Parfémy FM Group

Napsat příspěvek
Velikost písma:
marcela sipkova
3.10.12 19:54

Já pořád nevím, proč to srovnáváte. Každý parfém má svoje složení, ať už je značkový nebo ne, tak nevím proč se tu srovnává se značkou. Nikdo to nikomu nevnucuje a nejsou to žádné náhražky nějakých značek. Taky jsem tu už psala, že značkový parfém je značkový proto, že někdo známý mu propůjčí svoje jméno, ne proto, že je kvalitnější, proto je také drahý. Kvůli jménu, ne kvůli složení.

• Citovat
  • Upravit
20296
3.10.12 20:00

No jasně složení je nedůležité, proč si vlastně něco nevyrobím doma, že :mrgreen:
Ne jako nebudu se hádat, myslím si o tom své a opravdu po zkušenostech ráda zaplatím vyšší cenu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marcela sipkova
3.10.12 20:14

Proč to obracíte naruby? Také se nechci dohadovat, nepíšu že složení není dúležité, napsala jsem, že každý parfém má své složení a každému voní něco jiného. No a samozřejmě, že u těch drahých - značkových - se platí především propůjčené jméno někoho, ať už je to sportovec, herec, či zpěvák, kterému jdou za toto peníze. Takže ten parfém je drahý proto, že se platí osobnosti, která propůjčila jméno nějaké vůni. Proto jsou parfémy, jak se píše značkové, tak drahé. Kdyby neměly jméno osobností, tak by nebyly ani ceny tak vysoké a na kvalitě by to jistě neubralo. S tím by jste mohla se mnou souhlasit. Nebo si myslíte, že ta cena je vysoká jen kvůli složení? Skuste se na to informovat i jinde a asi mě dáte za pravdu.

• Citovat
  • Upravit
2770
3.10.12 21:01
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2770
3.10.12 21:04
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
3.10.12 21:18

A to se vyplatí :palec: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2770
17.10.12 01:06
@Marcela sipkova píše:
Proč to obracíte naruby? Také se nechci dohadovat, nepíšu že složení není dúležité, napsala jsem, že každý parfém má své složení a každému voní něco jiného. No a samozřejmě, že u těch drahých - značkových - se platí především propůjčené jméno někoho, ať už je to sportovec, herec, či zpěvák, kterému jdou za toto peníze.
  • To je ale uplna blbost, celebritni vune jsou nejlevnejsi, bezne sehnatelne v drogerce

Takže ten parfém je drahý proto, že se platí osobnosti, která propůjčila jméno nějaké vůni.

• a znovu omyl, cena parfemu se odviji od slozek, mohou byt synteticke ( i zde jsou levnejsi , napriklad ty ktere se pouzivaji do pracich prasku, avivaze, atd, a kvalitne , drahe, identicke vuni s natur. esenci treba s fialky neni mozne ziskat prirodni esenci, je nahrazena syntetickou) , prirodni. Cena parfemu zalezi od pouzite esence a taky od toho koho si dana firma pozve jako tvurce parfemu

Proto jsou parfémy, jak se píše značkové, tak drahé. Kdyby neměly jméno osobností, tak by nebyly ani ceny tak vysoké a na kvalitě by to jistě neubralo. S tím by jste mohla se mnou souhlasit. Nebo si myslíte, že ta cena je vysoká jen kvůli složení? Skuste se na to informovat i jinde a asi mě dáte za pravdu.

• **celebritni vune nepouvazuji za znackove, a ani za drahe. Cena je vysoka u opravdovych parfemu opravdu kvuli slozeni, promitnese v cene taky i reklama na dany parfem, a taky honorar pro tvurce parfemu, cim vetsi nos parfem tvoril, a cim lepsi ingredience byli pouzite tim bude parfem cenove vyssi **
HA , a konecne mam klavesnice, reagovat zde jen smajlikama bylo fakt tezky :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
17.10.12 06:31
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marcela sipkova
10.11.12 20:08

Díky za váš příspěvěk, který jste tu napsala. Já prodávám FM už 6 let a líp bych to tady nenapsala. Už kolikrát jsem to tady vysvětlovala a opravdu to nechtějí některé dámy pochopit, že i tyto parfémy jsou dobré. Ani já jsem za těch 6 let nepoznala nikoho, kdo by si na toto stěžoval.

• Citovat
  • Upravit
valeri2003
10.11.12 22:25
@Oksi_B píše:
Milá Valeri2003 dle Vás musím ale pořad být opila, s FM mně opravdu bolí hlava, asi v mladí člověk toho snese opravdu více. A taký Vám musím říct že vzhledem k Vašemu písemnému ještě bych opravdu hodně dlouho váhala nad tím kdo zde je nanynkou.

No, dle Vašeho posledního odstavce, se ani hádat nemusíme :D :D fakt jsem vůbec nepochopila, co chcete říct, ale to nevadí-fakt to nemám za potřebí, se s někým dohadovat-jen jsem se snažila říct, že si raději koupím(já-je to jen můj názor) 2 levnější parfémy, nebo toaletky-jak chcete, než vydat naráz 1000-2500,–…prostě je to na mě moc peněz a nehodlám si to brát na splátky :D…takže tak :) a jinak cheers :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2770
10.11.12 22:31
@valeri2003 píše:
No, dle Vašeho posledního odstavce, se ani hádat nemusíme :D :D fakt jsem vůbec nepochopila, co chcete říct, ale to nevadí-fakt to nemám za potřebí, se s někým dohadovat-jen jsem se snažila říct, že si raději koupím(já-je to jen můj názor) 2 levnější parfémy, nebo toaletky-jak chcete, než vydat naráz 1000-2500,–…prostě je to na mě moc peněz a nehodlám si to brát na splátky :D…takže tak :) a jinak cheers :mavam:

Valerie chybí mi tam „projevu“ :), tím že v mládí člověk toho snese více bylo jen myšleno že tehdy parfémy FM mi problém nedělaly. Hezký večer.
Ale jsem moc rada že se bavíte, já ovšem taky.

Příspěvek upraven 11.11.12 v 00:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2770
10.11.12 22:51

pro Valeri2003

Další znalec? :)
FM byl můj parfém, taky jsem je prodávala a doma měla hromadu vzorků a parfémů FM. Ve velkém, skoro samy se prodávaly mladým lidem. U dam, které už byly starší a měly solidní zaměstnání, jsem úspěch absolutně neměla. Toto je logika Federica Mahora: udělám něco normálního pro normální lidi. Dnes již dobře znám parfémovou historii obecně. Už delší dobu jsou parfémy mým koníčkem. Dost dobře rozpoznám složky, a to od hlavy přes srdce až k základu. Myslím, že se dost dobře ve vůních orientuji, poznávám je, rozeznávám je.
Ono vždy bude někdo, kdo sáhne po kvalitě a někdo kdo sáhne po finančně méně nákladném výrobku.
Parfém od renomované značky Vám při správném uskladnění vydrží i 10 let, ten od FM měl už po roce změněnou vůní.
Ze žádného parfému, který vlastním, není cítit alkohol, to je opravdu záležitost ne moc kvalitních výrobku. Parfém se otvírá hlavou, tedy složením obsaženým v hlavě parfému. Některé parfémy mají hlavu opravdu velmi křiklavou, silnou, ale není to líh, jako u parfému od FM. Vůně FM nejsou složené z kvalitních ingrediencí, jsou tam levnější vonné esence, které se používají na aromatizaci aviváže a saponátů.
Já kupuji vždy 100ml balení, a cenově vždy kolem 1000kč, někdy i za míň a nebo i za víc. Co jsem zjistila, že parfémový svět není omezen jen na Chanely a parfémy v řádu několika tisíc, FM produkty šly z domu. Některé parfémy už mám i sedm let, a voní stále stejně.
Jsem též na mateřské, finance si musíme pečlivě hlídat, nemáme na rozhazování a už vůbec ne na levné věci. Pokud si myslíte že jsem v „balíku“ protože si kupuji parfémy renomovaných značek, musím Vám sdělit, že jste na omylu. Mé investice do parfému absolutně nevzrostly, ba naopak. Ono když si člověk kupuje levnou věc, tak má zároveň pocit, že si toho může koupit mnohem více a taky místo jednoho si koupí třeba dva, tři…
Ten parfém někdo stvoří, on (jak tvůrce tak i parfém) má své jméno, ne jen přiřazené číslo, někdo si s tím dá práci, někdo vymyslí flakón.
Milá Valeri2003, dle Vás musím být asi pořad opilá, z FM mně opravdu bolí hlava, asi v mládí člověk toho snese opravdu více (myšleno pouze používání FM parfému, nikoli alkoholu). A také Vám musím říct, že vzhledem k Vašemu písemnému projevu bych ještě opravdu hodně dlouho váhala nad tím, kdo zde je nanynkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2770
10.11.12 22:52
@Marcela sipkova píše:
Díky za váš příspěvěk, který jste tu napsala. Já prodávám FM už 6 let a líp bych to tady nenapsala. Už kolikrát jsem to tady vysvětlovala a opravdu to nechtějí některé dámy pochopit, že i tyto parfémy jsou dobré. Ani já jsem za těch 6 let nepoznala nikoho, kdo by si na toto stěžoval.

A dělat si reklamu na eMiminu nesmí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
11.11.12 13:57

Je zajímavé jak se tu vždy sejde tolik nepřihlášených a notují si :mrgreen:

Nic, už mlčím 8) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
11.11.12 14:09

Ještě jedna věc - kdyby se tu objevil někdo, kdo má touhu po levném parfému a nedej Bože se nechal zvyklat FM…
Zde jsou typy na levné a kvalitní toaletky a parfémy:

http://www.zbozi.cz/…rbilt-100ml/

http://www.zbozi.cz/…-woman-75ml/
http://www.parfums.cz/…movana-voda/

http://www.zbozi.cz/…culine-75ml/ mají i dámský 8)

http://www.parfums.cz/…movana-voda/

http://www.parfums.cz/…aletni-voda/

http://www.parfums.cz/…aletni-voda/

atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat