Parfémy FM Group
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
zuzulenda píše:
OxitJá když jdu k nám do obchodu, stříknu se FM, když jdu někam ven, volím kvalitnější parfémy.
Ale já nechápu, proč se tady tak hádáš. Když paní nemá na luxusní parfémy, nechce se jí kupovat ani Mexx, který výjde cca na stejno, vyhovují ji parfémy FM, tak proč se s ní dohaduješ? Já být paní, tak tě kopnu někam. Protože mi tvé komentáře příjdou vůči ní urážlivé.
Každému vyhovuje něco jiného.
Tak jako mě vyhovují kvalitní drahé kočárky, někomu příjde zbytečné dávat tolik peněz a koupí levnější kočárek, který splní svůj účel…
Dovol, neurazim pani, a opatrne s tim kopanim
, kazdy muze vyjadřovat svuj nazor , pokud umite cist, tak pochopite, ze nikoho neurazim, s nikym se nehadam, jen neustale tvrdim ze FM je jen napodobebina, a ze nevoni jako original
.
- Citovat
- Upravit
tak to vypadá že tu chce mít někdo jen poslední slovo =)Z mé praxe vím,že někdo mi dá objednávku jen proto,že originál má doma a voní mu to stejně..třeba FM238…prodala jsem jich moc moc moc a pořád všem dokola…jednu do kabelky,jednu do práce a ještě jednu domů…a to z nich polovina ani nevěděla,jak voní originál.A o tom že pak stejně jen voní lihem je taky blbost…konečná zůstává hlavně sladkost z parfémů.Budu to hájit..i kvalitu..protože mám jen spokojené zákazníky!!!I děti,protože máme i vůně dětské a taky krásně voní.
- Citovat
- Upravit
Jiřina FM píše:
tak to vypadá že tu chce mít někdo jen poslední slovo =)Z mé praxe vím,že někdo mi dá objednávku jen proto,že originál má doma a voní mu to stejně..třeba FM238…prodala jsem jich moc moc moc a pořád všem dokola…jednu do kabelky,jednu do práce a ještě jednu domů…a to z nich polovina ani nevěděla,jak voní originál.A o tom že pak stejně jen voní lihem je taky blbost…konečná zůstává hlavně sladkost z parfémů.Budu to hájit..i kvalitu..protože mám jen spokojené zákazníky!!!I děti,protože máme i vůně dětské a taky krásně voní.
Detskou vuni mame, a ta mi voni, hlavne clovek od toho neceka zazraky
, ja obecne s posledni objednavky strasne zklamana, 1500kč je moc, na to aby clovek je vyhodil jen tak
, bohuzel
- Citovat
- Upravit
Jestli vám to voní jen lihem…asi by jste měli s kamarádkama přestat chlastat! ![]()
sranda ![]()
- Citovat
- Upravit
Já bych si na zkoušku vzala jeden parfém…ne tři! Měla jste možnost ze vzorku zkusit na ruce jak na vás parfém zapůsobí.Výběr je tam veliký
- Citovat
- Upravit
A já teda od parfému zázrak čekám, o tom to je…takže nějaký FM opravdu nepřichází v úvahu. Nehledě na to, že se v podstatě jedná o krádež - aspoň z morálního hlediska.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jiřina FM píše:Já bych si na zkoušku vzala jeden parfém…ne tři! Měla jste možnost ze vzorku zkusit na ruce jak na vás parfém zapůsobí.Výběr je tam veliký
Detskou vuni mame, a ta mi voni, hlavne clovek od toho neceka zazraky, ja obecne s posledni objednavky strasne zklamana, 1500kč je moc, na to aby clovek je vyhodil jen tak
, bohuzel
Parfemy jsem mela jiz vyzkousene z minula , vsecke tri , a rozdil je sileny, ten zbytek co se mi valel jeste doma vubec nesouhlasil s tim co mi prislo
, takze neco asi neni v poradku…
Jinak jsou opravdu citit lihem, jinak nechlastam, ackoli srandu chapu, mam mesic pred porodem
.
Vono nevim zda je normal kdyz pokazde vonavka ma jinou vydrž , a voni tak trochu jinak , i kdyz se jedna o stejnou vuni ![]()
Musela bych se porad a porad vonet, aby aspon trochu ten parfem byl citit, a opakuju, vune byli uz vyzkousene z minula, sice tak 3 roky zpátky…
Jinak kdyz si spočítám cenu za 3× napodobeninu Versace po 30ml mi to vyjde za stejnou cenu jak original 90ml
, a ten vydrzi , skoro az zbytecne moc, po vice striknuti uz spis smrdi
, tak ze naproste davam ho na sebe malo, strasne voni, a flakonek vydzi neskutecne dlouho.
Toto je jen srovnani FM vs original. ![]()
- Citovat
- Upravit
RyBANA píše:
A já teda od parfému zázrak čekám, o tom to je…takže nějaký FM opravdu nepřichází v úvahu. Nehledě na to, že se v podstatě jedná o krádež - aspoň z morálního hlediska.
Ano kradez to je, a klamani lidi, vetsina skoci po nazvu, ktery opravdu neco rika
![]()
- Citovat
- Upravit
Ježiš neřešte to, já si nemyslím, že je to urážlivý, oxit taky jen vyjadřuje svůj názor
Já taky netvrdím, že FM parfémy jsou kdovíjak kvalitní, je mi jasný, že nejsou, ale mě to prostě problém nedělá. Voní mi a tak si je kupuju, po lihu mi cítit nejsou. nejde o to, že bych si to třeba nemohla dovolit, i když...........když už tak opravdu jen při výjimečné příležitosti
ale spíš jde o to, že by mi bylo líto dát takový peníze za parfém
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pájinko to jsem říkala taky, dokud jsem nezkusila kvalitní parfém ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pájinka25 píše:
Ježiš neřešte to, já si nemyslím, že je to urážlivý, oxit taky jen vyjadřuje svůj názorJá taky netvrdím, že FM parfémy jsou kdovíjak kvalitní, je mi jasný, že nejsou, ale mě to prostě problém nedělá. Voní mi a tak si je kupuju, po lihu mi cítit nejsou. nejde o to, že bych si to třeba nemohla dovolit, i když...........když už tak opravdu jen při výjimečné příležitosti
![]()
Ono Pajinko kdyz si to pak zpocitas tak financne to vyjde nastejno, jstli clovek si koupi 3×FM 30ml, nebo jednou origina 90ml… ![]()
- Citovat
- Upravit
Je to tu jako na kolotoči…trapné…akceptuji vaše názory…ale mě od FM neodradíte…Mě všichni chválí vůni i jak to dlouho vydrží..Já nikoho nepřemlouvám a přitom mám spoustu stálých zákazniku a práce distribuce pro FMgroup mě těší.Hezký a doufám že i sluníčkový léto všem.
![]()
- Citovat
- Upravit
oxit píše:Pájinka25 píše:Ono Pajinko kdyz si to pak zpocitas tak financne to vyjde nastejno, jstli clovek si koupi 3×FM 30ml, nebo jednou origina 90ml…
Ježiš neřešte to, já si nemyslím, že je to urážlivý, oxit taky jen vyjadřuje svůj názorJá taky netvrdím, že FM parfémy jsou kdovíjak kvalitní, je mi jasný, že nejsou, ale mě to prostě problém nedělá. Voní mi a tak si je kupuju, po lihu mi cítit nejsou. nejde o to, že bych si to třeba nemohla dovolit, i když...........když už tak opravdu jen při výjimečné příležitosti
![]()
no to bych za jeden FM musela dát přes 650 kč, což nedám, u švagrový, která pro FM dělá ho mám za 3 kila - no ale uznávám, že originál Escada nesjpíš nestojí 2 litry no
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jiřina FM píše:
Je to tu jako na kolotoči…trapné…akceptuji vaše názory…ale mě od FM neodradíte…Mě všichni chválí vůni i jak to dlouho vydrží..Já nikoho nepřemlouvám a přitom mám spoustu stálých zákazniku a práce distribuce pro FMgroup mě těší.Hezký a doufám že i sluníčkový léto všem.![]()
![]()
![]()
![]()
asi tak nějak, švagrová to prodává, ma spoustu objednávek a všichni jsou spokojení. Já s tím taky problém nemám. Rozhodně to voní dlouho a dobře a stačí stříknout trochu, rozhodně ne půl lahvičky. Voním se denně a lahvička mi vydrží dost dlouho...............no co, taky mám třeba mikinu BENCH a rifle DOLCE GABANA z Dragouna, nemám důvod se za to stydět, nikdo na první pohled nepozná, že to není originál a blíž to zkoumat nebude ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
NEhadam, jen mne zarazi ze nekdo tvrdi ze jde o stejnou kvalitu, nejde. Vetsina parfemu je podstate stejne draha jako u FM, nektere ,dokonce, i FM ma draz… Mne jen zarazi jak nekdo muze tvrdit ze to voni stejne, kdyz nevoni...... A jeste k tomu jsou to napodobeniny, kdyby nenesly v nazvu "nezamenujte s … " nazev parfemu na ktery kazdy slysi, tak si ho nikdy nikdo ani nekoupi .
Příspěvek upraven 30.07.11 v 13:16