Parfémy FM Group

Napsat příspěvek
Velikost písma:
budox
13.3.12 11:57

neboj, nejsi blbec

Četla jsem kus diskuse a jsem taky docela mimo, co tady pořád srovnáváte s originály, já si parfém kupuju podle katalogu, kde je číslo a složení (nevím, co tu pořád melete o chanelu , Mexxu apod.)vytipuji si co by mi mohlo vonět a vyberu si, nezajímám se čemu se co podobá, zkrátka voní, nevoní. Každý má jiné čichové možnosti, vůně mu dávají jiné asociace. Např. před 10 lety jsem dostala origoš Chanel 5, neumíte si představit mé zklamání, vonělo mi to jako na pohřbu, ale to je můj problém, jiným voní krásně. Výběr parfému je velmi subjektivní záležitost a myslet si, že když mám na sobě origoš za dvojku jsem hvězda je pitomost :mavam:

• Citovat
  • Upravit
FM
13.3.12 12:04
budox píše: Četla jsem kus diskuse a jsem taky docela mimo, co tady pořád srovnáváte s originály, já si parfém kupuju podle katalogu, kde je číslo a složení (nevím, co tu pořád melete o chanelu , Mexxu apod.)vytipuji si co by mi mohlo vonět a vyberu si, nezajímám se čemu se co podobá, zkrátka voní, nevoní. Každý má jiné čichové možnosti, vůně mu dávají jiné asociace. Např. před 10 lety jsem dostala origoš Chanel 5, neumíte si představit mé zklamání, vonělo mi to jako na pohřbu, ale to je můj problém, jiným voní krásně. Výběr parfému je velmi subjektivní záležitost a myslet si, že když mám na sobě origoš za dvojku jsem hvězda je pitomost :mavam:
:roll: :roll: :roll: taky nazor za vsechny prachy :roll: :roll: :roll: , jasny, proc si kupovat dobry auto, staci trabant, taky ma 4kola :mrgreen: , k cemu kvalitne boty, staci od stanku, sluzbu to udela a budu si myslet jaka jsem IN :D , a jestli vam voni neco od FM , taky si muzete myslet ze jste hvezda protoze nemate parfem za dvojku :roll: :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
barborina
19.4.12 20:02

100 ľudí 100 chutí…vyskúšala som už všeličo možné - originály, napodobeniny a rôzne iné. ja na FM parfémy nedám dopustiť. najprv som si kúpila jeden, potom druhý a zistila som že namiesto jedného drahého môžem mať 5 lacnejších, ktoré splnia prestne taký istý účel. tak prečo vyhadzovať peniaze von oknom, len za krásny originálny flakón s originálnym nápisom a platiť vychudnutým modelkám za ich reklamné kampane? FM parfémy voňajú krásne a dlho a okrem toho sú v ponuke aj mnohé iné atraktívne veci ako je dekoratívka a čistiace prostriedky na upratovanie…rozhodla som sa stať členkou a ceny parfémov a ostatného sortimentu pre mňa klesli ešte oveľa nižšie. a dokonca si s touto spoločnosťou dokážem aj DOSŤ privyrobiť.

• Citovat
  • Upravit
monulienka
18.7.12 08:22

Aj ja som vyskusala parfemy od FM Group a som s nimi spokojna. :D

• Citovat
  • Upravit
monulienka
18.7.12 08:23

Uplna pravda… moje slova…

• Citovat
  • Upravit
annie skott
16.9.12 16:18

FM

Pouziva kolegyne v praci FM ala COCO Chanel, zacatek stejny, dale smrad neskutecny, pak opravdu nekdo je na tom tak spatne ze to nepozna? Asi po hodine to smrdi levne, chemicky, hur nez vune z drogerky :idea:, vydrzet s nekym takovym 10hodin v praci je utrpeni, vlastnim original, a totiz mohu porovnavat :poblion:

Kazdy se muze vonet cim chce, ale proc musi trpt ostatni? Proc FM kdyz je tak dobra nevymysli neco vlastniho a prestane imitovat zname znacky, smutny

• Citovat
  • Upravit
marcela sipkova
16.9.12 19:02

odpověď na příspěvěk o FM

Je smutné, že pořád někdo to FM kritizuje. Nevím, mě to voní a co vím, tak to kupuje hodně ženských. Ale i kdyby to nekupovaly, tak jsem ještě nikoho neslyšela, že by řekl o někom, kdo je tím navoněnej, že smrdí a že je utrpení s ním dělat. To slyším prvně. Nepřeháníte to s tou kritikou už tak trochu? Nebo chcete, aby vedle vás v práci byl někdo, kdo smrdí opravdu? Třeba potem apod.? Možná jsem to srovnání trochu přehnala, ale je to stejné srovnání, jako když řeknete, že je strašné s takovým člověkem s vúní od FM vydržet. Nezlobte se, ale je to všechno k smíchu.

• Citovat
  • Upravit
annie skott
16.9.12 22:32

JA totiz predpokladam ze inteligentni a myslici clovek ktery pracuje s lidma nebude smrdet potem, taktez predpokladam ze takovy clovek nepude podporovat plagiatorstvi at uz se jedna o cokoli.

• Citovat
  • Upravit
marcela sipkova
17.9.12 15:16

Nezlobte se, tyto diskuse jsou opravdu k smíchu, :)).

• Citovat
  • Upravit
2770
17.9.12 17:09
@Marcela sipkova píše:
Nezlobte se, tyto diskuse jsou opravdu k smíchu, :)).

Vždyť ano, smíchu vhodné. At si každý voní, či smrdí čim a jak chce :nevim: :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanz123456
3.10.12 19:00

Srovnávat parfém s autem nebo botama je docela směšné a svědčí to o Vaší inteligenci, rozhodně nejsem z těch, co by si koupili trabanta nebo boty u stánku, ale u parfému jde jen o vůni a její výdrž. Já osobně mám doma pár vůní BOSS, originálních, 2 znich jsem vyzkoušel také od FM a nechápu o co Vám jde vůně stejná výdrž taky (tvrdit, že parfém od FM necítíte po pár hodinách je kravina protože tělo si na něho zvykne a už ho nevnímá, stejně tak nemůžete cítit parfém originální). Navíc proč neušetřit pár stovek. Pokud člověku vůně sedne tak proč řešit značku?
Samozřejmě některé vůně člověku vonět nemusí, ale to platí i pro značkové parfémy.

• Citovat
  • Upravit
20296
3.10.12 19:15

To je lobbing… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marcela sipkova
3.10.12 19:22

Souhlasím s tím, že buď mě parfém voní nebo ne, ať jde o značkový nebo bez značky, výsledný efekt je ten, že za značkový se doopravdy zaplatí spoustu peněz. Bohužel se platí za značku, nikoli za vůni, což spousta lidí nechce pochopit, protože holt vidí jen značku.

• Citovat
  • Upravit
2770
3.10.12 19:29
@RyBANA píše:
To je lobbing… :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
3.10.12 19:44

Já nesouhlasím :mrgreen:

Ale to je fuk, „parfémy“ FM group jsou mi jedno, pokud do mě nehustí jejich prodejkyně, že je to to stejné co např. Chanel, YSL atd. ale jen levnější :mrgreen: Protože stejné to není a obzvlášť když to prezentuje jako napodobeninu nebo levnou rádoby náhražku, tak mě to akorát rozčílí… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat