla,ale Federico Mahora mi vyhovuje…a největší kšefty mi dělají mí zákazníci,protože ostatní chtějí vonět jako oni!Každý parfém má jinou parfemaci a každý člověk má jinou potivost…a nikdo by na sobě parfém neměl cítit,jinak je to špatně…mají ho cítit ostatní…Od toho máme 160ti vzorkový katalog,aby si každý mohl zkusit,jak by na něm parfém voněl a jestli není agresivní.Hezký den všem :-D

• Citovat
  • Upravit
oxit
29.7.11 17:20
Jiřina FM píše:
Já FMko dělám rok…vrací se mi stále zákazníci s objednávkami…Dělám na diskotéce za barem a ještě k ránu mi říkají jak krásně voním…Nikdy jsem originál neměla,ale Federico Mahora mi vyhovuje…a největší kšefty mi dělají mí zákazníci,protože ostatní chtějí vonět jako oni!Každý parfém má jinou parfemaci a každý člověk má jinou potivost…a nikdo by na sobě parfém neměl cítit,jinak je to špatně…mají ho cítit ostatní…Od toho máme 160ti vzorkový katalog,aby si každý mohl zkusit,jak by na něm parfém voněl a jestli není agresivní.Hezký den všem :-D

Muzu se ptat na vekovou kategorie navstevniku ? ? ? Baleni FM 30ml je temer za 400kč , coz cenove je temer co i original? kdo da stejne penize za neco co neni original??? Pokud jsi nikdy nemela original, vyzkoušej a poznas ten rozdil… :palec: :palec: :pankac: :mrgreen: , ono clovek trosku zmeni nazor :D

• Citovat
  • Upravit
Jiřina FM
29.7.11 18:18

Nikdo na mě nepozná jestli voním originálem…každýmu to prostě voní.Nikdo tohle neřeší…Stejně když si objednávají znova,tak chtějí to číslo…ne tu značku!!!…o té to není.Hanit si to můžete…každý má svůj názor.Já jsem spokojena…pa,pa :wink:

• Citovat
  • Upravit
oxit
29.7.11 22:04
Jiřina FM píše:
Nikdo na mě nepozná jestli voním originálem…každýmu to prostě voní.Nikdo tohle neřeší…Stejně když si objednávají znova,tak chtějí to číslo…ne tu značku!!!…o té to není.Hanit si to můžete…každý má svůj názor.Já jsem spokojena…pa,pa :wink:
:D :D :D ja to nehanim, jen rikam, kam se hrabe napodobenina :D , a pokud nekdo nezna original tak nevi o cem mluvi :D , PA pa
  • Citovat
  • Upravit
2891
29.7.11 22:15

Já teda přidám svojí zkušenost. Švagrová dělá FMko a já jsem si zhruba před rokem objednala u ní Escadu. Netuším, jak voní originál, nikdy jsem ho neměla, ale tenhle mi prostě krásně voněl, tak jsem si ho objednala. Když jsem se s ním poprvé navoněla do práce, tak ke mě přišle kolega a říká mi „ty máš Escadu?“ aniž by vůbec věděl, čím jsem navoněná. Takže nejspíš nějaká podoba s originálem tam bude. Jinak já jsem s FM spokojená. Rozhodně nevydrží málo, voní i po několika dnech, jak tu někdo psal, třeba na bundě :nevim: :palec: já teda rozhodně nejsem blázen, abych dala 2 tis. zaparfém. Je mi šumák, jeslti je to Escada, Mexx, nebo Dolce gabana..............prostě pokud mi to voní, tak s tím problém nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
29.7.11 23:14
Pájinka25 píše:
Já teda přidám svojí zkušenost. Švagrová dělá FMko a já jsem si zhruba před rokem objednala u ní Escadu. Netuším, jak voní originál, nikdy jsem ho neměla, ale tenhle mi prostě krásně voněl, tak jsem si ho objednala. Když jsem se s ním poprvé navoněla do práce, tak ke mě přišle kolega a říká mi „ty máš Escadu?“ aniž by vůbec věděl, čím jsem navoněná. Takže nejspíš nějaká podoba s originálem tam bude. Jinak já jsem s FM spokojená. Rozhodně nevydrží málo, voní i po několika dnech, jak tu někdo psal, třeba na bundě :nevim: :palec: já teda rozhodně nejsem blázen, abych dala 2 tis. zaparfém. Je mi šumák, jeslti je to Escada, Mexx, nebo Dolce gabana..............prostě pokud mi to voní, tak s tím problém nemám.

Ano, je to jak u stanku koupit „ADIDAS“ . . . .

• Citovat
  • Upravit
2891
30.7.11 07:43

Ale vždyť vám to nikdo nevyvrací…si kupujte parf´émy za 2 tisíce..........já na tohle teda nemám a i kdybych měla, tak to nedám, dokážu ty peníze využít líp. Já jsem jen napsala svůj názor a že jsem s nima spokojená, nic víc :nevim: a myslím, si, že není zrovna moc lidí, kteří by podle čuchu poznali, že TOHLE je pravej adidas a TOHLE napodobenina, i kdyby tam rozdíl byl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
30.7.11 10:40
Pájinka25 píše:
Ale vždyť vám to nikdo nevyvrací…si kupujte parf´émy za 2 tisíce..........já na tohle teda nemám a i kdybych měla, tak to nedám, dokážu ty peníze využít líp. Já jsem jen napsala svůj názor a že jsem s nima spokojená, nic víc :nevim: a myslím, si, že není zrovna moc lidí, kteří by podle čuchu poznali, že TOHLE je pravej adidas a TOHLE napodobenina, i kdyby tam rozdíl byl :nevim:
Tim ADIDAS jsem myslela obleceni :D , 100ml parfemu koupite za 1000kč :) , coz neni moc, ano Chanel je za 2000tis, ale ovsem tato značka je symbolem luxusu . . . A jestli ze mne budete tvrdit ze Chanel voni stejne jak FM budu se hadat, hadat a hadat . . . Chanel mam doma, i pres to ze stoji opravdu nad 2000tis vydrzi daleko delsi dobu nez napodobenina FM ktera je pak citit po lihu. . . A toto je muj nazor , neco od FM mam doma, a totiz muzu porovnat s originalem :-D , a rozdil je opravdu ohromny , na cem jsme se shodly i z kamaradkama z kteryma jsme si na zkousku objednavaly FM napodobeninu. . . .
  • Citovat
  • Upravit
3910
30.7.11 11:02

Oxit

Příspěvek upraven 12.12.11 v 17:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jiřina FM
30.7.11 11:03
Zuzíček píše:
Ahojky ,
chtěla jsem se zeptat,zda máte někdo zkušenosti s prodejem parfému od FM GROUP. Chtěla bych to zkusit,ale bojím se,jestli to není zase nějaký podvod,chtějí poplatek za kazetu s testrama 850kč :?
Koupila jste si některá tuto voňavku? A jak se vám líbila?
Děkuji za názor :D Zuzka

Kdyby mi FM group někdo nabídl znova,zase bych do něj šla.Já mám ty kazety s vůněmi tři a mám je pořád v oběhu,protože si každej může v klidu vybrat i otestovat vůně v pohodlí domova.Momentálně kazeta se 160ti vzorky a materiály stojí 800kč.MLM který u FM funguje,je taky super.JÁ JSEM PRO! =)Hezký den :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat